Klaus Haapaniemi Giants - lastenvaatteita upealla grafiikalla (sis. alekoodi!)

Kaupallinen yhteistyö Klaus Haapaniemi Giants kanssa Vaikka lapsen teini-ikään on virallisten teen-määri...

Kaupallinen yhteistyö Klaus Haapaniemi Giants kanssa

Vaikka lapsen teini-ikään on virallisten teen-määritysten mukaan vielä toinen kuusi vuotta, ei eskarilainen ole enää mikään pieni helposti johdateltavissa vauveli. Tyylistähän Kaamos on ollut aina tosi tarkka ja vaikka välillä päällä onkin mitä sattuu, kieltäytyy hän todella tehokkaasti kuteista, jotka eivät miellytä silmää. Myös vaatteiden tuntuma päällä on tärkeä juttu ja kaikki liian kova tai kutiseva (tämä on varmasti villaa! en laita!) on ollut kiellettyjen listalla jo kauan. Kaikki pikkulapsiajoilta tutut merkit eivät enää tee sopivia kokoja, mutta onneksi uusiakin suosikkimerkkejä löytyy aina välillä.

Tilasin viime joulun aikaan uudelta Klaus Haapaniemi Giants - lastenvaatemerkiltä muutaman vaatteen testiin ja silloin hankittu Pöllö-paita onkin näkynyt instassa ja blogissa jo jonkun verran. Materiaali on tosi ihanan tuntuista hyvälaatuista joustavaa luomupuuvillaa ja tyylillisesti Klaus Haapaniemen grafiikkaan pohjautuva sarja on kuin meille tehty. Tykkään slaavilaisesta yltäkylläisyydestä ja värikkyydestä yhdistettynä skandinaaviseen yksinkertaisuuteen. Lapsi taas diggailee kuvia, joissa on myös vähän pelottavia elementtejä isoista koppakuoriaisista kieli pitkällä juoksevaan suteen. Kaikissa kuvioinneissa kuvan tekijästä ei ole epäilystäkään ja onkin ihme, ettei Klaus Haapaniemen töitä ole ennen näkynyt lastenvaateprintteinä, hyvä että nyt näkyy!

Kokonsa puolesta Giants-malliston vaatteet ovat naftihkoja ja Kaamoksella on päällä joka vaatteesta se isoin koko eli yleensä 146/152cm. Mielestäni nämä koot vastaa n. kokoa 140cm leveyden puolesta.  Project Maman Katja kehui taannoin instassaan ostaneensa hoikkaraketeisille lapsilleen Giantsilta slim fit-housuja, jotka olivat kuulemma harvinaisen hyvin istuvat sorjalle varrelle. Tämä vastaa kyllä omaakin käsitystäni ja normaalille tai hieman pyöreämmälle lapselle hankkisin suosiolla ainakin sen yhden koon isompaa kokoa, mitä normaalisti. Nämä mitoitusasiat ovat kyllä jännä juttu. Mutta mun oletus on, että Klaus Haapaniemi Giantsia saatetaan viedä tulevaisuudessa esimerkiksi Japanin markkinoille, joten kapealle mitoitukselle on silloin syynsä. (Ajatus Japanin valloituksesta on siis täysin oma oletukseni, en nimittäin tiedä mitään muuta maata, johon nämä vaatteet sopisivat paremmin kuin Suomi-designista hullaantunut ja leikkisä Japani)

Mutta ennen muita maita valloitettakoon Suomi. Jos olet hankkimassa lapsellesi uusia vaatteita, kannattaa tottakai tilata testiin näitä ihania leikkisiä luomupuuvillavaatteita. Ja koska sain alkuvuodesta Klaus Haapaniemi Giantsilta yhteistyöehdotuksen, on mulla tarjota myös kiva -10% alekoodi tilauksen yhteyteen. Tilauksen voit tehdä poikkeuksellisesti kahdessa verkkokaupassa: koodilla Mutsi10 Klaus Haapaniemen omassa verkkokaupassa ja koodilla MutsiMutsi10 Weecosista. Koodit ovat voimassa tiistaihin 10.4. saakka :)


1 kommenttia

  1. Mallistossa oli tytöille aika hauskannäköisiä, jänniä hamosia.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images