Päivä Marimarin mallina + -15% alennuskoodi

Kävin helmikuun lopulla, niinä kovimpina pakkaspäivinä heittämässä pienen, mutta sitäkin hauskemman mallikeikan Lahdessa Lah...


Kävin helmikuun lopulla, niinä kovimpina pakkaspäivinä heittämässä pienen, mutta sitäkin hauskemman mallikeikan Lahdessa Lahessa. Päivän aikana pääsin ensin Studio Savon&Ekon tirehtööri Katin käsittelyyn, kun Kati laittoi mulle ensin kuvausmeikin ja hiukset. Ja sitten hyppäsi Katikin mallin saappaisiin ja aloimme kuvaamaan lahtelaisen Marimari:n oman malliston vaatteita. Kuvaajana toimi tietenkin degineri ja Marimari putiikin pyörittäjä Mari Nieminen itse.

Marimari-merkki on mulle melko uusi tuttavuus, mutta etenkin merkin Beehive-mekko on noussut monen kotimaisia vaatteita arvostavan naisen suosikiksi viimeisen muutaman vuoden aikana. Aivan uuden mallinen mekko tekee kantajalleen hauskan sivupyrstön ja mekko tuntuu sopivan tosi monelle vartalotyypille kuin nakutettu. Siksi Beehivestä löytyykin nykyään monenlaista variaatiota, pitkillä ja lyhyillä hihoilla ja erilaisilla kuoseilla. Meidät Katin kanssa hälyytetitiin apuun siksi, että Beehivestä on tullut myös 3xl koko, eli ostokokemuksien helpottamiseksi tarvittiin kipeästi kuvia myös meidän xl-naisten päällä. 

Me ollaan kyllä Katin kanssa hyvä mallikombo siinä mielessä, että vartalomme ovat suurin piirtein samasta koosta huolimatta täysin eri malliset, minä olen niin klassinen omppuvartalo kuin olla voi ja Kati taas enemmän päärynän mallia. Onkin superkiva, että nyt Marimarin kuvissa on myös fiilistellä vaatteita hieman myös vartalonmallin mukaisesti, sillä etenkin meillä plus size naisilla vartalonmuodot vaikuttavat hyvin paljon vaatteen valintaan.

Pakko kehua, että Marimarin vaatteet veivät kyllä sydämeni täysin, sillä olen jo pitkään kaipaillut vähän uudenlaisia leikkauksia vaatekaappiini etenkin mustien mekkojen osalta. Beehive iski meikäläiseen siis ihan täysin, sekä pitkähihaisena mekkona (mun koko 2xl) että Beeskirt-hameen (2xl) ja Fox-paidan (one size large) yhdistelmänä. Omppuvartaloisena ihastuin tottakai myös Bon bon hameen ja Sylvi jumpsuithaalarin (koko L) todella korkeaan luomupuuvillaresoriin, joka tuntui vaan ihan parhaalle ikinä. Tukevuus, sitä ei koskaan vain voi olla liikaa! Ainiin, ja Marimarin kimonovyö oli niin mahtava, että hankin sen Beehiven lisäksi itselleni. Vyö on niin napakka ja mukavan tuntuinen, kuin olisi maailman parhaat tukipöksyt jalassa, mutta vain mekon päällä :D

Ja koska olen nyt ollut ihan fiiliksissä näistä Suomessa taidolla ommelluista luomupuuvillavaatteista, halusin jakaa ihastukseni myös teille ja pyysin Marilta pienen pääsiäisyllätyksen lukijoilleni. Nimittäin nyt tai ei koskaan kannattaa tutustua koko Marimarin omaan mallistoon eli vaatteisiin ja asusteisiin ja tilata oma suosikki -15% alennuksella. Tarjous aktivoituu verkkokaupassa koodilla OIMUTSI ja on voimassa 31.3. saakka. Ja jos joku sattuu pyörimään siellä Lahessa niin saman alen saa Marimarin puodilla (rautatienkatu 18) saman koodin sanomalla. Vaihtoehtoisesti voi mumista jotain jonkun mutsin alekoodista, livenä koodin tavaamisasulla ei ole niin väliä!

Että hyvä Lahti, hyvä Lahen muijat! Oli ilo tehdä töitä kanssanne!

1 kommenttia

  1. Pitkähelmainen, nilkkaan asti ulottuva hame yläosineen on hieno, klassikkomalli.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images