Se8 @ Forsblom

t-paita: ebay, ruutupaita: H&M, housut: (Aarrekid), kengät: Minna Parikka Tulipa melko nostalginen olo tänään, kun olimme Ka...

t-paita: ebay, ruutupaita: H&M, housut: (Aarrekid), kengät: Minna Parikka

Tulipa melko nostalginen olo tänään, kun olimme Kaamoksen kanssa kaksin aamulla Specsaversin ja Ivana Helsingin yhteistyömalliston lehdistötilaisuudessa. Ennenhän Kaamos oli ihan joka paikassa mukana ja aloitti pr-tilaisuusuransa noin kahden viikon ikäisenä, muistaakseni Milttonilta. Kotiäitinä ollessa en edes kysellyt voiko lasta ottaa mukaan, sillä blogini oli silloin niin vahvasti pelkkää perhe-elämää, että jos mut kutsuttiin, oletin kutsujan tietävän kuka mukana tulee. Nykyään Kaamos käy tosi harvoin kanssani missään työjutuissa, mutta tämä päivä oli poikkeus sääntöön, sillä olimme ensin tosiaan blogihommissa ja lopulta myös päivätöissäni yhdessä. 

Mua vähän huvittaa sellainen "bloggaajan lapsi" stereotypia, että lapsi olisi jotenkin poikkeuksellisen innokas valokuvattavaksi ja osaisi muutenkin käyttäytyä noissa tilaisuuksissa fiksusti. Mutta pakko todeta, että tänään tuo stereotypia oikeasti toteutui vähän liiankin hyvin, sillä tilaisuuden alussa tyyppi alkoi pokkana kyselemään kaikkia järkkäri kädessä kulkevia kuvaamaan itseään ja etenkin kultaisia kenkiään :D Lopulta jouduin kertomaan lapselle karun faktan, että muut ihmiset ovat tulleet kuvaamaan niitä Specsaversin silmälaseja eikä hänen kenkiään, mutta otin muutaman räpsyn itse pitääkseni seuralaisen tyytyväisenä.

Ja samalla kun tässä kuvia kerran on niin jatketaan näillä toivotuilla lapsen asukuvilla. Joista onneksi ei näy, että t-paita ja ruutupaita ovat olleet päällä kolme päivää putkeen ja ovat kyllä sen näköisetkin. Housut taas ovat puhtaat, sillä ostin ne eilen Ipanaisen kirpparilta. Epäilykseni on, että Aarrekidin byysat ovat alunperin Kolmistaan-blogin Neiti F:n vanhat, sillä Karoliina kiikutti juuri ison kasan vanhoja lastenvaatteita Ipanaisen uuteen myymälään ja jotenkin nämä tyylillisesti täsmäisivät myös F:n jalkaan.

Loppuun pieni vinkki, että Ipanainen on tosiaan muuttanut Hakaniemessä ihan Pitkän sillan kupeeseen osoitteeseen Siltasaarenkatu 2, kannattaa poiketa!

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images