Maailman kaunein nahkalaukku

Kaupallinen yhteistyö   MOIMOI Accessoriesin kanssa laukku: MOIMOI Accessories (saatu), paita: KappAhl, housut: Levi's, kengät:...

Kaupallinen yhteistyö  MOIMOI Accessoriesin kanssa
laukku: MOIMOI Accessories (saatu), paita: KappAhl, housut: Levi's, kengät: Dr Martens, aurinkolasit Reserved

Onni on ystävä, joka tietää tyylimieltymyksesi paremmin kuin sinä itse, eikä anna hankkia mitään kompromissijuttuja vain siksi, että täydellistä ei löydy. Siksi kiitän Anna-Mariaa siitä, ettei hän antanut minun hankkia ihan kivaa nahkalaukkua vain siksi, että kaipasin vaihtelua ainaisille kangaskasseilleni. Olin nimittäin joulun aikana epätoivoisena, kun mistään ei tuntunut löytyvän juuri mun tyyliin sopivaa rentoa ja laadukasta laukkua, johon mahtuisi sekä läppäri että järkkäri muiden juttujen lisäksi. 

Hyvää kannattaa näköjään odottaa, sillä nyt kainalossani keikkuu vihdoinkin juuri mun näköinen veska, joka vetää sisäänsä kaiken tarpeellisen (ja enemmänkin), on malliltaan tarpeeksi yksinkertainen, ei sisällä logoja, vitjoja tai muuta omaan makuuni liian prameaa ja tuntuu käytössä tosi hyvälle. Laukun löytymisestä kiitos ei kuitenkaan kuulu itselleni vaan MOIMOI Accessoriesin Raquelille, joka oli bongannut minut Instagramin kautta ja päätti yhdistää suunnittelemansa Silvia-laukun kanssani. 

MOIMOI Accessories on mulle tuttu merkki jo useamman vuoden ajalta ja käytän säännöllisesti heidän puisia timanttikorviksia sekä timanttiriipuksia ja olenpa ostanut heiltä myös yhden suosikki-olkalaukuistanikin. En kuitenkaan ollut huomannut MOIMOIn uusia nahkalaukkuja ennen Raquelin yhteydenottoa, mutta nyt olen ihan myyty Suomessa suunnitelluille ja Espanjassa tehdyille kasvivärjätyille nahkalaukuille. Laukut ovat yksinkertaisesti kauneimpia nahkalaukkuja, joihin olen törmännyt.

Parasta Silvia-laukussani taitaa olla, ettei se eroa juurikaan käyttömukavuudeltaan mun rakkaista kangaskasseista. Silvia imee sisäänsä ainakin saman määrän tavaraa ja sitä voi kangaskassin tavoin kantaa olalla, mutta myös kädessä niin, ettei pohja kosketa koskaan maahan. Tyylillisesti laukku on tottakai ihan erilainen ja antaa arkityylilleni kaipaamaani skarppiutta olematta liian hienosteleva.

Tuskinpa tarvitsisi edes todeta, että olen 100% ihastunut Silviaan.

Kuvat: Anna-Maria/ Secret Wardrobe

4 kommenttia

 1. Kieltämättä upea! Tuonne mahtuu just hienosti koko elämä.. Tarvisin uuden "työlaukun" ja vaikka reppuja on nykyään aika upeitakin (ja vaikka ne ovat ergonomisia), niin taidan silti valita käsiveskan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut työreppuna Fjällrävenin sellainen läppärimallin reppu, joka on huippu. Jotenkin olen kuitenkin kaivannut tuollaista tote-mallia, joka on vähemmän sporttinen. Kun kuljen yleensä tennareissa ja maiharitakissa, nahkalaukku tuo siihen settiin kivasti särmää, kun taas reput ja kangaskassit ovat melko rento valinta. Tuo kassi tavallaan rauhoittaa mun tyyliä, mikä on kiva juttu.

   Poista
 2. Tuo on kyllä kaunis! Ja niin ihanan klassinen, että menee varmasti vuodesta ja kaudesta toiseen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, juuri kun kirjoitin postauksen etten oikein perusta liiasta klassisuudesta ;) Mutta tuo laukkuhan oli silloinkin mukana kun kuvattiin ne aikuisuuspostauskuvat. Kuten yllä sanoin, tuollainen yksinkertainen nahkalaukku tekee tyylillisesti juuri sitä, mitä tarvitsen eli toimii vastapainona kaikelle mun glitteri-kimallus-pinkille :) Ja totta, tämä laukku kestää taatusti vuosia ja vuosia.

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images