Upeat Excuse My BonBon syysvaatteet

Jos loppuviikosta ihailtiin upeita naisia Neulomon kuvissa, voidaan näin uuden viikon kunniaksi keskittyä upeisiin naisiin ...


Jos loppuviikosta ihailtiin upeita naisia Neulomon kuvissa, voidaan näin uuden viikon kunniaksi keskittyä upeisiin naisiin myös Excuse My Bonbonin mallistokuvien muodossa. Olenko se vain minä,  vai onko nämä Sari Hirvosen suunnittelemat ja Suomessa ommellut vaatteet maailman ihanimpia?

Mulla on ollut vähän leidimpi kausi muutenkin meneillään ja nämä Excuse My Bonbonin mekkoset, takit, hameet, puserot ja ylipäätään tämä Excuse My Bonbon-fiilis saa mut lähes halkeamaan ihailusta. Saisikohan uuden mekon mukana myös vähän tuota naisellista glamouria, mitä Ninja Sarasalo tuntuu hehkuvan aina vain enemmän ja enemmän!

Vaikka olen melkoinen rönttänä yleensä arkisin, uskallan nykyään vähän enemmän leikkiä ladylikeä ja juuri tämä pienesti vintagehenkinen tyyli tuntuu hienostelu-Elsalle omimmalta. Tosin edelleenkään en osaa korkokengillä kävellä, mutta näähän sopisi kiiltonahkamaihareidenkin kanssa, eikö vain?

3 kommenttia

 1. Nättejä on. Harmaa on suosikkini.

  VastaaPoista
 2. Onkohan näihin koskaan saatavilla mitään alekoodia? Toi valkoinen pusero + musta hame on aivan ihanat. Mulla ei vaan yksinkertaisesti ole varaa laittaa lähemmäs 300€ :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Terhi! Olen Excuse My BonBonin suunnittelija ja ensinnäkin haluan lämpimästi kiittää kauniista sanoistasi! Alennuksista sen verran, että niitä on aina silloin tällöin (kannattaa seurata FB -sivuja) ja niiden lisäksi kierrän ympäri Suomea pop up -tapahtumissa ja järjestän itse bonbon -naisten päiviä/iltoja jne. (tapahtumakalenteri löytyy verkkosivuilta www.excusemybonbon.com). Näissä tapahtumissa on aina huipputarjouksia, jotka ovat vain ja ainoastaan voimassa tapahtumissa. Ja jos on niin ikävästi päässyt käymään, että bonbon -tapahtumia ei ole tullut sinun paikkakunnallesi, niin minulle voi laittaa suoraan meiliä (info@excusemybonbon.com) ja esittää toiveita paikkakunnasta, koska etsin uusia paikkoja koko ajan. Näiden lisäksi Excuse My BonBonin vaatteita myydään Turussa Televisio Lifestyle Storessa ja Riihimäellä Lace&Rose -myymälässä. Ja vaatelainaamoista (Vaaterekki/Helsinki, Vaatepuu/Järvenpää, Luottovaate/Tampere) löytyy bonbonia myös. Ihanaa syksyä!!!

   Poista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images