Toimivin luonnonkosmetiikka deodorantti!

Tämä kevät tullaan luultavasti muistamaan luonnonkosmetiikkapiireissä pitkään, sillä markkinoille on tullut tuote, jota ainak...


Tämä kevät tullaan luultavasti muistamaan luonnonkosmetiikkapiireissä pitkään, sillä markkinoille on tullut tuote, jota ainakin itse olen pitänyt urbaanina legendana. Toimiva luonnonkosmetiikka deo, voiko sellaista olla olemassakaan? Ja kyllä, sellainen on vihdoin löytynyt. Eikä edes pelkästään toimiva, vaan hyväntuoksuinen, edullinen ja helposti levittyväkin vielä. En oikein tiedä uskonko itsekään tähän!

The Natural Deodorant Co:n Clean Deodorant Balmit ovat hyvin saman tyyppisiä kuin paljon blogeissa hehkutetut Schmidt'sin deot. Olen saanut testiin sekä Schmidt'siä että näitä kuvassa näkyviä purnukoita ja itselläni nämä Natural Deodorant Co:n dödöt ovat toimineet paremmin ja myös tuoksut ovat enemmän mieleeni. Tykkään myös tästä pehmeämmästä koostumuksesta paljon, voidetta ei tarvitse erikseen lämmittää sormien välissä levityskelpoiseksi vaan se on valmista heti. Laventeli on hieman kovempaa ja sitruunainen löysempää, mutta yhtä kaikki, kainaloon vain!

Tuoksut deoissa ovat kerrassaan ihania ja testaamani tuoksut sitruuna& kurjenpolvi sekä laventeli & kamomilla ovat yhdistelminä loistavia. Testasin myös minipurkillisen herkälle iholle suunniteltua mandariinin tuoksuista deobalmia ja vaikka se olikin tehty ilman (tuotteiden ainoaa synteettistä raaka-ainetta) ruokasoodaa, tuoksuin vielä illallakin hyvälle. The Natural Deodorant Co:n ainoa suomalainen jälleenmyyjä Cilla's oli muuten lisännyt tälle illalle myyntiin myös uuden tuoksuyhdistelmän, jossa on sekä vaniljaa että ruusumyrtin tuoksua. En malta odottaa, että pääsen testaamaan myös tuon tuoksun - tosin näiden purkkien loppumiseen menee kyllä pieni ikuisuus.


Kaltaisilleni tuoksufriikeille ja testeriä himoaville kokeilijoille tiedoksi, että jokaisesta tuoksusta löytyy myös pieni samplekoko kohtuulliseen kolmen euron hintaan, joten kaikkia tuoksuja pääsee testailemaan maltillisella 12 euron panostuksella. Yhden isomman purkin hinta on sekin edullinen 12.90 eur. Koko deovalikoima löytyy Cilla'sin verkkokaupan kauneusosiosta, josta löytyy muun muassa myös loistavia RMSBeautyn meikkejä. 

Ja tiedoksi mielellään kivijalkakaupassa asioiville, että Cilla's on muuttanut Alppilasta Hietsun kauppahallin kulmille ja palvelee nyt ainakin neljä kertaa isommassa tilassa. Kannattaa poiketa kurkkaamassa kaupan valikoima Lönnrotinkatu 39:ssa ja juoda samalla torikaffit jos Hietalahteen eksytte. 

-deot saatu testiin-


11 kommenttia

  1. Itse tykkään Schmidtseissä siitä, että sitä saa stickinä. Jotenkin koin sormilevityksen ikävänä. Onkohan tuota dödöä saatavilla stickinä? Täytyy laittaa muistiin tuo ja mahdollisesti testata sopivan paikan tullen :) Mikähän tuon inci on? Alkoi kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Esimerkiksi sitruksisen deo inci on kookosöljy, arrowjuurijauhe, sheavoi, ruokasooda, magnesium oxide, oliiviöljy, sitruunan eteerinen öljy ja kurjenpolven eteerinen öljy. Eli kaikki muu on luonnon raaka-ainetta, paitsi tuo ruokasooda, joka on kyllä turvallista iholla kuten myös suun kautta nautittuna :)

      Stickejä ei tietääkseni ole, mutta niin Schmidtsin kuin The Natural Deocon deoissa on niin hyvät raaka-aineet, että ne hoitavat myös käsien ihoa, eli samaan malliin sormilla vain kuin kasvovoiteet ja putsaritkin. Ajatus siitä, että laittaisi perusdeoa käsin on ehkä osasyy siihen miksi näitäkin tuntuu hassulta käpälöidä, mutta toivottavasti totut siihen :)

      Poista
    2. Kiitos incistä :) Tuo sooda on ihan taika-ainetta, kun sopii loistavasti vähän joka paikkaan !

      Poista
  2. Hyödyllinen bloggaus! Voisitkohan vielä koittaa neuvotella blogin lukijoille jonkin tutustumisalen dödöihin verkkokaupan puolelta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Mulla ei ole tapana pyytää pieniin yrityksiin alekoodeja ihan siksi, että näinkin edullisessa tuotteessa se hinta ei ole kynnyskysymys. Kuluttaja voisi toki saada muutaman euron alen, mutta yrittäjälle se olisi katteeseen tuntuva lovi ja tuen mielelläni itsekin naisyrittäjiä maksamalla täyden hinnan hyvistä tuotteista. Varsinkin kun hinta on vain 12.90 isosta purkista.

      Mutta toivottavasti jo se on etu, etä olen testannut viiden vuoden sisällä lukemattoman määrän ekodödöjä ja vasta tämä ja se hieman hintavampi Schmidt'sin deo on ollut oikeasti pitäviä 3.5.v sitten löytämäni Acorellen mustatryffeliöljyä sisältävän deon lisäksi. Edellinen deopostaus on siis tullut tammikuussa 2013 ja siinä välissä on tullut kokeiltua monenmoista.

      Poista
  3. Samaa mieltä, erinomainen tuote! Ja tuolta Natural Deo Co:n nettisivuilta saa tilattua näytteitä tosi edullisesti Suomeenkin. Tulee muutamassa päivässä. Oma suosikkini on ehdottomasti tuo vanilla-manuka, niin ihana kerrassaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä näytteitä saa myös Cilla'sista ja toivon todellakin, ettei kukaan lähde tilailemaan näitä ulkomailta vaan kannattaa suomalaista jälleenmyyjää ja naisyrittäjää.Säästö ulkomailta tilatessa ei ole iso ja ekologisesti oma tilaus on huono vaihtoehto jos näitä on jo Suomessa. Tuotteen hinta on kuitenkin todella edullinen.

      Poista
    2. No nyt olet tulkinnut kommenttini väärin. Tilasin näytteitä ulkomailta koska Cillalla ei niitä ollut. Tilaamalla saa kattavamman valikoiman ja voi oikeasti edullisesti testata mitä haluaa. Lopullisen valinnan jälkeen olen ostanut tuotteeni juurikin Cillalta. Että näin. Mutta ehkä joku hyötyy tuosta näytevinkistä joka tapauksessa vaikka käänsitkin sen negatiiviseksi, mielestäni on itse asiassa reilumpaa tilata näytteet tuolta kuin hakea Cillalta ilmaiseksi.

      Poista
    3. Totta, reagoin liian voimakkaasti :) Olen aika paljon joutunut vääntämään rautalangasta, että ekologisissa tuotteissa se reiluus on myös iso osa juttua, ettei ole kovin kiva jos Suomessa myydään ja markkinoidaan jo tuotetta ja se sitten lennätetään itselle jostain Keski-Euroopasta muutaman euron säästön takia.

      Tosin en tiedä miten nämä tilaamasi näytteet eroavat Cillasissa nyt myytävistä näytteistä? Eli vinkkaatko tilaamaan samoja testereitä Briteistä vai onko siellä jotain eri testereitä? En itseasiassa nähnyt kaupassa tällä hetkellä testereitä ollenkaan, mutta voi toki olla etten nyt huomaa vain mitä tarkoitat :)

      Poista
  4. Hei! Mielenkiinnolla olen lukenut postauksia eri aiheista, mutta nyt itseäni erityisesti kiinnostaa luonnonkosmetiikka ja aloittelevana tutustujana olen todella iloinen näistä postauksista.

    Lisäksi postaustoiveena esittäisen kahden pienen lapsen äitinä, että mitä tuotteita teillä on käytössä Kaamoksella, menettekö yhteisillä shampoilla ja pesuaineilla vai onko lapselle jotkin omat tuotteet? Entä ihonhoito lapsella muuten, onko teillä tarvetta käyttää kosteusvoiteita ja jos on, niin mitä käytätte? Haluaisin lastenkin kohdalla käyttää jotakin luonnonmukaisempia ja hellempiä aineita kuin markettien valikoimat. Toki joskus mennään pelkällä vedellä pesuissa, mutta ainakin meillä käytetään pesuaineitakin ja koske erityisesti toisen kanssa on iho-ongelmia (kuivuutta ja kutiavuutta sekä erilaisia ihottumia), jolloin jonkinlaiset rasvaukset on usein tarpeen.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images