Rönttävaatteissa

housut: H&M, t-paita: H&M, neule: Ellos, kengät: Caterpillar, koru Riemu (saatu) Huomasin eilen Instassa Kadun toisella pu...


housut: H&M, t-paita: H&M, neule: Ellos, kengät: Caterpillar, koru Riemu (saatu)

Huomasin eilen Instassa Kadun toisella puolella-blogin Ullan kamppailun uuden blogipostauksen kanssa, kun aikaa edellisestä olikin yhtäkkiä vierähtänyt useampi viikko. Tiedän itsekin, että kynnys blogipostauksen tekemiseen kasvaa heti tauon jälkeen ja vaikka blogia päivittäisi lähes joka päivä, se kynnys tulee silti välillä. Mulla on koko alkuvuosi mennyt enemmän tai vähemmän rönttävaatteissa kulkiessa ja asukuvien ottaminen on jäänyt, vaikka välillä olisi hyvä näyttää juuri se rönttävaatepuoli. Asukuvien suhteen paineet vaan kasvoivat tauon aikana ja tuntui, että eihän mulla edes ole kivoja vaatteita, kunnes tänään pyysin työkaveriani Sannaa ottamaan kuvan sitten tästä resupekkatyylistä. Se ei ehkä inspiroi ketään, mutta on ainakin minulle itselleni askel takaisin asukuvarutiiniin. 

Jotkut varmasti miettivät miksi niitä asukuvia pitää edes julkaista, jos ei koe pukeutuvansa hyvin tai ole muutenkaan fiilistä. Itse kuitenkin tykkään dokumentoida pukeutumistani, sillä tykkään ilmaista itseäni vaatteilla. Ryönäiset arkivaatteetkin ovat tottakai valinta, vaikka ei esteettisin sellainen. Ja toivon, että kevään myötä saisin osan sitä tuttua mekkotyttöä takaisin, on vähän ikävä. Luulen, että mekkotytön esiin kaivelussakin asukuvat toimivat hyvänä kimmokkeena. 

Noniin, huh. Asukuvakausi on siis jälleen korkattu. Hankalaa se oli, mutta onneksi perjantai-iltana ihmiset tekevät muutakin kuin lukevat blogia! Palaan sitten ensi viikolla muina naisina parempien asukuvien kanssa asemiin, kun tämä hankalin vaihe on suoritettu ;)

ps. Riemun korua ei sitten lasketa ankeusasusteeksi. Lupaan yhdistää sen seuraavalla kerralla nätimmin!

7 kommenttia

 1. Moikka! Mikset urheile?!?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Kyllä mä harrastan liikuntaa pari kertaa viikossa :)

   Poista
 2. :) Täällä kyllä luetaan, vaikka tosi harvoin kommentoidaan. .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi: huonosti luettu. Liikuntaa on muutakin kuin kuntosalilla rehkiminen, tai jumpissa pomppiminen. Hyvää liikuntaa on juuri epäitsekäs perheen parissa ulkoilu, jota elsa blogin mukaan harrastaa runsaasti. Luonnossa liikkuminen on parasta treenia niin mielelle, kuin ruumiillekkin..=D

   Poista
  2. Tää toinen anonyymi tais olla eri ku eka :D eikä siinä, kyllä mun oikeasti tottakai pitäis hikijumpata ja tsekkailla syömisetkin kuntoon, tosin ei yhdenkään anonyymin takia :)

   Poista
  3. Tää toinen anonyymi tais olla eri ku eka :D eikä siinä, kyllä mun oikeasti tottakai pitäis hikijumpata ja tsekkailla syömisetkin kuntoon, tosin ei yhdenkään anonyymin takia :)

   Poista
 3. Mäkin tässä suunnittelen sellaista "päivän asu"-postausta, odottelen vain, kuinka monta päivää menee näissä samoissa vaatteissa - nyt on mennyt kaksi kuukautta, ja satunnaisen pesun jälkeen olen heti palannut asuun. :) Viime kesänä mulla oli tollainen keltainen villatakki pari kuukautta päällä, sekin oli tosi hyvä (90) päivän asu.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images