Talvinen kaupunkiasu + chunky beanie

takki: Zizzi*, housut: Excuse My Bon Bon, kaulahuivi: Balmuir, pipo: Samuji (kiitos Riikka!), kassi: Marimekko, kengät: Lapikas b...
takki: Zizzi*, housut: Excuse My Bon Bon, kaulahuivi: Balmuir, pipo: Samuji (kiitos Riikka!), kassi: Marimekko, kengät: Lapikas by Topman*, lapaset: äidin tekemät

Lumeton talvi ei ole oikein innostanut ottamaan asukuvia ulkona, eikä sisällä ole tietenkään ollut kunnolla valoa. Tänään kuitenkin sain leffaseuralaiseni Riikan kuvaamaan mua vähän Lasipalatsin edessä ennen leffaan menoamme. Oli pimeää, mutta ei anneta sen haitata.

Zizzin hauskalla tavalla kamala tekoturkki on ollut päälläni viime aikoina tosi paljon (paitsi tietenkään ei ulkoillessa ja niinä pahimpina pakkaspäivinä), sillä se saa mut hyvälle tuulelle. Siitä tulee vähän mieleen 70-luvun naispuoliset rockikonit ja nyt kun tarkemmin asuani katson, suurin osa asusteistakin henkii mennyttä aikaa. Mummeli mikä mummeli!

Ja mummona jatketaan, mulla on puikoilla vähän tuon Samujin villamyssyn kaltainen muhkeareunainen myssy, jonka ajattelin huomenna neuloa loppuun. Muhkeita mummomyssyjä on näkynyt ulkomaisilla street style sivustoilla viime talvesta asti ja innostuin itsekin trendistä, sillä operaatio hiustenkasvatus vaatii aika usein pipon suojakseen. Chunky beanie on mukavaa vaihtelua vanhoille myssyilleni. 

Nyt siis vielä muutama rivi puikoilla kilkuttamista ja nukkumaan. Leppoista viikonlopun jatkoa!


2 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images