Kaamoksen lelulahjat

Lasten lelulahjoista on kirjoitettu mielenkiintoisia blogijuttuja viime aikoina. Olen melko iloinen, että esimerkiksi Katja ja Emilia ova...

Lasten lelulahjoista on kirjoitettu mielenkiintoisia blogijuttuja viime aikoina. Olen melko iloinen, että esimerkiksi Katja ja Emilia ovat kirjoittaneet lahjoista ja lahjahankinnoista sillä fiiliksellä, että lapsi saa toivoa ja niitä toiveita myös toteutetaan. Jos ne toiveet eivät siis ole ihan absurdimmasta päästä. No, onneksi ainakaan neljävuotiaalla näin ei ole.

Kaamokselta lahjatoivetta kysyessäni vastaus oli hyvin selkeä: pukki tuo Lego Batmanin, mutta pikkulegoina. Viime vuonna hän sai kaksi Duplo Batman-settiä ja niillä todellakin on leikitty paljon. Muutama kuukausi sitten pikkulegot alkoivat kuitenkin kiinnostamaan niin, että hankin kokeeksi laatikon peruspalikoita sekä myöhemmin lumikissan (siis sen rinnetyökoneen). Niillä on leikitty päivittäin tuntikausia, siispä pikkulegot olivat ihan must have lahja, enkä lähtenyt edes miettimään tarvitseeko hän niitä vaan, että mitä lapsi haluaa. Lapsi haluaa Legoja, lapsi saa Legoja.


Tänä vuonna paketista paljastuu siis jo kauan sitten tilattu paketti Batman-legoja sekä suoraan Legolta tullut paketti, Syvänmeren helikopteri. Näiden lisäksi tilasin yllätyslahjaksi jostain saksalaisesta lelukaupasta Tomyn Pop-up Olafin, joka vaikutti niin hauskalle pelille, että oli pakko hankkia. Pelissä isketään jäämiekkoja lumikinokseen ja ja jos miekka osuu lumiukkoon, pomppaa Frozenista tuttu Olaf ilmaan ja se, kumpi osuu Olafiin häviää pelin. Hykertelen jo nyt näiden lelulahjojen kanssa, koska tykkään tietenkin itse näistä kaikista myös.


Samalla kun pakkasin tänään leluja, pakkasin perinnelahjat eli Happy Socksit pehmeiksi paketeiksi. Näitä kuvassa näkyviä ei Kaamos nyt saa, sillä löysin Campadrelta (suosittelulinkki) vain aikuisten kokoja. Mutta näitä varmaan löytyy lasten koossa muualta. 

Ja tässäpä ne olivatkin, tähän astiset lapsen lahjat. Luulen, ettei paljon muuta tulekaan minun hankkimana, vaan uskoisin kirjalahjan ja perinteiset joulusuklaat ym. löytyvän muiden hankkimista paketeista. Ja olihan tässäkin jo lelu poikineen!

Facebookistani löydät muuten huippuhyvän Lego-arvonnan, joka on voimassa maanantaihin! Palkintona on joko samainen Syvänmeren helikopteri tai Friends-sarjan Pop-tähden kiertuebussi. Kannattaa osallistua :)

Miten muilla lahjahankinnat? Löytyykö paketeista leluja ja jos, niin mikä on tämän vuoden SE JUTTU?

3 kommenttia

  1. Meidän nelivuotiaalle iski vasta kaamea Oktonautti-vaihe, mikä onkin vähän problemaattinen, sillä ko. leluja ei saa Suomesta ollenkaan. Yksi lelu on nyt tilattu brittien Amazonista ja sormet ristissä toivotaan, että se ehtii jouluksi. Lisäksi pakettiin kääritään yksi kirja, yksi paketti Legoja, Muuttuva labyrintti -lautapeli ja nosturi vanhaan Brion-junaratasettiin. Sukulaisilta on yritetty toivoa hyödyllisiä lahjoja kuten uudet luistimet ja painotettu, että yksi lahja per hlö. Nelivuotiaalla toiveet on onneksi vielä aika maltillisia (meillä nimenomaan tuo Okstonautti-lelu sekä nosturi), joten ei haluta totuttaakaan lasta mihinkään kahdenkymmenen paketin joulusaaliiseen.

    VastaaPoista
  2. Legoja (melkein) ei kyllä voi olla liikaa. Mulla on enää se ongelma, että missä välissä käyn ostamassa sen hitsin Lego Chima -kirjan. Pakko mennä heti huomenna, nyt nimittäin iski paniikki, että mitäs jos ne loppuu?!

    VastaaPoista
  3. Mie ostan pitkin vuotta kehittävää, luovaa ja pähkinää purtavaksi tuolle lapselle. Jouluna menen sinne Disney-glitteri-tyttölegot osastolle ja ostan jotain mitä lapsi todella haluaa. Tänä vuonna se toivoi Frozen juttuja, barbikenkiä, tukkakukkia ja muovailuvahaa, sellaista haisevaa, ei äidin tekemää. Sen lisäksi ostettiin jatkoa Lego-leikkeihin, nekin sieltä tyttöosastolta eikä peruspalikoista. :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images