Alusasuosaston yllättävät suosikit

Yllätyin neljä talvea sitten positiivisesti, kun löysin Cubukselta 100% villaa olevia alusvaatteita ja hankin setin. Ihastuin alusvaatteiss...

alusasu cubus elsa 1 alustoppi cubus elsa 2


Yllätyin neljä talvea sitten positiivisesti, kun löysin Cubukselta 100% villaa olevia alusvaatteita ja hankin setin. Ihastuin alusvaatteissa materiaalin lisäksi ulkonäköön ja hintaan, silloin aluspaidan hinta taisi olla n. 25 euroa. Pitkikset valitettavasti kulahtivat käytössä heti, mutta paita on ollut talvikäytössä näihin päiviin saakka, mutta senkin parhaat päivät on nähty.


Vaikka pitkähihainen villa-aluspaita on edelleen ollut käytössä, olin jotenkin unohtanut että Cubukselta voisi löytää hyviä löytöjä, muuten kun en kauppaa käytä. Mutta onneksi tänään Anna-Marian kanssa eksyimme kaupungilla kävellessämme Forumin Cubukseen ja nämä vanhat suosikkini tulivat vastaan hyvässä alennuksessa! Sattuma oli täydellinen, sillä juuri eilen etsiskelin villaista alustoppia verkkokaupoista, mutta en vielä tehnyt tilausta. Nyt mulla on kolme uutta villayläosaa, joista maksoin - uskokaa tai älkää - 4,95 eur kappaleelta!


cubus alusasu elsa valkoinen villapaita


Valitettavaa löydössäni on, että ilmeisesti Cubus on lopettamassa villa-alusvaatteidensa myymisen, sillä nämä olivat poistoja eikä myyjäkään osannut sanoa, tulisiko villavaatteita enää myyntiin. En kyllä ihmettele, jos villavaatteet eivät ole liikkuneet Cubuksen myydessä muuten melko erilaista tavaraa. Alusasuja ei varmasti ole ollut helppo kaupata viikoittain vaihtuvien keinokuituvaatteiden keskellä.


Mutta niille, joilta villa-alusvaatteet puuttuvat, suosittelen tsekkaamaan lähimmän Cubuksen alusasuosaston. Ainakin Forumiin jäi vielä paljon villayläosia koossa L-XL, kaikki hintaan 4.95 eur. Saattoi siellä pari pienempääkin vaatetta löytyä, joten kannattaa kurkata! Samoja tuotteita löytyy myös Cubuksen verkkokaupasta, tosin ihan normaaliin hintaan.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Oi vitsi! Täytyykin huomenna muistaa pysähtyä tuonne. Yleensä kierrän kaukaa. Vihaan jo pelkkää sitä jumputusmusiikkia, vaatteista en edes sano mitään..

  VastaaPoista
 2. Juu, ei kuulu Cubus omiinkaan lempikauppoihin, mutta nyt yllätti :)

  VastaaPoista
 3. ompa ihania kalsareita, tekis mieli ihan vetästä päähän!

  VastaaPoista
 4. Kiitos loistovinkistä!
  Olin juuri menossa ostoksille ja matkalla luin blogiasi . No sitten heti ensimmäisenä Cubukselle ja 15 eurolla kolme täysvillaisia aluspaita. Ihan super hyvä diili! Kiitokset.

  VastaaPoista
 5. Oi, kiva kun löysit! Monilla tuntuu olleen ongelma, ettei villaa ole Cubuksilta enää löytynyt. Hyvä, että sä sait!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images