Kaamoksen syysvaatteet

Olen huomannut, että vaikka muoti ja mieltymykset muuttuvat, tyyli pysyy myös lapsen vaatteissa melko samana. Tänä syksynä Kaamoksen pää...

kaino villahaalari saimaannorppa oi mutsi mutsi3 kaino villahaalari saimaannorppa oi mutsi mutsi4 kaino villahaalari saimaannorppa oi mutsi mutsi5 koivut ja aurinko kivikossa makia pipo oi mutsi mutsi sinappi värikaino villahaalari saimaannorppa oi mutsi mutsi


Olen huomannut, että vaikka muoti ja mieltymykset muuttuvat, tyyli pysyy myös lapsen vaatteissa melko samana. Tänä syksynä Kaamoksen päältä löytyy vanhaa ja uutta, tuttuja merkkejä ja muistoja mun nuoruudesta.


Meillä on ollut joka syksy uusi villahaalari, sillä rankkaan lämpimän villapuvun arvoasteikolla korkeaksi. Uskon kerrospukeutumiseen ja yleensä välikausivaatteilla ja villapuvulla mennään pitkälle, jossain vaiheessa siirrytään takki + housut toppayhdistelmään ja pahimmilla pakkasilla löytyy sekä villaa että toppaa. Tämän vuoden villahaalari on Kainon saimaannorppa-mallistoa, ja haalari on jo kolmas Kaino-haalari Kaamoksella. Viime vuonna kokeilimme Blaa!n haalaria, mutta villa ei ollut niin ihanan pehmeää, mitä Kainon haalarissa ja villassa tuntu vaikuttaa paljon. Päästä löytyy Makian vuosia vanha pipo, jonka ostin alunperin itselleni, mutta jolle löytyi ihan toinen käyttäjä.


Jalassa olevat kengät ovat ihastukseni vuosien takaa: Palladiumin kangasmaiharit paksulla pohjalla ovat klassikkojen klassikko ja näissä on vetskari sivussa jalkaan laittoa helpottamassa. Nämä eivät ole mitkään viralliset syyskengät, mutta pohja on paksu ja aion pinnoittaa kankaan vedenpitäväksi näinä päivinä. Kuivina päivinä nämä voi yhdistää merinovillasukkiin, kunnes säät kunnolla viilenevät. Ja juu, itselläni on toki saman merkkiset kengät, mutta eri värisenä.


palladium kids boots kaamos


Ensi viikosta lähtien myös mun syysvaatteet kokevat jonkinlaisen upgreidauksen, kun aloitan uudessa duunipaikassa! Uuden työpaikan pukeutumisilmasto (onko tämä sana?) ei ole ehkä yhtä rento kuin edellisen, joten saa nähdä kuinka aikaisin joudun nousta edustusmekkoa silittämään :D Ei vaan, ihan rento on uusikin jobini, mutta kun syksy on uusien alkujen aikaa, pakkohan se on edes vähän yrittää skarpata pukeutumisen suhteen.


Onko teillä jo syysvaatteet päällä?


-haalari saatu Kainolta-


seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

9 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää! Sama haalari tarkoitus tilata meille ja aikaisemmassa Kainopostauksessa pohdinkin koko valintaa. Onko tuo nyt 120 cm? Jos on, niin taidan saman koon ottaa meillekin.

  VastaaPoista
 2. On juu 120 cm. Se on reilu, muttei liian iso. Resorit lahkeissa ja ranteissa pitää puvun hyvin päällä reiluudesta huolimatta. Mä luulen et talvella tulee kuitenkin kasvuspurtti, niin 110cm ois kevättalvella pieni olka-haara-osastolla.

  VastaaPoista
 3. Ei ole vielä syysvaatteita. Collareilla ja huppareilla pärjää onneksi vielä. Kerran jo kuravaatteet päällä. Villasukkatilanne parantui edellispäivänä, kun kummitätini suunnalta tuli jokasyksyinen pehmeä paketti! Ihan hyvään saumaan, kun alkaa olla edelliset jo ipanalla pienet. :) Tarttis kyllä käydä vaatteet/haalarit läpi, että mitä mahtaa tarvita lisää. Toiset kumpparit ois jees ja varmaan muutama pipo ainakin. Viime talvinen villahaalari taitaa mahtua vielä, mumski teki siitä sen verran reilun.
  Itse tarttisin syystakin. Mutten todellakaan halua ajatella asiaa. :D

  VastaaPoista
 4. Ja niin! Tuo tein haalari on todella söpö! <3

  VastaaPoista
 5. Hei!!!! en tiedä millaista takkia etit, mutta Raiskilla on nyt tällanen info facessa

  "Raiski verkkokauppa on nyt avattu www.raiski.fi.
  Avajaisten kunniaksi saat Raiski tuotteista -25% alennuksen maanantaihin 7.9. saakka koodilla RAISKI25. Tervetuloa tutustumaan!" Ja noihan on tosi hyviä ja monessa koossa löytyy!

  VastaaPoista
 6. Hei, mitä näille Bellablogien blogeille on tapahtunut, kun enää postauksia ei näy kokonaisuudessaan Feedlyssä (eikä varmaan muissakaan readereissa)? Muutos tapahtui ehkä viime viikolla tai sitä edellisellä. Nyt näkyy vain puolet ensimmäisestä kappaleesta ja loput lukeakseen pitää klikata blogin sivulle – käytännössä tarkoittaa, että en klikkaa ja postaus jää lukematta.

  VastaaPoista
 7. Kiitti tiedosta! meille tehtiin viime viikolla wordpressin päivitys, luulen että johtuu uudesta wp-versiosta. Laitoin helpdeskiin viestiä aiheesta, jos se saataisiin korjattua. Tosin toivon toki, että jaksaisit klikata ihan sisään saakka :)

  VastaaPoista
 8. No niin, nyt on meillekin samanlainen haalari tilattu! Kiitos vaan kokoinfosta ja kuvista!

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Toivottavasti korjaantuu.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images