Tumbling time!

Viimeinkin pääsen ajan kanssa koneelle kirjoittamaan siitä miksi Iina, Karkki, Riikka ja minä olimme viikonloppuna Kööpenhaminassa. Siihen l...

hilton bobles kopis


Viimeinkin pääsen ajan kanssa koneelle kirjoittamaan siitä miksi Iina, Karkki, Riikka ja minä olimme viikonloppuna Kööpenhaminassa. Siihen liittyy tanskalainen design, lapset, eläimet ja liikkuminenkin eli siis bObles! Hotelli Hilton Copenhagen Airportissa vietettiin viikonloppuna pohjoismaisille perhebloggareille suunnattua Bobles-päivää ja pääsimme tutustumaan sekä bOblesien keksijään Bolette Blædeliin että osallistumaan bOblesien tumbling time-tutustumistunnille.


Se, miksi olimme juuri Hiltonissa johtui heidän ja bOblesien yhteistyöstä: hotellista löytyy kokonainen leikkihuone täynnä (vain ja ainoastaan) bObleseja, joten lapsille ja aikuisille riittää varmasti tekemistä myös hotellissa, ei ainoastaan kauniissa kaupungissa.


bobles pikkumato vauvabobles norsu elefantti aikuisellakarkki kana alligaattori boblesbobles torni lapsi aiti bobles tuoli keinu


Muilla päivään osallistuneilla bloggaajilla oli lapsia mukana, mutta me olimme ihan tyttöporukalla liikenteessä. Silti Suomitytöt Kööpenhaminassa hoisi homman kotiin ja leikki varmasti eniten kaikista osallistujista. Päivän lopuksi norjalainen perhebloggaaja Marte Casa Kaos-blogista kysyi oliko meillä lapsia kotona :D Taisimme tehdä aika hyvän vaikutuksen, jos se piti tarkistaa...


Itse tumbling time avasi taas silmiä entistä enemmän bOblesien nerokkuudelle. Kun lapsemme olivat kotona, saimme itse hyppiä keinuvan elefantin päälle ja tehdä keinulaudan kanasta ja alligaattorista. Mulle koko reissun pelottavin hetki oli se, kun mut kannustettiin kokeilemaan alligaattoreita puujalkojen tapaan. Ihan kuin siinä ei olisi ollut tarpeeksi haastetta, alkoi ohjaajamme Ture kasata mulle muista bOblespalasista rappusia, jonka päältä jouduin kävelemään alligaattoreilla. Se oli oikeasti todella todella haastavaa ja pelottavaakin.


bobles pikkumato vauvelibobles donitsitaistelu


Meillä on kotona ennestään sekä iso muurahaiskarhu että leikkimaja (jota ei myydä Suomessa). Ne ovat olleet käytössä tosi paljon pihalla ja ulkona, jotkut saattavat muistaa ne myös Kaamoksen synttäreiltä. Nyt kokoelmamme kasvoi pienellä donitsilla, jonka päällä voi istua, tasapainoilla ja jonka voi imukupin lailla kiinnittää seinään esimerkiksi nyrkkeilyä varten. Ennen matkaa olin ihan tyytyväinen kokoelmaamme, mutta nyt musta tuntuu että mato ja kana pitää vielä hankkia. Matoahan käytetään monissa kouluissa ihan istuimena ja kanan päällä tasapainoilu tekee hyvää, myös minulle itselleni.


Boblesien monikäyttöisyyttä on hankala pukea sanoiksi. Siksi niihin kannattaa käydä käytännössä tutustumassa paikoissa, jossa niitä on. Meille lähin paikka on Itiksen uudehko leikkiasema, jossa on ihan hervoton määrä bObleseja ja niille oma aidattu leikkialue.


bobles tumbling time iina karkki me


Suomessa bObleseja myy mm. Fiksumuksu, Lastenturva, Sirkulta ja Finnish Design Shop.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Voi elämä tota vikaa kuvaa!!!!

  VastaaPoista
 2. Nää on tosi hyviä!
  Meiltä löytyy kolme: elefantti, ankanpoikanen ja kana. Tytöt leikkii niillä tosi paljon, eikä niihin kyllästy! Kaveritkin tykkäävät leikkiä bObleseilla!

  VastaaPoista
 3. tuota elefanttiakin mietin! Meillä Boblesit on myös huonekaluja, muurahaiskarhu on tuoli ja pöytä :D

  VastaaPoista
 4. Elefantti toimittaa virkaansa rahina iltaisin kun lapset nukkuu. :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images