Suomalaista karpaloa iholle

Blogini sivussa oleva kuukauden luetuimmat postaukset yllättää aina välillä. Nyt vanhoista postauksistani on noussut listalle postaus aikuis...

karpalotuotteet ekopharma


Blogini sivussa oleva kuukauden luetuimmat postaukset yllättää aina välillä. Nyt vanhoista postauksistani on noussut listalle postaus aikuisiän aknesta noin puolentoista vuoden takaa. Nykyään en aknesta enää kärsi, mutta ajattelin vinkata  iho-ongelmista kärsiville EkoPharman ihan uudesta suomalaista karpaloa hyödyntävästä tuoteperheestä. Nämä saapuivat kauneushoitoloihinkin vasta viime viikolla, ja satuin olemaan juuri kauneushoitola Hillassa kuorman saapuessa, joten pääsin heti tutustumaan uutuuspurkkeihin. Karpalosarja jatkaa EkoPharman luonnonmukaista marjateemaa ja on hyvä lisä tyrni-, mustaherukka- ja vadelmasarjojen jatkoksi. Se myös korvaa argan-tuotesarjan syksyn mittaan kokonaan (hyvä, että korvaa, jo karpalosarjan tuoksukin on sata kertaa ihanampi!)


EkoPharman Karpalo -hoitotuotteet tasapainottavat talintuotantoa ja antavat ihon terveydelle tärkeitä vitamiineja. Tuotteiden karpalouute sisältää paljon C-vitamiinia, orgaanisia happoja ja flavonoideja. Karpalouutteen tanniinien ja proantosyanidiinien on todettu estävän bakteerien kasvua estämällä bakteerien toimintaa. Karpalo on ideaali hoitamaan rasvaista ihoa; tasapainottamaan talintuotantoa ja hoitamaan ihon epäpuhtauksia antimikrobisen vaikutuksensa ansiosta.


ekopharma karpalo kasvovesi


Karpalosarja kuulostaa siltä, että olisin kymmenen vuotta sitten ollut kohderyhmää. Nyt plus kolmikymppisen kuivalle ja vähän ikääntyvällekin iholle sarja ei ehkä ole se osuvin. Kauneushoitola Hillan Minna on räätälöinyt mulle päälle vuoden kestäneen yhteistyömme aikana hyvän setin EkoPharman tuotteista ja itse en käytä mitään tiettyä "marjaa", vaan sekoittelen tuotteita tarpeen mukaan. Nyt käytössä on vadelmasarjan kasvoputsari, mustaherukkasarjan kasvovesi, silmänympärysvoide, kasvokuorinta ja mustaherukansiemenöljy sekä tyrnisarjan yövoide ja naamio. Päivisin käytän edelleen Ekopharman auringolta suojaavaa päivävoidetta. Lisäksi käytän iltaisin BTB13-sarjan seerumia. Näillä ihoni on saatu hyvään kuntoon, tosin juomalla enemmän vettä ja muistamalla kosteuttaa ihoani vieläkin säännöllisemmin olisi tilanne entistä parempi. Paljon on edetty noista akneajoista silti!


Koska karpalosarja on niin uusi, ei sitä vielä löydy ainakaan Hillan nettikaupasta, mutta varmasti monet Ekopharmaa käyttävät kauneushoitolat ovat niitä jo saaneet hyllyihinsä. Lähimmän jälleenmyyjän löydät täältä.


olet luonnollisesti ihana hilla


Mä kävin tosiaan viime viikolla hoidattamassa ihoni kesän jäljiltä vastaanottamaan syksyn ja samaa voin suositella kaikille muillekin. Elokuun kuukauden tarjoukset Helsingin Hietaniemessä sijaitsevassa Hillassa ovat ihon syväpuhdistus + ultraäänipuhdistus 80 eur sekä täydellinen kasvohoito sekä mini käsihoito 92 eur. Nämä varataan ajanvarausjärjestelmästä tarjoukset kohdasta ja ovat käytettävissä syyskuun loppuun saakka :) Siispä hops hoitoon ja kasvoille uusi hehku!


ps. EkoPharman tuotteista on saanut viimein lukea myös muista blogeista, ainakin täältä ja täältä. Mä aina välillä mietin kohtaako vain kauneushoitoloissa myytävä suomalainen luonnonkosmetiikka potentiaaliset asiakkaansa, kun me ekokosmehipit ollaan yleensä totuttu ostamaan rasvamme ekomarketeista. Mutta toivonpa, että sanaa levittämällä saadaan jengi myös sinne kauneushoitoloihin :)


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Hei,

    Tykkään kovasti blogistasi ja olen jo jonkin aikaa sitä seuraillut.Ihanan positiivinen mutta samalla aito!

    Mistä olet löytänyt noin ihanan kortin kuin tuo kuvan lintukortti? Pidän itselläni kotona eräänlaista positiivista inspiraatio ja voima-seinää ja tuollainen kortti olisi kyllä oiva lisä!

    VastaaPoista
  2. Heippa! Se on kauneushoitola Hillan oma kortti :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images