Höpönä aprikoosi-pinkkiin

Väri-ihmisellä lempivärit vaihtuvat aika tiuhaan, nyt eniten innostaa violetit (erityisesti tumma violetti), oranssin sävyt sekä aprikosiin ...

chicaco 87 elsa junarose


Väri-ihmisellä lempivärit vaihtuvat aika tiuhaan, nyt eniten innostaa violetit (erityisesti tumma violetti), oranssin sävyt sekä aprikosiin taittava pinkki. Löysin aamulla kaapista melko vähälle käytölle jääneen Junarosen trikoomekon, joka sopi hyvin löysään torstaihin. Ja kun kannettavaa oli paljon, heitin olalle Taidehallin kassin, jossa on enemmän hyviä puolia kuin monissa kangaskasseissani. Se on tukevaa kierätettyä kangasta, siinä on tarpeeksi paksut olkaimet jotka on ommeltu hyvin kiinni, siinä on taskuja ja parasta kaikesta, se on aprikoosiin taittava pinkki. Kassi rimmaa muuten hyvin tuon Rauman reissulta hankkimani Iki-korun kanssa ja hauskaa on se, että myös korun materiaali on kierrätettyä.


chicago 87 junarose elsa 2


mekko: Junarose (saatu), korvikset: Jatuli, koru: Iki-koru, kassi: Taidehalli (Bagnanas), kengät: Ethletic


junarose elsa taidehalli kassi


Kuvia blogiini ladatessani huomasin, että myös Kaamoksen housuista lötyy tuota samaa aprikoosipinkkiä, hieman vain murrettna versiona. Olen näköjään alkanut mätsäämään vaatteitamme alitajuisesti yhteen :D Onneksi emme kuitenkaan kulje ihan identtisissä kuoseissa - ainakaan vielä!


kaamos skeittaa bobo choses nutcase globe skateboards


Kaamoksen kuteet: housut: Bobo Choses, paita Littlephant/ Lindex, kengät: Vans, kypärä: Nutcase (saatu).


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images