Hailakkaa petroolia Suomesta ja Espanjasta

Bobo Choses laittoi tänään uusia naistenmalliston vaatteita nettikauppaansa ja mun piti hieraista silmiäni: olen nähnyt tämän sinisen takin ...

rcollection bobo choses kollaasi


Bobo Choses laittoi tänään uusia naistenmalliston vaatteita nettikauppaansa ja mun piti hieraista silmiäni: olen nähnyt tämän sinisen takin jossain ennenkin! Nopeasti muistin R-collectionin uuden malliston koivu-takin ja kyllä näissä kahdessa takissa tosiaankin on samaa fiilistä, vaikka eivät identtisiä olekaan!


Jos olisin syystakkia hankkimassa, hankkisin jotain juuri tämän tyylistä ja sävymaailmaltaan sinisen harmaata. Omaan silmään R-collectionin takki on enemmän kiinnostava, sillä se toimisi paremmin arkipukeutumisessani. Bobon lintutakista puuttuu muutama mulle tärkeä yksityiskohta, kuten huppu, tosin vaatekappale taitaa olla enemmän jakku kuin takki muutenkin.


Odottelen jo innoissani syksyä ja ilmoja, jolloin saa oikeasti pukeutua vähän monipuolisemmin. Hame ja toppi yhdistelmä kyllästyttää jo kovasti, haluan kietoutua huiveihin ja muutenkin jo vaihtaa sesonkia. Harmi vain, että sesongin muutos tarkoittaa myös lapsen vaatetuksen monipuolistamista, Kaamoksen osalta shortsit ja t-paita linjaa voisin jatkaa jouluun saakka ihan käytännön syistä ;)


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Toi Rockserin maiharin kuosi on niin siisti, että harkitsen syvästi sen ostamista (hidasteena vaan on, että mulla on kaapissa jo kolme rockserin maiharia, pari talveen sopivaa ja syksyä odottamassa hamppufarkku...ja tiedän että olen sellainen jumittaja, että oikeasti käytän tasan yhtä lempparia). Mutta joo, täällä iskee tuo koivu-takki (onneksi se taisi olla unisex-mitoitusta, kun mä melkein tarttisin naisten mitoituksen).

    VastaaPoista
  2. Mun silmään noi on kyllä ihan identtiset :o Mitähän suunnittelijat ovat oikeen ajatelleet? Ilmeisesti R-Collection oli eka, peukku sille :D

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images