Karuselli - Nova Melinan studiomyymälä Vallilassa

Kävimme pari päivää ennen reissuun lähtöä kylässä kaverini Nova Melinan toukokuussa avatussa Karuselli-kaupassa , joka on samalla Novan työh...

Kävimme pari päivää ennen reissuun lähtöä kylässä kaverini Nova Melinan toukokuussa avatussa Karuselli-kaupassa, joka on samalla Novan työhuone. Karuselli sijaitsee Vallilassa osoitteessa Mäkelänkatu 15. Se on siis varmasti monelle jo tuttu juttu sijaintinsa puolesta, mutta jos ette ole vielä uskaltaneet astua sisään, tässäpä pieni esittely kaupasta kuvien muodossa!Novan käsityöt ovat varmasti monille lukijoilleni tuttuja, onhan minulla tietenkin monenlaista Novan tekemää tavaraa. Päivittäisessä käytössäni on ainakin Liberty of Londonin kankaasta ommeltu avainnauha ja pieni pussukka, jossa pidän mukana kannettavia meikkejäni. Tossuja olen omistanut jo kaksi paria, mutta ne ovat olleet niin kovassa käytössä, että menivät kummatkin puhki! Onneksi Nova edelleenkin silloin tällöin tekee uuden erän tossuja ja mun pitää olla nyt tarkkana milloin voin tilata seuraavan parin itselleni.


Kauniiden käsitöiden lisäksi Karusellissa myydään kankaita kotiompelijoille. Eikä mitä tahansa kankaita - Libery of Londonin maahantuojana toimiva Nova myy sis huippulaatuisia englantilaisia puuvillakankaita, joita on nähty myös mm. Vansin, Bobo Chosesin, Samujin ja monen muun mallistoissa. Kukikkaat kankaat ovat todella kauniita ja niistä Nova onkin ommellut myyntiin kaikenlaista uutta, esimerkiksi meikkipussukoita, pikkulaukkuja ja muutama penaalikin näyttää vielä olevan jäljellä. Lastentuotteista lemppareitani ovat tietenkin suloiset, lapselle sopivan mittaiset Liberty of Londonin avainnauhat, joissa on myös turvaklipsi.


Mäkelänkadun studio-myymälän lisäksi Novan käsitöitä saa edelleenkin ostaa myös netin kautta osoitteesta novamelina.com. Ja myymälässä kannattaa ehdottomasti piipahtaa, jos vain sillä suunnalla asutte tai pääsette helposti Vallilaan. Ihana paikka, vai mitä?


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

3 kommenttia

 1. Jeee! Nyt löyty minun tiensä päähän tulleelle KloDesignin kukkarolle seuraaja. Täytykin kipaista tuolla kun ohi kulkee ja hakea uusi kukkaro. Kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä :) siellä on niin paljon kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihana kauppa! Heti tuonne siis.
  Hei, saako udella mistä on tuo Kaamoksen selässä Berliinissä näkynyt beige/vaaleansininen reppu? Etsiskelen juuri tuonlaista, on tosi hieno...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images