Synnytysmeikki ja pari muuta juttua

Olen ollut eilisestä lähtien jotenkin herkällä tuulella kotona. On ihan uskomatonta, että tuo pieni kanssani asuva rääpäle täytti tänään jo ...


Olen ollut eilisestä lähtien jotenkin herkällä tuulella kotona. On ihan uskomatonta, että tuo pieni kanssani asuva rääpäle täytti tänään jo neljä vuotta. Ja kuinka sama tyyppi hän on edelleen mitä vauvana!


Eilen muistelin sitä päivää, kun lapsivedet menivät ja istuskelin tuolla kuvassa näkyvällä sohvalla toisessa kädessä raddler-pullo ja toisessa meikkipussi. Ei se yhdestä pienestä olutjuomasta pilalle voi enää mennä, totesin samalla kun tein synnytysmeikkiä - mustahan ei mitään kalvakoita synnytyskuvia otettaisi.


Siitä hetkestä 24 tunnin, yhden nukutuksen, yhden hätäsektion, 30 tikin ja parin tunnin tirsojen jälkeen tavattiin viimein Kätilöopiston sairaalassa. Tänään ollaan naureskeltu sille, kuinka äidin pyllystä tuli vettä eikä pissaa ja kuinka Kaamos halusi vatsasta ulos ja lopulta lääkäri antoi äidille uniainetta ja leikkasi vatsaan reiän, mistä Kaamos-vauva otettiin ulos. Siinä vaiheessa taisi olla puuterikin entinen, mutta onneksi sairaalassa kuvattiin enemmän lasta kuin kalvakkaa tuoretta äitiä.


Eilen viimein heiteltiin rakkaita vauvaleluja pois. Yhden lapsen kanssa vauvaleluihinkin on tunneside, kun muistaa mistä mikin on peräisin ja ne ovat vain jääneet lojumaan nurkkiin. Vain Sohvi-kirahvit jäävät muistoksi, muu saa mennä muille vauvoille. Täällä ei enää vauvaa asu, vaan potkulautaileva pikkulapsi, jolle muita tärkeitä juttuja ovat kirjat, nakit, Legot, Carsit, My Little Ponyt, Netflix, mökki, metsä ja retkeily.


Välillä tuntuu, että voiko tätä enempää rakastaa. Silti siteemme on päivittäin vain tiukempi ja lapsi entistä rakkaampi. Ihana neljävuotiaani.


Seuraa blogiani Instagramissa, Facebookissa ja Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Onnea tuolle isolle pienelle mahtityypille! <3 Ja upealle äidilleen!

  VastaaPoista
 2. http://enceboo.blogspot.fi/2015/06/bloggaajat-kyykkyyn-blogiportaali.html

  Tästä syystä johtuen aika moni alkaa boikotoimaan bellablogi-portaalia..

  VastaaPoista
 3. Juu, Paskiksethan on mun vuonna 2011 perustama blogi ja samoin sen Face-sivut on. Mä oon myynyt sen Bastella Medialle, jotta saatiin palkattua muutama sisällöntuottaja päivittämään sitä. Käytännössä olemme maksaneet sisällöntuotannosta enemmän, mitä displaymainonta on tuottanut Paskiksissa, joten kun kävijämäärät alkoivat laskemaan, oli aika selvää miettiä muita tapoja tehdä blogia. Siihen miten yksi entisistä sisällöntuottajista reagoi blogissaan en voi kommentoida muuta kuin että harmittaa kovasti, ettei tällaisia asioita voida hoitaa asianmukaisesti työnantajan kanssa tai hankalan tilanteen sattuessa vaikka lakimiehen kautta. Mehän emme voi vaitiolovelvollisuudesta johtuen lähteä avaamaan työsopimusasioita somessa, vaikka mieli tekisikin.

  VastaaPoista
 4. Parempi tapa onkin soittaa henkilölle jolla ei ollut mitään tekemistä kirjoituksen kanssa ja huutaa 😊

  VastaaPoista
 5. Kerrotko kenelle mä oon soittanut ja milloin? En oo puhunut esimerkiksi Ence Boon kanssa kertaakaan puhelimessa ikinä, en ole edes nähnyt häntä livenä kertaakaan.

  VastaaPoista
 6. Eihän kukaan väittänytkään, että olet Ence Boon kanssa puhunut puhelimessa. Oudolta tuntuu, jos olette tehneet kaikki oikein, niin asioita ei voida avata enempää "vaitiolovelvollisuudesta". Kummasti Minttukin lähti täältä hieman ovet paukkuen. Portaalissa ei ole kuitenkaan mitään vikaa, eihän?

  VastaaPoista
 7. Alat varmasti nyt myös puolustelemaan, miten olet kiusannut bloggaajia. Olet varmasti tietoinen että eräät bloggaajat lähtivät belloista sinun takiasi. Olen saanut sinusta blogisi välityksellä kuvan, että olet rento ja rehellinen. Valitettavasti taidatkin olla aivan muuta :(

  VastaaPoista
 8. Olisi mielenkiintoista lukea ajatuksiasi siitä, että on vain yksi lapsi. Aihe on itselleni ajankohtainen ja olisi kiva kuulla varsinkin positiivisia ajatuksia. Kun tuntuu, että kaikkien mielestä pitäisi olla enemmän lapsia. Sinulla on niin jalat maassa -tuntuinen asenne :)

  VastaaPoista
 9. siis hetkonen, joit kaljaa raskaana? :D

  VastaaPoista
 10. juu, kyllä mä join myös viiniä raskaana pieniä määriä.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images