IHAN VAIN KUULUMISIA

Ajattelin kirjoitella nyt hieman yleisiä kuulumisia ja fiiliksiä. Kevät on ollut todella kiireinen ja tuntuu, että vauhti ei ole ihan heti l...

uutelan ranta huhtikuu 2937


Ajattelin kirjoitella nyt hieman yleisiä kuulumisia ja fiiliksiä. Kevät on ollut todella kiireinen ja tuntuu, että vauhti ei ole ihan heti loppumassa. Huomasin viikonloppuna, ettemme ole Kaamoksen kanssa käyneet pitkään aikaan missään reissuissakaan, kun viikonloppuna on ollut pakko ihan vain levätä tai tehdä valitettavasti vähän töitäkin. Nyt olen kuitenkin suunnitellut muutamaa matkaa kevääksi ja kesäksi: Raumalle menemme toukokuun puolivälin tuntumassa ja Berliiniin Heinäkuussa. Ja kyllä, teimme noin myös viime vuonna ihan samaan aikaan eli tykkäämme kummastakin paikasta tosi paljon!


utela kavyt kaamos


Viikonloppuisin olen yrittänyt lukea jonkun verran sekä ulkoilla mahdollisimman paljon. Lapsen kanssa yhdessä olemme liikkuneet luonnossa, piirtäneet katuliiduilla, leikkineet kavereiden kanssa ja käyneet uimahallissa eli ei mitään erikoisempaa. Lapsen ikään liittyvistä jutuista harjoittelun alla on kaikenlainen askartelu, maalaaminen ja muu kädentaitoihin liittyvä juttu, joka innostaa onneksi meistä molempia. Tigerin helmipussit on kuumaa kamaa, samoin Fiskarsin lastensakset joilla käden saa helposti oikein saksien ympärille.


utela lifefactoy pullot retki


Kirjoista olen nyt kahlaamassa läpi paria opusta, kumpikin dokumentaarisia. Kiinnostavampi niistä on tietenkin Sadun uusi kirja Islantilainen voittaa aina, mutta myös Ekovuosi Manhattanilla vaikuttaa tosi hyvälle. Nyt on siis päällekkäin kaksi kirjaa, mutta liian usein huomaan istuvani illat somessa ja noidenkin kirjojen lukemisessa menee tällä vauhdilla iäisyys. Vika on minun, ei kirjojen!


tulipesa uutela nuotio


Viime viikkoina eniten on harmittanut Kaamoksen flunssa, joka tuntui vain jatkuvan ja jatkuvan. Meidän päiväkodissa on tosi monet olleet pitkään flunssassa, yskässä ja korvatulehduksessa ja tottakai nämä saatiin meillekin, kaikki eri aikaan. Nyt K on kuitenkin parantunut (ainakin lähes) ja tänään töiden ja päiväkodin jälkeen kävimme pienellä luontoretkellä Vuosaaren Uutelassa, ihan vain makkaranpaistohommissa. Salaatin unohdin kotiin keittiönpöydälle, eli melko ankea päivällinen tuli :D Postauksen kuvat ovat siis siltä reissulta.


utela makkara sinappi


Kaverini Camilla sairastui vakavasti hetki sitten ja on joutunut käymään Helsingissä pitkiä hoitojaksoja. Viimeksi pääsimme yhdessä kaupungille jätskille, kirppikselle ja kirjakauppaan, mutta tällä viikolla Kaamoksen sairastelusta johtuen en ole päässyt käymään sairaalassa ollenkaan, mikä harmittaa tosi paljon. Syöpähoidot ovat kuitenkin niin voimakkaita, ettei Camillalla ole vastustuskykyä ja siksi pienikin flunssa on iso ja paha juttu ja koska en päiväkotipäivien jälkeen mielelläni hanki enää lapsenvahtia, on sairaalavierailut jääneet tältä hoitokerralta väliin. En yleensä ota stressiä kavereiden tapaamisesta, mutta kun toinen viettää aikaa pois oman perheensä luota, tiedän että aika käy pitkäksi. Ja siksi haluaisin käydä sairaalassa mieluummin usein kuin harvoin. Pidän peukkuja, että seuraavalla kerralla olemme terveitä visiteeraamaan sairaalassa.


kumpparit elsa kuulumiset


Blogissa taas on alkamassa periodi, missä naistenvaatejuttuja tulee tavanomaista enemmän. Monta kiinnostavaa projektia viimeistellään parin seuraavan viikon aikana, joten luvassa on erilaisia stailauksia,  pitsimekkoja, alevinkkejä, behind the scenes matskua lehtikuvauksista ja todennäköisesti myös lukijailta! Takana on oikeasti todella paljon työtunteja erilaisten tyyliin liittyvien projektien parissa, joten toivon teidän nauttivan lopputuloksesta yhtä paljon kuin minä olen nauttinut näistä projekteista!


utela ruohot


Että tällaistapa tänne, melko perusarkea kuitenkin. Mukavaa ja vähän liian kiireellistä (mikä on ihan omaa vikaa). Mitäs sinne?


värikkäät Lifefactory-astiat saatu


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images