HYVÄÄ HIIHTOLOMAA PERJANTAI

Kuinkahan monta kertaa tänään olen kuullut sanan hiihtoloma?! Tuntuu, että koko Helsinki paitsi minä ja meidän toimiston jengi, on jäämässä ...

Kuinkahan monta kertaa tänään olen kuullut sanan hiihtoloma?! Tuntuu, että koko Helsinki paitsi minä ja meidän toimiston jengi, on jäämässä lomalle ensi viikolla. Me sen sijaan olemme avaamassa maanantaina uutta lähes 30 bloggaajan kauneus- ja kosmetiikkablogien yhteisöä, Purkkimafiaa. Se on ainakin yhtä huippua kun hiihtoloma teille joillekin!


Sitä paitsi sainhan jo tammikuun alussa yhden parhaista lomamatkoistani ikinä, kun pääsimme Holiday Clubin kamppiksen myötä Saariselälle. Olettekin ehkä huomanneet, että bannereissa on vilkkuneet nyt ahkerasti tutut bloggaajat talvilomavinkkeineen ja mun lomavinkit löytyy vielä muutaman päivän ajan täältä. Jos hiihtolomasuunnitelmat on vielä auki tai harkitsette pääsiäislomalla Lappiin matkustamista, huomatkaa tuo hyvä tarjous Saariselän Holiday Clubiin, suosittelen tosi tosi tosi paljon! Huoh, jos en olisi lomaillut jo joululoman aikaan liikaa, ottaisin ja lähtisin maalis-huhtikuussa vielä Ivaloon, mutta tältä keväältä se varmaan jää väliin. Ehkä sitten syksyllä ruska-aikaan.


OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


mekko: Junarose (saatu), neule: Junarose (saatu), kengät: Dr Martens, hattu: H&M


Vähän kuitenkin lomafiilistä täälläkin päässä, sillä onhan parin päivän viikonloppuvapaakin ihana juttu. Ja tässä perjantaissakaan ei ollut mitään valittamista, aamu kun alkoi Rfsu:n tarjoamalla aamupalalla ja Fifty Shades of Grey-leffalla (huom teemaväri pukeutumisessa!). Huomenna olisi tarkoitus mennä pitkästä aikaa teatteriin ja jos sunnuntaina on hyvä ilma, ajattelin, että voitaisiin mennä metsäretkelle kavereiden kanssa.


Mitä suunnitelmia teillä on hiihtolomaksi? Vai oletteko yhtä tiukasti duunissa kiinni kuin allekirjoittanut?


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Me ollaan ensimmäistä kertaa - ööö, yli kymmeneen vuoteen? - lähdössä hiihtolomalle oikeasti hiihtämään, pohjoiseen sukuloimaan. Järkyttävä pakkaaminen vain, kun vaatetta ja urheiluvälinettä on joka lähtöön. No, aina on kiva lähteä ja mä uskon, että lapset ainakin nauttii lumesta (rivien välistä voi lukea, että mä olisin voinut lähteä myös johonkin, mihin olisi riittänyt uimapuvun tunkeminen käsimatkatavaraan). Mukavaa viikonloppua ja tsemppiä duuniviikkoon! Kivaa ainakin olla tekemässä jotain uutta. :)

  VastaaPoista
 2. Näinkin kuvan instassa! Minne te meette? Jos lähellekään Saariselkää niin muistakaa änkkäripuisto! just täs mietin et minne Helsingissä menisi lapsen kanssa "urheilemaan" ja uimahalli taitaa olla ainoo paikka, missä meillä molemmilla on hauskaa vain pääsylipun hinnalla. Ja metsä on toki toinen.

  VastaaPoista
 3. Hei vau, toi huulipuna näyttää upealta! Mikä merkki/sävy?

  Mulla oli itsellä melkein mennyt ohi koko hiihtoloma, vasta päiväkodissa siitä kysyttäessä havahduin asiaan... No ehkä sitä miettii tarkemmin sitten kun lapsi on koulussa ja asialla on oikeastikin jotain merkitystä :)

  VastaaPoista
 4. Joo, tää on IHANA! ja pysyy huulissa hyvin. Löysin itsekin tän toisen bloggaajan huulilta ja oli pakko tilata itsellekin. Ja siis kyseessä on tää http://beautyjoint.com/lips/lipstick/wet-n-wild-mega-last-matte-lip-cover ja väri mocha-licious ja maksaa siis n. 2.5 euroo :D Toki postarit vähän päälle, mut laskiskelin et alle 20 e maksoi 6 punaa kotiin tilattuna.

  Wettiksen huulipunat, ainakin noi mega lastit on ihan supereita!

  Ja joo, en mäkään ajatellut hiihtistä minään elintärkeänä asiana jota surisin, onhan tässä lomailtu :)

  VastaaPoista
 5. Kysyn kanssa, että mikä ihmeen hiihtoloma!? :D
  Mutta hei, NIIN HYVIN sopii sulle toi mekko, ihana!! <3
  Mun täytyy kyllä ehdottomasti metsästää joku ton tyylinen kevääksi itselleni. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos :) Mä eka nukuin tää päällä yhden yön, et yöpaita it is, mutta nyt päädyinkin et se onkin mekko :D

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images