OSTA ADVENTTIKALENTERI!

Ensimmäiset partiolaiset adventtikalenterikaupoilla bongattu lauantaina! Naapurin tuttu sudarityttö oli keksinyt hyvän konstin ja pyytänyt m...

partiolaisten joulukalenteri myyjat 1partiolaisten adventtikalenteri 2014 konty


Ensimmäiset partiolaiset adventtikalenterikaupoilla bongattu lauantaina! Naapurin tuttu sudarityttö oli keksinyt hyvän konstin ja pyytänyt mukaansa myöskin toisen naapurimme. Kaveri tosin ei kuulunut partioon, joten sudenpennun kekseliäisyydellä toiselle oli sitten askarreltu partiohuivi sinisestä kankaasta :)


Kymmenestä myydystä kalenterista myyjät saavat partiopaitoihinsa tonttumerkin. Jos myy sata, saa jonkun ylihienon supertonttumerkin mistä olen kuullut vain juttua. Kalenterin on suunnitellut tänä vuonna Noora Katto ja sen 7 euron hinta menee kokonaisuudessaan partiotoiminnan tukemiseksi, suurin osa sille lippukunnalle mihin myyjä kuuluu. Sillä siis kustannetaan muun muassa kolon vuokria, materiaalimaksuja jne. Ainakin meidän lippukunnalla on myös tapa, että lippukunnalta voi anoa vapautusta leirimaksuista jos taloudellinen tilanne estäisi lapsen partioharrastuksen. Ja hyvä huomio on myös se, ettei partiojohtajat saa palkkaa, vaan johtaminen on vapaaehtoistyötä mihin näitä varoja ei käytetä :)


Vanhemman näkökulmasta partiolaisten kalenteri on loistava, sillä silloin joka aamun ensimmäinen suupala ei ole (pahaa) suklaata. Lapselle kiva juttu on se, että partiolaisten kalenterissa on pari ekstrapäivää verrattuna tavallisiin joulukalentereihin. Eka luukkuhan avataan jo ensimmäisenä adventtisunnuntaina marraskuun lopussa. Ja tykkään kovasti siitä, ettäpartiolaisten kalenterissa pohjakuva täydentyy kalenteriluukkujen kuvista. Onko mitään tylsempää kuin joulukalenteri, missä luukuista tulee randomkuvia jotka ei liity pohjaan mitenkään!?


Nyt siis kun näette näitä pieniä partiolaisia, kannattaa kalenteri hankkia ihan jo pienten lasten harrastuksen tukemiseksi. Kaupan päälle saa vielä hyvän joulumielen ja tietenkin sen kivan perinteisen kuvakalenterin.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

5 kommenttia

 1. Meillä on niin, että 10:stä saa sen tonttumerkin ja 25:stä Angry birds emalilautasen :D

  VastaaPoista
 2. Meillä kävi viikonloppuna tuttavaperhe kylässä ja perheen innokkaalta partiolaiselta ostimme adventtikalenterin. Hän myi myös naapurustoomme muutaman kalenterin ja joulukorttipakkauksen.

  VastaaPoista
 3. Tämä on ollut ihan hittikalenteri jo monta vuotta! Kyllä viime vuonna harmitti, kun lapset kävi ovella eikä ollut yhtään käteistä kotona. Yritin vielä, että tulkaa myöhemmin uudestaan, mutta jäi kalenteri saamatta ja piti tyytyä kaupan rumiluksiin. Onneksi tänä vuonna oli mies, lompakko ja kolikot kotona oikeaan aikaan :D

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Kiitos postauksestasi!

  Juuri tänään mietin isälläni, jolla kyseinen kalenteri oli, että täydentyyköhän se aina luukun avatessa vai onko vaan joku tylsä kuva valkoisella pohjalla.

  Nyt ehdottomasti hankin tällaisen partiolaisten kalenterin :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images