PUTOUSVIIKON METAMORFOOSI

Oikeastaan mun piti kirjoittaa huulipunasta. Siitä, että ykskaks violettiin taittavat punaiset tuntuu ihanille ja olen iki onnellinen Joanna...


veli sikio look a like 1veli sikio look a like 3


Oikeastaan mun piti kirjoittaa huulipunasta. Siitä, että ykskaks violettiin taittavat punaiset tuntuu ihanille ja olen iki onnellinen Joannalta saamastani huulimaalista. Mutta sitten taas, koska ensi lauantaina alkaa Putous, onnistuin jotenkin pääsemään liikaa Putousfiilikseen...


veli sikio look a like 2


näyttämällä pilottilaseissani ja mun asteikolla tummassa huulipunassa lähinnä blondatulta Veli Sikiöltä. Jos kuitenkin onnistutte fiilistelemään edes vähän tuota huuliväriä, se on Lorea'l Shine Caresse värissä Milady. Ihana väri, kuvista huolimatta.


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images