ALKUTALVEN MUISTINMENETYS

Erikoinen vuorokausi takana, sillä tuntuu että olisin menettänyt muistini (toivottavasti) hetkellisesti. Kaikki alkoi eilen, milloin kävin k...

junarose talvitakki villakangas


Erikoinen vuorokausi takana, sillä tuntuu että olisin menettänyt muistini (toivottavasti) hetkellisesti. Kaikki alkoi eilen, milloin kävin kiertämässä useammassa viestintätoimistossa pressipäiviä. Viimeinen etappini oli XL-merkki Junarosenkin takana oleva Bestseller, jonka mallikappalerekistä löysin tuon päälläni olevan villakangastakin, mitä ei edes myydä Suomessa Junarose-myymälöissä. Olin niin tohkeissani saadessani mallikappaletakin itselleni, että halusin laittaa sen heti päälleni ja siinä mallaillessa takkia unohdin oman vanhan Bestsellerille. Metromatkalla tarkastaja-armeijan hyökätessä vaunuun aloin kaivamaan takkia kassistani olettaen, että matkakortti löytyisi vanhan takin taskusta. Enkä siis löytänyt koko takkia ja sain tarkastusmaksun maksettavakseni. Kun tarkastajat poistuivat metrosta, löysin samalla sekunnilla kassistani matkakorttini, mikä siis sisälsi kuukausilipun. Äh ja pöh! Onneksi tuo tarkastusmaksu on mahdollista mitätöidä, kunhan käyn sen tekemässä viikon sisään. Ja onneksi Mimmi haki illalla takkinikin takaisin.


junarose villakangastakki 1


Takki: Junarose (saatu), farkut: Lindex Generous, kengät Dr Martens, huivi: matkamuisto Teneriffalta, kassi: Littlephant


junarose takki villakangas mallikappalejunarose takki takaa villakangas


Kotiin päästyäni huomasin jättäneeni yhdet pressipäivät välistä, koska olin unohtanut koko paikan. No, se ei ollut mikään suuri moka, mutta harmitti silti että olin turhaa ilmottanut tulostani. Unohtelu sai jatkoa aamulla, kun marssin toimistolle vain huomatakseni, että olin vahingossa jättänyt työkoneeni kotiin! Jouduin siis tekemään ylimääräisen mutkan kotiin ja takaisin, että sain ylipäätään aloitettua työpäivän. Lounastauolla asukuvia ottaessa huomasin myös, että vaikka kassistani löytyi kamera, olin unohtanut sekä linssinsuojan että muistikortin kotiin! Tämä ei todellakaan ollut mun päivä!


Olen niin onnellinen, että huomenna on jo perjantai ja saan viikonloppuna ladata akkuja ja parannella muistiani. Tuntuu, että joululomakin voisi alkaa esimerkiksi kuukautta etukäteen, ei haittaisi yhtään. Unohtumisista puheen ollen myös kampaaja-aika on unohtunut tilata ja alan olemaan aika epätoivoinen mitä tulee tukkaani. Jos keksit mitä sille voisi tehdä, kaikki ideat ovat tervetulleita! (Nythän tuossa on epätoivoinen yritys vaaleanpunaista colormask-hoitsikka sekoitusta, mikä tarttui vain kaikista huonokuntoisimpiin osiin. Kerrankin tukka on liian hyväkuntoinen johonkin)


Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Huonosta onnesta (tai muistista) viis, tuo takki on todella kaunis!! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä! Tuo takki oli mulla kiikarissa ja kysyin eilen mistä sen voisi ostaa, kun ei viitsi tilata sovittamatta. Kävikin melkoinen munkki, että n. puoli vuotta sitten sisäänostajille mallikappaleeksi tullut takki oli edelleenkin tallessa ja se M-koko sopi mulle päälle. Hyvä tuuri, koska tosiaan Suomessa ei oltu innostuttu tuon takin mallista ja sitä ei siis meiltä edes saa mistään. Pikkuisen mun pitää sitä korjailla, kun noissa mallikappaleissa ei ole aina ihan kaikki langat päätelty jne, kun ne ei ole se kuluttajalle menevä versio. Mut hyvä mulle!

  VastaaPoista
 3. Loistavasti sopii toi takki sulle! Hiuksista: suosittelen Minniä Titti Haapalalta. Hänellä on mielettömän hyvä silmä leikkauksen yksityiskohdille. Ja on ihana persoona!

  VastaaPoista
 4. Toivon ja luotan siihen, ettei kukaan enää nykypäivänä osta vaatteita materiaalilappua vilkaisematta mutta kyllä mua niin paljon syljettää, kun sadanseitsemänkympin Winter WOOL Coatissa on 20% villaa!

  VastaaPoista
 5. Juu, tuo on kyllä aika vähän Suomen talveen! Ja varmaan moni onneksi katsoo villasekoitekankaissa tuon koostumuksen, sehän vaihtelee tosi paljon sen mukaan millaiseen keliin ja olosuhteisiin takki on tehty. Tämä on lauhempien kelien ja syksyn/ kevään takki ja ehkä jossain Keski-Euroopassa koko talveksi hyvä. Mutta olisipa ihana sama malli vaikkapa 50-60% villakankaasta tehtynä!

  VastaaPoista
 6. Ihanan upea nainen ja takki

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images