WASTED NIGHT + LAPSIVINKKI

Elämä selkeästi nyt hankaloittaa säännöllistä bloggaamista. Eilinen juttu, eli tämä tässä, jäi kirjoittamatta koska eksyimme Veeran kanssa ...


Elämä selkeästi nyt hankaloittaa säännöllistä bloggaamista. Eilinen juttu, eli tämä tässä, jäi kirjoittamatta koska eksyimme Veeran kanssa Rytmibaarin terassille ja Säveleen, sen sijaan että olisimme heti rynnänneet näpyttelemään juttuja eilisestä illasta. Hyi meitä :D Joka tapauksessa nyt saatte pieniä paloja Helsinki Design Weekin mulle ekasta tapahtumasta, Pure Wasten muotinäytöksestä.


wasteside stoty costo design weekpure waste tekstiles1costo pure waste textiles veera elsason of punch pure wastePure Wastesta olen kirjoitellut ennenkin, esimerkiksi täällä. Mä luulin, että Pure Waste olisi edelleenkin vain todella mahtavaa tummaa denimiä, mutta Veera osasi kertoa myös trikoista ja puuvilloista, joita näkyikin lavalla. Näytöksen ideana oli kiinnostavien suomalaisten merkkien näkemykset Pure Wasten käytöstä ja lavalla nähtiin vaatteita mm. Poola Katarynalta, Pogostick Failurelta ja Burleski Tsunamilta.


costo pure waste neulepure waste neule vihreapogo stick falure lorttoneulepure waste kaarmeprinttipure waste peduiinimekkocosto virkattu mekkopure waste poolaure waste aarikka jamapalakorutcosto pure waste iltapuku


Mulle eniten mieleen jäi nuo trikookuteesta neulotut ja virkatut vaatteet, tykkään kun niissä näkyy käsillä tekeminen. Myös yllättäen lörttötrikoomekkoset kivoilla printeillä iski kovasti ja bonusyllärinä Aarikan puukorut. Näytöksessä näkyi mm. tuo toisiksi alimmaisessa näytöskuvassa näkyvä puupätkiä ja olettettavasti nahkanarua yhdistellyt iso kaulakoru, mikä oli ihan hiton hieno. Sen suunnitellut Anni Pitkäjärvi kertoi mulle ja Veeralle näytöksen alussa, että nuo puunpätkät ovat oikeasti joulukoristeen osia. Annilla itselläänkin oli päällä paljon riisutumpi versio joulukoristekorusta, harmi kun en ymmärtänyt siinä kaljan juonnin ohessa ottaa kuvaa siitä!


Tälle päivälle meillä oli ajatus lähteä koko perheen voimin Lasten viikonloppuun Teurastamolle. Sain jo muutamia kyselyitä tutuilta lastenvaatemerkeiltä tulisinko moikkaamaan myyntitapahtuman puolelle ja Legon ja Helsinki Design weekin puolelta pyydettiin muutenkin vinkkaamaan tänään lauantaina ja huomenna sunnuntaina olevasta lastentapahtumasta. Tässäpä siis loppuun vielä aikataulu mitä Teurastamolla tapahtuu tänä viikonloppuna!
OhjelmaLauantai 13.9. 
10–18LEGO-arkkitehtuurityöpaja, Autohalli.
10–18Little Market -myyntitapahtuma, Autohalli.
10–18Liisa Ihmemaassa -kattaustyöpaja, Kellohalli.
10–18Reima esittäytyy Teurastamolla
10–18Liikkuva linna – kiertävän muotoilukoulun ideaverstas
11.30 & 13.30Kidd.O-lava: C'est le Cirque des enfants formidables! – Lasten muotinäytös, Autohalli.
12 & 14Kidd.O-lava: Lapset voivat tutustua näytöslavaan ja sen esineisiin vanhempiensa valvonnassa / menossa mukana pelle Sepa
15 & 17Kidd.O-kansikuvaus ja kynsien lakkausta
15.45-16.45Kidd.O-lava: Maskityöpaja / Pauline Gautier
Sunnuntai 14.9.   
10–18LEGO-arkkitehtuurityöpaja, Autohalli.
10–18Little Market -myyntitapahtuma, Autohalli.
10–18Liisa Ihmemaassa -kattaustyöpaja, Kellohalli.
10–18Reima esittäytyy Teurastamolla
10-18Liikkuva linna – kiertävän muotoilukoulun ideaverstas
10.30 & 15Kidd.O-lava: Filosofiakahvila / Emilia Lehtinen
11 & 12.25Kidd.O-lava: Työpaja / Etana Editions
11.55 & 16.45Kidd.O-kansikuvaus ja kynsien lakkausta
14-15Tintura elintarviketaidetyöpaja vauvoille
15.30-16.30Kidd.O-lava: Syksytyöpaja / Pauline Gautier

Lastenohjelmaa Kidd.O-lavalla Autohallissa koko päivän ajan.

costo purewaste elsa


Little Marketin puolella kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa ainakin Mainio Clothingin kojuun sekä LillaCompanyn kauppaan, Lillahan siis myy nykyään Mainiota! Myös Reiman uudet talvivaatteet löytyvät Little Marketista ja se eniten mietityttävät vesipilari- ja tuotantoasiat selviää siis helpoiten ihan paikan päällä viikonlopun aikana. Ja loput sitten vähän myöhemmin videoprojektista, mitä puuhaamme yhdessä muutaman bloggaajakaverin kanssa.
Seuraa blogiani Facebookissa, Blogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. No mutta hei sä sait sentään jo kuvat blogiin asti, kun itse vasta mietin että pitäisiköhän ne ladata koneelle :D

    Kiitos äärimmäisen paljon seurasta ja kutsusta, meikällä oli ihan äärimmäisen hauskaa!

    VastaaPoista
  2. Mulla oli vähän luppoaikaa lauantaiaamuna kun K oli isällä :) Siivous vai postaus, postaus voitti :P

    Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! Siis viimeksihän me ostettiin hei talvikenkiä yhdessä, et oli jo aikakin.

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images