KESÄKASSIIN!

Olemme lähdössä tosiaan huomenna Visit Helsingin kutsumana tutustumaan kotikaupunkiimme muutaman muun lapsiperheen kanssa. Viime viikonlopun...

Olemme lähdössä tosiaan huomenna Visit Helsingin kutsumana tutustumaan kotikaupunkiimme muutaman muun lapsiperheen kanssa. Viime viikonlopun reissusta on ollut paljon apua mukaan otettavien tavaroiden miettimisessä, turhat on karsittu ja tärkeitä lisätty. Tässäpä siis pieni muistilista, mitä mukana kannettavaan lomakassiin kannattaa pakata mukaan!


lapset matkustaa


Varmasti tärkeimmät muistettavat aurinkoisilla ilmoilla ovat riittävä määrä juomista, hyvät aurinkorasvat, aurinkolasit ja huivi tai hattu. Näistä mitään ei saa unohtaa ja koska meillä aurinkolasit on vähän hankala juttu, lähtee kangaslippis silmien ja pään suojaksi. Viime viikonlopusta oppineena pakkaan myös mukaan pyyhkeen, sillä vesi houkuttelee pieniä ja jos sopiva ranta tulee vastaan, sinne pitää saada pulahtaa. Kesällä on rentoa, eikä me mietitä lähdimmekö juuri uimaan, vaan kun tekee mieli niin sitten veteen. Kaamoksen talviturkki muuten jäi jo Raumalle! Viimeinen tärkeä muistettava on pienet välipalat. Kuumassa nälän tunne voi hävitä eikä "oikea ruoka" maistu, silloin vaikkapa kuivatut banaanit ja välipalakeksit on hyvä nopea eväs.


Jäikö jotain puuttumaan?Kuvan tavarat: Juomapullo: Lifefactory, aurinkorasvat Lovea (lapselle) ja Louis Widmer (aikuiselle), Optinen omena pyyhkeet Finlayson, Kassi: Bobo Choses ss13, arskat Babiators ja pipo Muka Va.

 

Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

2 kommenttia

  1. Pessimistiksi en tunnustaudu, mutta laastaripaketin pakkaisin omaan reissukassiin..sen verran menevä on tuo matkakumppani :)

    VastaaPoista
  2. Juu, tosi hyvä vinkki ja aivan liian myöhään tuli. Laastarit loppu meiltä ja ei ehditä aamulla kauppaan kun on niin aikainen tapaaminen seurueen kanssa. Toivottavasti jollain on laastaria mukana!

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images