BUSSTOP CLOTHINGISSA

Ja takaisin Rauman reissun kuulumisiin. Saattaa olla, että postailen vielä joulunakin näitä Rauma-juttujani, niin kivaa meillä oli ja ehdit...

busstop clothing logo busstop rauma kyltti


Ja takaisin Rauman reissun kuulumisiin. Saattaa olla, että postailen vielä joulunakin näitä Rauma-juttujani, niin kivaa meillä oli ja ehdittiin kokemaan yllättävän paljon muutamaan päivään. Se mikä meidät Raumalle vei, oli pienimuotoinen yhteistyö Busstop clothingin kanssa. Luulin ihan alun alkaen, että Busstop on vain pieni nettiputiikki minkä valikoima on todella kiehtova. Olin kyllä jo tilannut Busstopista vaatteita aiemminkin, mutta Paade Moden merinovillat sai mut oikeasti kiinnostumaan kaupasta kunnolla. Se vaan on niin mahtavaa, että löytää jotakin itselle uutta ja täysin omaan tyylisilmään sopivaa. Siitä lähtien olenkin tsekkaillut tarjontaa vähän väliä ja löytänyt muitakin uusia suosikkeja.


busstop clothing ulkoabusstop clothing naisetbusstop clothing poola katarynabusstop clothing rauma


Busstop Clothing ei kuitenkaan ole pelkkä nettikauppa, vaan paljon muutakin. Tai Tuija asian ilmaisi, nettikauppa on Tuijan ja Jannen yötyötä, mutta suurin intohimo on putiikin pitäminen, henkilökohtainen asiakaspalvelu ja tuotevalikoiman yksityiskohtainen miettiminen. Liike ei ole uusi, vaan se täyttää tänä vuonna jo 12 vuotta! Se on kyllä pitkä aika ja kertoo paljon omistautumisesta kaupan pyörittämiseen.


Vuosien saatossa valikoima on muuttunut ajan ja omistajien henkilökohtaisten mieltymysten mukaan. Tällä hetkellä myynnissä oli tosi paljon itsellenikin tuttuja merkkejä, kuten Poola Kataryna, Kaino, R/H, Bobo Choses, Papu ja Karhu. Vaatteiden lisäksi kaupasta löytyy sisustustavaraa ja Pelagon polkupyöriä ja paljon paljon muuta.


busstop rauma miehetbusstop lippis carharttbusstop clothing rauma tuija


Liiketila on iso ja sijaitsee Vanhan Rauman ytimessä kauppakadulla. Valikoimassa on niin naisten kuin miesten vaatteita ja viimeiset viisi vuotta sieltä on löytynyt myös lasten vaatteita. Vanha liikehuoneisto on tunnelmallinen ja asiakaspalvelu todellakin pelaa. Olin jo pitempään etsinyt raidallista hyvälaatuista paitaa ja nyt niitä olisi löytynyt kerralla vaikka kymmenen eri väristä. Armor luxin paidat tuntuivat päällä heti omilta ja vaikka nettikaupassa niitä on vain muutamaa eri väriä, meilaamalla kaupalle saa kyllä tietää mitä muita värejä olisi mahdollisuus tilata. Tässä on oikeastaan Busstopin ainoa huono puoli, mistä jo hieman napisinkin, nettikauppaan tulee aika vähän tavaraa verrattuna tuohon liikkeen koko valikoimaan. Mutta onhan se ymmärrettävää, ettei aika kaikkeen riitä.


busstop rauma karhubusstop rauma kainobusstop rauma sisustustavarabusstop tuija ja janne


Ja tiedättekö mitä, Raumalla tyylikkäät myyjät uskaltaa myös hymyillä, tämä oli aivan uusinta uutta Helsingin koleiden designliikkeiden jälkeen ;) No ei vaan, kyllähän Helsingissäkin saa asiakaspalvelua saa, mutta onhan se aina mukavaa kun siihen oikeasti panostetaan ja se lähtee selkäytimestä.


busstop rauma kiddo busstop rauma oimutsi mutsi kaamos busstop clothing lapset bobo


Mä sain valita muutamia mukavia juttuja matkamuistoksi Raumalta ja Busstopista, mutta ettei tämä raumailu taas venyisi liian pitkäksi, säästetään jotain seuraavaan postaukseen. Paljastan kuitenkin, että tein hankintoja Busstopista vain itselleni (hyvä minä!), mutta meilasin kyllä jo maanantaina Raumalle, että ostaisin sittenkin vielä ne yhdet lasten shortsit...


KUN menette Raumalle, käyttehän moikkaamassa Busstoppilaisia? Käykää! Vai onko joku jo kenties käynyt?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

14 kommenttia

 1. Oi, Raumaikävä venyy entistä isommaksi.. :| Busstop on tuttu opiskeluvuosilta, ja nuo myyjät niin ihania. Vaikka olinkin sellainen kiertelijäkaartelija, joka hypistelyn ja hintalappujen pyörittelyn lisäksi vain sillointällöin jotain sovitin, ja vielä harvemmin mitään ostin, niin aina tunsin oloni kauppaan tervetulleeksi. :) Ja tyhjin käsin lähtijääkin moikattiin iloisesti. Matalan kynnyksen designkauppa siis.

  VastaaPoista
 2. Sä oot muistaakseni ennenkin täällä kertonut noita hyviä muistoja Busstopista. Sehän on parasta markkinointia, että asiakas vuosienkin jälkeen muistaa mukavan tunnelman ja kertoo kavereilleenkin minne kannattaa poiketa Raumalla :)

  VastaaPoista
 3. Mun tosissaan pitää päästä raumalle! Veneellä ehkä...hmmm..aivan ihanalta näyttää ja ota raitapaita mukaan seuraavalle lomalle, niin voin kuvata sua.. Blogissani kun pyörii vaan raidallisia ihmisiä;)

  VastaaPoista
 4. Joskus nuorena naisena Raumalla, lähemmäs 10 vuotta sitten, Busstop oli munkin vakiokauppa. :') Silloin tosin valikoima oli aika erilainen, vähemmän kotimaista ja enemmän pohjoismaista muotia, mutta Tuija oli ihana tyyppi ja asiakaspalvelija jo silloin.

  VastaaPoista
 5. :D:D Joo, mä otan raitapaidan mukaan ehdottomasti :D Just kirjoitin siitä uutta juttua jo, eli voit vielähuomenna tarkistaa onko se tarpeeksi raitainen sun blogiin ;)

  VastaaPoista
 6. Juu, kuulinkin että valikoimaa on muokattu (tietenkin) vuosien saatossa. Monet merkit on ihan laadunkin (laaduttomuuden) takia jätetty pois ja uusia mielenkiintoisia otettu ihan omien mieltymysten mukaan. Se onkin ihanaa, että jos tuon kaupan jostain tuotteesta tykkää, luultavasti tykkää aika monesta muustakin hyllyn vaatteesta tai tavarasta.

  VastaaPoista
 7. Mua alkoi viikonlopun jälkeen oikein hävettämään.. Siis en muista milloin olen viimeksi Busstopissa käynyt. Pitänee korjata lähiaikoina!!
  Moimoin kaulakoru jäi niin mieleen, mä ehkä tarvitsen sellaisen. Eikä Kidd.Okaan ole vielä löytänyt tietään meille! ;)

  VastaaPoista
 8. No menet ihmeessä sinne! Se koru on ollut nyt päivittäin käytössä ja siellähän on vaikka mitä muitakin koruja :) Mut onneksi sait nyt tällaisen valokuvatiiserin joka toivottavasti kannustaa sut ostoksille. Niinkuin tuolla takana vähän näkyvässä kassissa lukee: support your local :)

  VastaaPoista
 9. Ihana juttu, niin lämmin ja kodikas. Tuttu juttu on dösäri, ja ajattele juuri tuossa talossa Vanhassa Raumassa oli ompelimo ja minä istuin sinerin ääressä takahuoneessa ja omenankukka tuoksui.. Siitä on aikaa...

  VastaaPoista
 10. Nyt on jo liikaa Raumaa. En jaksaisi lukea näin monta juttua yhdestä reissusta, jos tällainen mielipide sallitaan...

  VastaaPoista
 11. Oi, ihana entinen työtalo! Olisipa kiva kun omakin työtila olisi noin ihanassa ympäristössä!

  VastaaPoista
 12. Ei ole liikaa Raumaa, koska se on nyt kivointa mitä mulle on tapahtunut hetkeen ja aion kirjoittaa siitä vielä usean jutun verran. Seuraavaksi saat lukea Rauman tuliaisista ja aiompa myös kirjoittaa treffeistä raumalla asuvan bloggaajan kanssa. Koitahan kestää.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images