TIISTAIN KOTI(TOIMISTO)ASU

pilottitakki: Lindex, huivi: Becksöndergaard, paita: Lindex, housut: Asics, kengät: Dr Martens, kassi Costo pure waste (saatu),koru: Antti A...

kaarme huivi becksondergaard ryanne my so called life style2

pilottitakki: Lindex, huivi: Becksöndergaard, paita: Lindex, housut: Asics, kengät: Dr Martens, kassi Costo pure waste (saatu),koru: Antti Asplund


kaarme huivi becksondergaard ryanne my so called life style3bicksöndergaard huivi kaarmeantti asplundristi antti asplund risti2 martens asics

Tälle päivälle olisi ollut aika paljonkin menoja kaupungilla, mutta aika (eikä kyllä energiakaan) antanut periksi pressipäiväkeikoille. Olen bloggaajana vähän sellainen "tulkaa kotoa hakemaan" tapaus ja käyn äärimmäisen vähän missään karkeloissa. Tai vähän ja vähän, mutta prosentuaalisesti enemmän sanon kiitos ei, kun saavun paikalle.  Mähän työskentelen päivätyöksenikin blogiportaalissa, joten kyllä niitä blogitapaamisia tulee viikkoon mahtumaan aina useita, vaikka jättäisi muutaman poiskin :)


Meillä puhaltaakin Bellassa mukavat tuulet, sillä bloggaajaporukkamme saa pian uusia lisäyksiä. PlusMimmi jo ehti ilmoittaakin siirtyvänsä meille bloggaamaan ja olen iloinen, että saan Mimmistä itselleni myös työparin muutamaksi päiväksi viikossa. Me ollaankin kyllä menty melkoista haipakkaa viime ajat toimistolla, kun Tampereen päässä tehdään tv-tuotantoja (nyt starttaa Summerin kuvaukset!) , ja mä olen koonnut kasaan tulevia blogikampanjoita ja esimerkiksi 2-vuotis synttäreitämme. En ole ehtinyt kunnolla Tampereen toimistolle aikoihin ja välillä se tietenkin tekee olon vähän yksinäiseksi, ettei työkavereita näe kasvotusten. Työni takia mun on kuitenkin nyt paras olla Helsingissä ja vähänkö on huippua, että perjantaista lähtien mulla on aisapari täällä isolla kirkolla! No se töistä.


Tälle päivälle laitoin päälleni tuon Becksöndergaardin uuden käärmehuivin, mikä on aivan ihanan pehmeä koska sisältää 50% silkkiä 50% villaa. Ajattelin huivia lähinnä jakkujen kaveriksi virallisempiin menoihin, mutta hyvinhän se menee tuollaisen Rayanne Graff-tyylisen kokonaisuudenkin kanssa. Viime viikolla, vain seitsemän vuotta trendihuipun jälkeen keksin, että mun on saatava Antti Asplundin risti. Ja mitä mahtavinta, Eveliina halusi luopua omastaan ja sain sen tänään! Housuina mulla on muuten Asicsen juoksupöksyt, mitkä on paljon kivemman tuntoiset kuin perus puuvillalegginssit.


Aika perus kotitoimistoasu, sikäli mikäli en  tee töitä Popin sydänpyjamassa ;)


blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Mun työasu on valkoinen emäntämekko esiliinalla. Kateeksi käy sun toimistoasua! :D

  VastaaPoista
 2. Siis mikä tuo ihana huivi ja mistä? Olen rakastunut!!!!

  VastaaPoista
 3. Sehän on tämä http://www.boozt.com/fi/fi/becksondergaard/h-entangled-snakes_3877697/3877698?navId=59815&group=listing nyt vielä alessakin :)

  VastaaPoista
 4. No, yleensä mun toimistoasu on takkutukka ja kalsarit ;) Mut odotan jo kaupunkiofficea, että pitää pukeutua aamuisin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images