SHISH SHISH!

Meillä oli tarkoitus mennä Kaamoksen ja hänen kummitätinsä Kirsin kanssa tänään testaamaan Hämeentien uusin etninen, jamaikalaisravintola Ja...

Meillä oli tarkoitus mennä Kaamoksen ja hänen kummitätinsä Kirsin kanssa tänään testaamaan Hämeentien uusin etninen, jamaikalaisravintola Jamaican mamas. Kävi kuitenkin vähän tylsästi, että mun käsi/olka/lapa (en oikein tiedä mikä näistä) meni sijoiltaan edellisenä iltana enkä viitsinyt lähteä kotoa rikkinäisenä minnekään. Kirsi tuli kuitenkin meille, haki lapsen tarhasta ja toi vielä mukanaan todella maukasta take away sapuskaa.


naanleipa shish kebabkanakebab shish kontula shish kebab kontula lammas salaattipikaruokaa kontula shish kebabkukkakaali lisuke shish kebab


Lautaselle saatiin ihan järistyttävän hyvät annokset pehmeää ja maukasta lammasta, kanaa sekä jauhelihavarrasta, voimakkaan sitruunaista raaka-kukkakaalisalaattia, persiljaa, hiillostettuja tomaatteja joiden pinta oli täysin musta mutta maku mehevistä mehevin.


Moni ehkä tietääkin mistä nämä ruuat ovat. Shish Kebab tarjoaa Helsingin hehkutetuinta kebabia, millä ei ole mitään tekemistä sen punaisessa soosissa rypevän kebablastun kanssa. Nämä hyvin maustetut lihavartaat tarjoillaan itseasiassa täysin ilman kastiketta, kasvislisukkeen ja naanleivän kanssa ja maku on lihaisa (tietenkin) ja herkullinen. Leipälisukekin vähän turha, liha ja kasvikset riittäisivät sitruunamehun kera ihan hyvin.


Kahden vartaan annos on niin täyttävä, ettei sitä jaksa kuin suuressa nälässä, kolmea en kehota edes kokeilemaan. Jaa ja mistä Shish kebabin löytää? No Kontulasta tietenkin! Kuten Hesarissakin on ylistetty, Helsingin mielenkiintoisimpien ravintoloiden metsästysalue on siirtymässä ravintola ravintolalta Itään.  Ja onhan meillä täällä esimerkiksi Suomen paras jäätelötehdaskin, ei auta valittaa :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

6 kommenttia

 1. Niillä ei vissiin ole kotiinkuljetusta Paraisille? :D

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla kuinka makoisaa on jamaican maman ruoka, kerro myös hintataso ;)

  Voi sun kättä!

  VastaaPoista
 3. Pitää varmaankin tehdä retki itään seuraavaksi, niin herkulliselta näyttää! :)

  VastaaPoista
 4. mä kerron heti kun sinne asti keretään!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images