OOTD: FLEMARILLA MAALISKUUSSA

Latasin tänään aamulla kännyyni Plutonium74:n Pasilasta Kallioon levyn. Levy on kevätlevyjen ehdotonta aatelia ja varsinkin levyn lopettava ...

Latasin tänään aamulla kännyyni Plutonium74:n Pasilasta Kallioon levyn. Levy on kevätlevyjen ehdotonta aatelia ja varsinkin levyn lopettava Kallioon kappale on huikea ylistys kalliolaiselle baarielämälle. Hauska sattuma, että työt johdattivat tänään Flemarille, mistä tietenkin myös levyllä lauletaan "Flemingin kadulla neljännessä kerroksessa asuu viisas mies..." Nyt siellä kuitenkin tallusteli tämän näköinen nainen.


bloggaaja univormu1 bloggaaja univormu2 fr martens pratkabuutsit


Taattua bisnespukeutumista taas, kuten huomaatte ;) Jalassa on Supervanity-blogin Annalta lunastetut Dr Martenssin prätkäbuutsit. Kerrankin hyödyin siitä, että raskaana jalka tosiaan saattaa kasvaa ja nämä ihanuudet ei mahtuneet Annalle enää jalkaan. Pari kertaa käytössä olleet buutsit siirtyivät siis omistukseeni pienelllä välirahalla.


Vaan tiedättekö mikä näissä Martensseissa on vialla? Moni nostaa käden ylös, tiedän. Jumankauta tämä nahka on aluksi kovaa, ei kaikissa malleissa, mutta useimmissa kyllä. Viime viikolla sain rakon NILKKAANI kun varsi hiersi jalkaani vasten housujen läpi. Kiiltonahkamainareideni hyvä puoli on kyllä, että nahka on pehmeää eikä tällaista sormen paksua nahkaa. Vanhat punkkarit on neuvoneet mua jo ajat sitten erilaisilla nikseillä, paras taisi olla se, että uusiin Martensseihin pitää laittaa märkä villa sukka sisään ja hakata vasaralla kovat osat (lue= koko kenkä) pehmeäksi.


Mulla alkoikin juuri viikonloppuvapaa, joten jäämme Kaamoksen kanssa hakkaamaan maihareita loppuviikoksi. Ehkä maanantaina pystyy taas laittamaan nuo komistukset takaisin jalkaan :D


ps. Pöllin Mimmiltä ton OOTD-aloituksen asupostauksiini. Aika pro, eiks jeh?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Entisen moottoripyörävarustemyyjän vinkki pehmitykseen: Kengät jalkaan ja jalat hikoamaan, mieluusti vaikka märälle pellolle, niin kosteus tulee kahta puolta. Kyllä ne siitä! :D

  VastaaPoista
 2. oisko toi märkä villasukka vähän saman henkinen neuvo? Kyllä ne ajan kanssa pehmenee, tiedän kokemuksesta. Mutta tämä alku on aina kauhea :/

  VastaaPoista
 3. Joo, kosteus auttaa. Mp-puolella suositellaan jalassa pitämistä ja omaa jalan lämpöä, jotta kenkä muotoutuu nimen omaan omaa jalkaan, eli eivät vain pehmiä. Siellä toki kengät ovat paljon napakammat jalkaan, eli noissa se pehmittäminenkin varmaan auttaa jo yksistään.

  VastaaPoista
 4. Joo, kosteus auttaa. Mp-puolella suositellaan jalassa pitämistä ja omaa jalan lämpöä, jotta kenkä muotoutuu nimen omaan omaa jalkaan, eli eivät vain pehmiä. Siellä toki kengät ovat paljon napakammat jalkaan, eli noissa se pehmittäminenkin varmaan auttaa jo yksistään.

  VastaaPoista
 5. Apua, mitkä noi housut on?

  VastaaPoista
 6. heh, en tiedä pitäisikö kauhistua vai ilahtua kommentistasi ;) Ne on Lindexiltä ostetut farkut. Vanhat, mutta samantyyppisiä siellä on edelleen.

  VastaaPoista
 7. Eiku kyllä tää oli hyvä apua :D Kiitti, pitääpä käydä katsomassa jos löytyis vastaavia.

  VastaaPoista
 8. kiitos vinkistä! taidan ekana kostuttaa tuota vartta ja saada sen pehmeämmäksi.

  VastaaPoista
 9. Kyllä siellä taatusti on jotain samankaltaisia. Kulutettuja housuja on helppo tuunata itsekin reikäiseksi, ihan vaan hiekkapaperi käteen!

  VastaaPoista
 10. Pasilasta Kallioon! <3 Siinä levy, joka ei ole menettänyt mitään vuosien saatossa, minun kohdallani oikeastaan päinvastoin Helsinki-tuntemuksen kasvaessa (asun Helsingissä kesät). Mulla ei edes ole ollut baareja ikävä, mutta kun palaan täältä reissulta Suomeen, niin 'Kallioon' soikoon pari kertaa repeatilla ennen Kallion kierrosta. :)

  VastaaPoista
 11. hikiset villasukat rules OK. Niillä tuli nuo maiharit ainakaan "pehmennettyä" :D ja rakkolaastarit

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images