LINDEXIN UUDET MUUMIT

Postailin kuukausi pari takaperin Lindexille rantautuvasta muumimallistosta sneakpeekkuvia, mitkä olin ottanut Lindexin showroomilla. Nyt ku...

Postailin kuukausi pari takaperin Lindexille rantautuvasta muumimallistosta sneakpeekkuvia, mitkä olin ottanut Lindexin showroomilla. Nyt kun meiliini rantautui myös viralliset tuotekuvat, ajattelin että pistetäänpä niistäkin osa jakoon kun mallisto oli monesta muustakin mielenkiintoisen näköinen.


lindexmuumit1 lindexmuumit2 lindexmuumit3


lindex muumit 2014 2


Edelleenkin nuo vanhan malliset muumit miellyttävät silmää ja tuo ihana minttu-pinkki-sininen valkoisella pohjalla on aika herttainen sekä lapselle sopiva yhdistelmä, sukupuolesta riippumatta.


Muumit ovat tulossa Lindexille viikolla 6, mutta kokemuksesta voin sanoa ettei Lindexit avaa vaatelaatikoitaan samalla kellon lyömällä ellei kyse ole spesiaalimallistosta. Muutaman kerran olen kuumotellut Littlephantteja julkaisuajankohdan jälkeen, mutta joutunut odottelemaan useammankin viikon (ja menettänyt mielenkiinnonkin siinä odotellessani). Jotain tuosta värikkäästä muumikuosista on kyllä saatava, ehkäpä se jotain on legginssit jotka meillä on aika vähissä kasvupyrähdyksestä johtuen.


ps.Kommentteihin vastaaminen on hieman retuperällä, kaikki luettu mutta en ole ehtinyt istumaan koneella niin pitkään että saisin vastaukset kerralla hoidettua. Ehkäpä tänä iltana tapahtuu :)


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

7 kommenttia

 1. Oliko näissä niin että koot jäivät aika pieneen ?

  VastaaPoista
 2. Kivat on ysärifiilikset... Seuraavaksi sitten collegea kainalofarkkuihin?

  VastaaPoista
 3. Ysärivibat tahi ei niin en tiiä oliko se tää sun suositus vai miks mä kiinnostuis just ekaa kertaa hahmovaatteista. Mut hei, nää on Muumeja. Pakko ehkä hankkia meillekin joku näistä kun E:kin on (vihdoin) innostunut muumeista ja mulla on (vihdoin) syy katsoa niitä. :P Toi kassikin on ihan superkiva!

  VastaaPoista
 4. osassa jäi, osassa ei. 122 asti on osa kuteista onneksi :)

  VastaaPoista
 5. sellaset kainalofarkut ois kyl hienot :)

  VastaaPoista
 6. mut noi hahmot on TOSI HIENOJA! aivan ihania vt monet muut hahmot ja muumeistakin ihan parhaita!

  VastaaPoista
 7. Juu niinpä, kuminauhavyötäröllä. Musta puuttuu selkeästi n. 100% hipsteriä ollakseni ymmärtäväinen sellaisia menneisyyden hirvityksiä kohtaan. :D

  No, eipä tule kiusauksia vaatekaupoilla, mutta vähän harmittaa, kun muksu sai juuri Lindexille jouluna lahjakortin ja ajattelin, että nyt sitten. Noh, Muumit jaa tangolle, mutta jos sitten jotain muuta...

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images