SANO EI JOULUSTRESSILLE!

Hyvää joulukuun ekaa! Haluaisin Annan kanssa ottamiemme kuvien kautta toivottaa kaikille mahdollisimman hauskaa ja stressitöntä joulukuuta...

Hyvää joulukuun ekaa! Haluaisin Annan kanssa ottamiemme kuvien kautta toivottaa kaikille mahdollisimman hauskaa ja stressitöntä joulukuuta! Kyllä se joulu tulee ilman ryppyistä otsaa ja pipo löyhemmälläkin.


ballerina1


ballerina2


anna ballerina


ballerina3 ballerina4


ballerina5


Joulustressiä ja etenkin lahjanhankintastressiä lievittämään olemme avanneet Bellassa viime vuoden tapaan joulukalenterin. Se löytyy osoitteesta joulukalenteri.bellablogit.fi. Luukku aukeaa kahdeksan korvilla joka aamu ja sieltä löytyy paljon kivoja ideoita sekä tietenkin tarjouksia, kenties arvontaakin! Tykkään tosi paljon, että meidän joulukalenterissa on ihan oikeat luukut, sillä meillä ei ole kotona luukkukalenteria ollenkaan. Pitäisiköhän sellainen oikeakin hankkia?


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

11 kommenttia

 1. Apua. Ajattelin jo aiemmin, että nuo mun Sorelit ei ole my cup of tea ja nyt kun katson kuvia, niin tokkopa ne sopii kenellekkään. :D Kamalat. :D Kuvissa on se varjopuoli, ettei ne peitä tai häivytä mitään, jos jokin ei toimi, se ei vaan toimi. Sä taasen näytät aina vaan hyvältä :)

  VastaaPoista
 2. Sinusta tuo viimeinen kuva on niiiiiin paras :) hyvänmielen kuva oikein. -Tessa-

  VastaaPoista
 3. Mun tuli jotenkin erityisen hyvä mieli noista sun kuvistasi, kun muisti, miten kipuisaa ja vaikeaa sulla oli kropan kanssa vielä ei-niin-hirveän-kauan sitten. Ihana fiilis näissä! :)

  VastaaPoista
 4. Häh, hyväthän nuo on. En taas tajuu mistään mitään.

  VastaaPoista
 5. Jaa tuo erittäin vino vaaka? :D Enollut kokeillut moista varmaan 10 vuoteen, vähän hakee vielä.

  VastaaPoista
 6. Niin, ajatteles että sekin kauheus on sattunut tän vuoden puolella kaikki. Ja nyt olen vuoden alussa aloittamassa juoksukoulussa kaiken lisäksi. Ihanaa että muistit ja osaat iloita kanssani tästä, sillä kyllä kivuton kroppa vaan on ilon aihe!

  VastaaPoista
 7. Erittäin komea vaaka ;)

  VastaaPoista
 8. Tää postaus teki kyllä niiiin hyvää ihan kivan, mutta silti suht rasittavan leipomis-askartelu -akselilla vietetyn viikonlopun jälkeen! Ei sen oikeesti niin väliä jos jollain on vähän kimalleliimaa tukassa (lähtee pesemällä pois ainakin ennen kuin ehtii jämähtää), piparitaikinasta katoaa mystisesti iso klöntti (lasten kuuluukin syödä piparitaikinaa) tai anoppi soittaa ovikelloa just silloin kun kaikki on ihan levällään ja vaiheessa ( ei ole koskaan ikinä sanallakaan arvostellut meidän huushollin kroonista kaaosta).

  Ja nää hyvän tuulen kuvat saa hymyilemään, taas kerran! :)

  VastaaPoista
 9. Jos kuvasarjan tarkoitus oli että lukijalle tulee hyvä mieli, on tarkoitus saavutettu. Hyvä mieli ? No, tässä osoitteessa se tarkoittaa räkätysnaurua.

  Olisi olut kiva olla paikalla mukana katsomassa kun kuvia otettiin. Taatusti toitte hyvää mieltä monelle ohikulkijallekin.

  Kiitos, iso sellainen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images