Muhkea Po.P-rusetti! Sis. tutorial!

Viime viikolla Polarn o. Pyretin showroomilla vieraillessani bongasin ihan mielettömän hienon rusetin vaatteita esitelleen Marjaanan päässä...

pophuivi esimerkki


Viime viikolla Polarn o. Pyretin showroomilla vieraillessani bongasin ihan mielettömän hienon rusetin vaatteita esitelleen Marjaanan päässä. Muhkea raitarusetti oli solmittu kahdesta Po.P:n raitahuivista ja koska rakastan kaikkia päähärpäkkeitä, pyysin Marjaanalta neuvoa kuinka voisin itse solmia samanlaisen. Yleensähän käytän Po.P:n huiveja pyykkimuijamaisesti kuten tämän postauksen kuvasta huomaa, ja muhkea superrusetti näyttää heti paljon hulvattomammalta ja laitetummalta. Tässäpä siis yksityiskohtaista ohjetta muhkeaan huiviin, joka tehdään tosiaan vain kahdesta raitahuivista!


pophuivikollaasi2


1. Avaa huivi A auki


2. Taittele huivi A kolmeen osaan niin, että jäljelle jäävä leveys vastaa haluamaasi rusetin korkeutta.


3. Käännä vielä sivut keskelle, näkyville jää vain yksi sauma.


4. Avaa huivi B ja käännä sivut kuvan mukaisesti keskelle.


5. Rullaa huivi B pitkäksi pötköksi.


6. Laita huivista B tehty rulla A:sta taitellun suorakulmion alle.


7. Ota B-huivin päistä kiinni ja tee solmu huivin A sauman kohdalle, jolloin rusetti muodostuu.


8. Käännä rusetti ympäri ja pöyhi rusetista oikean mallinen, kiristä solmua halutessasi ja se on valmis!


Tadaa! Ja näin helppoa se on kun osaa! Nämä rusetit on tosi kivoja aikuisella ja hieman maltillisemman kokoisena koristavat hienosti myös lapsien päätä. Huivirusetin voi sitoa myös vaikkapa lapsen mekon vyötärölle ja miksei kaulaankin. Minusta ihanan helppo ohje, toivottavasti teistäkin :) Ja tältä Marjaanalta saatu rusetti näyttää allekirjoittaneella.  Ihana, sanon minä.


pophuivielsa


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

18 kommenttia

 1. On kyllä aika ihana! :-) Mulla keikkuu rusetti otsalla Papun pipossa. Tulipas hauska lause. :-D

  VastaaPoista
 2. Just eilen illalla mietin että miten se sellainen ihan perus pyykkimuijatyyli toimisi omassa päässä. Hieno rusettihan tuo on ja sulle sopii (kun uskallat sitä pitää), mutta mun tylsään tyyliin aika extreme.

  VastaaPoista
 3. Ihana! Ehdottomasti kokeiluun mutta ehkä jollain muilla kuin Po.P -huiveilla :D Rakastan tämmösiä isoja ja övereitä pääasioita!

  VastaaPoista
 4. Tää nyt ei mitenkään tähän liity (tai no on toi rusettikin aika rohkea), mutta pakko on kiittää ja kehua sinua rohkeudestasi. Viimeksi kolahti oikein kunnolla kuva akneihosta ja Kaksplussassa ollut nukkumisjuttu. Hienoa, kun uskallat ja olen varma, että rohkeutesi kannustaa muita samassa tilanteessa olevia. Ja tykkään kyllä "hömppäjutuistasikin". Pysyy mielenkiinto, kun koskaan ei tiedä, mitä seuraavaksi tulee. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana rusetti! :D Rusetit on aina ihania, ja varsinkin tuollainen superiso! :D

  VastaaPoista
 6. Mullakin keikkui ennen, mut möin pipon kiskurihintaan pomolleni ;)

  VastaaPoista
 7. Pyykkimuijastaili pelastaa monet bad hair dayt, tää on toinen vaihtoehto hullummille :D

  VastaaPoista
 8. Meinasin eka kirjoittaa, että voi kokeilla muillakin huiveilla mutta en jaksanut aliarvioida lukijoiden älyä ;) Nää on ihania, ja mitä isompi sen parempi. Mä tykkään paljon raidasta, punainen on tosi mariannekarkki.

  VastaaPoista
 9. Mietinkin tossa hetki sitten, et oon tällainen kriisistä kriisiin bloggaaja :D Onneksi noita epäonnen tapahtumia ei ole niin paljoa, että ehtisi kyynistymään ja jäisi höpöjutut väliin ;)

  VastaaPoista
 10. Mahtava rusetti! Ja sun päässä näyttää hyvältä :) Mulla on semmoinen pää, että hiuspantaakin joutuu metsästämään kuukausi jos ei vuosi tolkulla ja pipoja yms vastaavia en viitsi edes mainita...

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana! Tää tois vähän vaihtelua mun pyykkimummolookkiin :D

  Kiitos (helpon kuulosesta) ohjeesta!

  VastaaPoista
 12. Toi on hiano! Kattelin tuota rusettia popin myymälässä kun oli mallinuken päässä ja mietin, että täytyy ostaa toinenkin huivi, että saa värkättyä joskus itsellekin. Kiitos siis ohjeesta, ei tartte opetella kantapään kautta :)

  VastaaPoista
 13. Mun periaate hattujen ja muiden kanssa on, että mitä isompi, sen parempi (eikä näy se aknekaan niin hyvin kun huomio kiinnittyy päähän, haha)

  VastaaPoista
 14. Eikookki! Aattelin että tästä olisi iloa muillekkin Minni Hiirille kuin minulle, tosi hauska idea minusta.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images