IHANIA PIKKUJOULUMEKKOJA!

Anna heitti eilen esiin ajatuksen pikkujouluista. Ja arvatkaa mitä? Mulla ei ole yksiäkään pikkujouluja sovittuna koko joulunaluskaudelle! ...

Anna heitti eilen esiin ajatuksen pikkujouluista. Ja arvatkaa mitä? Mulla ei ole yksiäkään pikkujouluja sovittuna koko joulunaluskaudelle! Karu fakta, mutta eiköhän jotain vielä ilmaannu. Kävin kuitenkin jo etukäteiskierroksen kaverini Monan elikkäs Olivia Rougen nettipuodissa, ihan vain tutkimassa tilannetta jos pikkujoulubibiksiä ilmaantuisi enemmänkin...Olisi niin ihanaa hankkia pitkästä pitkästä aikaa oikea käsin tehty mekko, punata huulet ja koikkelehtia koroissa.


Mona ompelee kaikki mekot itse Tampereella sijaitsevalla työhuoneellaan, missä on myös putiikki. Kokoja löytyy myös kookkaammille leideille ja mittatilauskin tietenkin onnistuu. Entisenä kellomekkotyttönä muhkeat helmat tietenkin kiinnostaa, mutta yksinkertainen musta kotelomekkokin voisi olla hieno, varsinkin jos hankkisi hiusasusteen sitten tuomaan lisäeloa olemukseen.


olivia rouge 1 olivia rouge 2 olivia rouge 3 olivia rouge 4 olivia rouge 5


Koska itselläni Tampereelle on asiaa aika ajoin paljonkin, ajattelin kipaista katsomassa näitä mekkosia ihan livenä. Tällä viikolla verkkokaupassa olisi kyllä postaritkin ilmaiset, mutta tällä kropalla on melkein pakko sovittaa vaatetta ennen hankkimista. Ja itseasiassa Olivia Rougen työhuone sijaitsee niin lähellä omaa konttoria, että huomenna ehtisin hyvin pyörähtämään vaikka ruokatunnilla.


olivia rouge 6


Onko muilla pikkujoulutilanne yhtä surkealla mallilla kuin itselläni? ;) Oikeastaan tiedän kyllä järkkääväni naapurin lapsille pikkujoulut Singstarin ja herkkujen merkeissä, mutta kyllä yhdet aikuisten juhlat olisi kova sana, pääsisi laittautumaan oikein kunnolla pitkästä aikaa.


Kuvat :  Olivia Rouge Shopin facebook-sivuilta.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

21 kommenttia

 1. Mä sain kutsun työpaikan pikkujouluihin, mutta vastasin Kiitos ei. Ei tällä väsymysmäärällä, kun vuorotellen herättää joko kuopus, painajaisia näkevä esikoinen tai totaalijumissa oleva oma kroppa.

  VastaaPoista
 2. Firman pikkujoulut edessä ja sinne haluan panostaa, kerran vuodessa voi käydä työkavereiden kanssa juhlimassa. Työkaveri vinkkasi hyvän kampaajan leikkaus+kampaus alesta joten se on jo tilattuna. Ei tartte stressisaä alkaa vääntämään tukkaa tötterölle itse ja feilata kunnolla siinä hommassa... Tukka-asia on kunnossa niin nyt pitäisi vielä ratkaista vaateongelma. Ei voi millään mennä samalla mekolla kuin viime vuonna, vaikka kukaan (miesvaltainen ala) ei muista että mikä kolttu on mulla on ollut viime pikkujouluissa päällä. Punaista kotelomekkoa olen etsinyt mutta ei sellaista löydy mistään... pitäisi kyllä nyt (netistä) tilata pian jotain että mekko ehtii kemuihin. Näistä kuvista sai kivasti inspistä!! Harrastusporukan pikkujoulut on ensi viikonloppuna, mutta sinne voi mennä kivalla trikoomekolla (kirppislöytö).

  VastaaPoista
 3. Jep. Ei yksiäkään pikkujouluja kalenterissa. Kaikenmaailman muita kissanristiäisiä sitten näemmä senkin edestä.

  Minäkin haluan hyvän syyn shoppailla pikkujoulumekon!

  VastaaPoista
 4. Sehän tässä kotona olemisessa on ollut ongelmana, kun ei tule kutsua firman pikkujouluihin - tosin 9 kuukautta niiden viimeisten pikkujoulujen jälkeen syntyi kaksoset, että ehkä ihan hyvä, ettei niitä kutsuja ole tullut. :D

  Ihania mekkoja kyllä! Näytäthän sitten, minkä valitset?

  VastaaPoista
 5. Järkkään kavereille pienet syömingit kun meen Savoon porukoille, mutta muuten ei oo pikkujouluja joihin sais pynttäytyä kunnolla :/. Työpaikan pikkujoulut oli, mutta meidän muuttuvassa työssä tuli työvuoromuutoksia ja olin sitten seur. aamuna aamuvuorossa, joten ei pikkujouluja. Eka vuosi taitaa olla tää, ettei oo mitään kunnon juhlia. No juhlin sitten uutena vuotena siitäkin edestä :)

  VastaaPoista
 6. Perjantaina olisi työpaikan pikkujoulut ja niitä silmällä pitäen ostin alkuviikosta Marimekon Relletys -mekon. Sille tulee onneksi muutakin käyttöä ja sitä voi kyllä pitää töissäkin. Meinasin ottaa mustan, mutta päätin räväyttää ja otin punaisen, joka ei yleensä kuulu mun lempiväreihin eikä vaatekaapin värirepertuaariin. Mutta näin pimeän ja harmaan kelin keskelle huomasin kaipaavani väriä. Nyt sitten on valinnanvaikeutta sen asustamisen kanssa, jää huomisiltaan. Vaihtoehtoina lähinnä mustat ohuet juhlasukkahousut ja mustat isot helmet, tai sitten ei niin juhlava versio liilat sukkahousut ja punapinkkiliila Kaivo-huivi.

  VastaaPoista
 7. Oih toi Shanghai Dream on aivan ihana!! <3 <3

  VastaaPoista
 8. Ei hemmetti, nyt äkkiä pois! Nuo kaikki mekot ois tod.näk. täydellisiä mulle, enkä tarvitse yhtään uutta mekkoa.

  UPEITA!

  VastaaPoista
 9. Parit pikkujoulut kyllä on, ja vieläpä samalla viikolla. Huh. Kuinkahan siitä selvitään..? :D

  VastaaPoista
 10. Juu, emmäkään menis noilla väsyillä. Nyt alkaa just helpottaan väsy ittellä ku laps on jo 2.5 ;)

  VastaaPoista
 11. Mullakin on nyt pikkujoulut kun Anna lupasi järkätä. Meidän työpaikan pikkikset taitaa olla vasta alkuvuodesa, nyt on niin hässäkkää.

  VastaaPoista
 12. :D :D Ihanan romanttinen tarina.

  En oo vielä ehtinyt Monan luo tsekkaan mekkoja, mutta eiköhän blogissa näy jos ja kun jonkun ostan.

  VastaaPoista
 13. Luulin olevani lähes ainoa, jollei oo pikkujouluja. Mutta ehkä ens vuonna meillä on paljon ;)

  VastaaPoista
 14. Toinen vaihtis ois kyllä joku uus ihana Marimekon mekko, olen kade!

  VastaaPoista
 15. Heh, no ei sulla mitään ongelmaa oo jos ne ois täydellisiä. Mun on pakko käydä testaamassa, koska mä en voi sanoo noin varmasti, vaikka ihania ovatkin.

  VastaaPoista
 16. Eiks sellasii jotain darra-tabletteja oo, ettei ainakaan pitäs krapula vaivata? Toinen hankala homma on tietenkin se jaksaako monia bileitä, vaikkei olisi krapulaakaan :)

  VastaaPoista
 17. Toivotaan ;) Tai sitten pitää juhlia ympäri vuotta ja pynttäytyä niin ei jää yhdelle kaudelle se lysti :D

  VastaaPoista
 18. No joo, oon kuullut mutten vielä saanut näppeihini. Ja toisaalta, auttaakohan ne siihen rahanmenomorkkikseen jonka saan aina? :D Se on puolet mun krapulasta.

  VastaaPoista
 19. Joo, sitä odottaessa... On aikamoista, kun koko ajan tuntuu olevan promillen kestokänni ja krapula yhtä aikaa päällä. Kuukausitolkulla.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images