MEKKOVINKKI

Tätä on kyselty niin paljon, että ajattelin pyhittää ihan oman postauksenkin makkarankuorimekolleni. On nimittäin sääntö, että vaikka laulun...

Tätä on kyselty niin paljon, että ajattelin pyhittää ihan oman postauksenkin makkarankuorimekolleni. On nimittäin sääntö, että vaikka laulun mukaan trikoo on riskillä ruma, tämä mekko kerää kehuja ja etenkin "hei ooksää laihtunut 50 kiloa" kommentteja. En siis todellakaan ole laihtunut senttiäkään, mutta etenkin valokuvissa nakinkuoreen pukeutumisessa on etunsa ;) Katsotaanpa ensin esimerkkikuvia kesältä ja viime lauantailta.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


meika


Jep, melkein tässä itsekin innostuu että mikä kissa...Mutta jaan silti salaisuuteni :D Päälläni näkyvä mekko on ostettu kesällä Asos-nettikaupan curvepuolelta muutamalla kympillä. Usein plussa kokoiset vaatteet mielletään säkeiksi, joilla peitetään läskit, mutta itse kyllä tykkään mieluummin korostaa kurveja ja ehkä hieman käyttää hyväksenikin kokoani. Kyllä tästäkin vaatteesta läheltä huomaa, että "muutama" ylimääräinen kermajäätelö on tullut vedettyä, mutta so what.


Mekko on mallia bodycon ja täsmälleen samaa mekkoa löytyy vielä koossa 20 (sama koko kuin itselläni muuten). edit: myyty nyt loppuun! Mustavalkoisena samantyyppinen mekko löytyisi täältä 15 eurolla, ja kokoja on hyvin. Junarosen samantyyppisen bodyconin saisi nyt myös parilla kympillä samasta puljusta. Oikeastaan Asokselta löytyy tosi paljon tämän kaltaisia mekkosia, kuten myös muita plussakokoisten ihanuuksia. Kun kokovartalokuoreen yhdistää vielä tuollaisen löysemmän takkiyläosan, se pussottaa mukavasti luonnostaan ja luo ehkä pienen optisen harhan, ettei se maha niin siellä pönkötäkään, takkihan se vaan on ;)


Että näinkin syvällisin miettein uuteen viikkoon!


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

13 kommenttia

 1. Jumaleissöön nainen sä näytät hyvältä!

  VastaaPoista
 2. No toi on kyllä ihan mahtavan näköinen! Upee ilmestys :) pakko lähtee tiirailee jos siellä olis jotain millä sais tän raskausmahan mukana tuomat muut makkarat vähän piiloon... :)

  VastaaPoista
 3. Kiva mekko, täytyy tässä itsekin alkaa miettiä omaa pukeutumista piakkoin, kun siirryn takaisin työelämään :) Tykkään blogistasi tosi paljon, mutta usein sivut ei lataudu ollenkaan. Terkuin Onnellinen Oliivi -blogi

  VastaaPoista
 4. Kiva mekko ja osallistun haasteeseen lähiaikoina.
  Ja en sitten kirjoita sanaakaan ;)

  Riikka

  VastaaPoista
 5. kannattaa tsekata, ei toi ehkä niin paljon kivenä huijaa mitäkuvissa ;)

  VastaaPoista
 6. Hmm, millä sä luet blogiani? Kuvat on yleensä sekä pienennetty että vedetty 90%:ksi siitä, en ole kuullut muilla tätä ongelmaa. Hmmm...laitanpa viestiä tekniseen tukeen.

  VastaaPoista
 7. Moi, luen Mozilla Firefox selaimella ja yleensä illalla tosi myöhään.

  VastaaPoista
 8. Vitsit mikä kissa!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images