IPANAPABUUMI

Kuvan last.fm-listauksesta näkee aika selkeästi mitä meillä on kuunneltu Spotifysta viime aikoina. Ipanapa Räppiä . Sen lisäksi, että lättyä...

last fm ipanapa

Kuvan last.fm-listauksesta näkee aika selkeästi mitä meillä on kuunneltu Spotifysta viime aikoina. Ipanapa Räppiä. Sen lisäksi, että lättyä on luukutettu Spotifyn kautta, on sitä kuunneltu tietenkin myös mankasta cd-levyn muodossa. Lapsi osaa jo kertoa, että haluaa hauvalaulun (Heikki Kuulan Koirakaveri) ja kenkäbiisin (Redraman Isoveljen kengis) ja mä oon nyt ihastunut JVG:hen vähän joka muodossa. Tosin tuo Ipanapa Räpillä oleva JVG:n ja PMMP:n yhteisbiisi on ollut soitossa myös siksi, et kuulin sen sanat ihan väärin. Olin jo eilen ihan tuohtunut facebookissani, että MIKSI ne laulaa, että "Maksoin mutsille Annabellat pois vihreellä dollarilla", olettaen Annabelloilla tarkoitettavan silikonitissejä. No se olikin AINA VELAT POIS...köh.


Vähän aikaa sitten ilmestyi myös toinen musavideo Ipanaparäpiltä, Kuningas Pähkinän ja Setä Tamun Robottien siivouspäivä. Täähän on selkeästi omasta elämästi kertova biisi, koska siivoaminen on kyllä tosi tylsää.


http://www.youtube.com/watch?v=EfjkC2zdJOA&feature=c4-overview&list=UUeGZIgmE77VkKfEKpKrjP4g

Olisi tosi kiinnostavaa tietää paljonko Ipanapa Räp on myynyt tähän mennessä, sillä ainakin omissa kaveriperheissä tää on ollut yllättäväkin hittijuttu koko loppukesän ja syksyn. Tosin Ipanapat on olleet aina äärettömän laadukkaita ja kivoja myös aikuisen korvalle. Eilen kuuntelimme vanhemmalta Ipanapalta Tuure Kilpeläisen Kuningas EI- kappaletta ja yhtäkkiä tuli tosi harras tunnelma: lapsi ymmärsi mistä siinä lauletaan! Varsinkin kohta, missä sanotaan "Pää tyynyyn - EI! Hyvää yötä - EI! " oli erityisen mieleinen :D


Onko teillä omia suosikkibiisejä Ipanapa-levyillä? Mulla lempparit on yleensä mennyt ihan omien suosikkiartistien mukaan, eli parhaita on ollut Maritta Kuula, Pariisin kevät, Paleface, Uusi Fantasia ja Otto Grundström. Nyt suosikit räppilevyllä on ihan uusia suurin osa ja tästä innostuneena suomiräppiä on tullut kuunneltua muutenkin paljon aiempaa enemmän.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

10 kommenttia

 1. Multa on mennyt koko Ipanaparäp ihan ohi. Pitäisi varmaan kuunnelluttaa lapsille, koska sitä on niin paljon kehuttu. :-)

  VastaaPoista
 2. Itselläni ei ole ehdottomia suosikkeja tuolla levyllä, mutta lapsilla on yksi ykkönen. Ja se on.. Koirakaveri! :)

  VastaaPoista
 3. Mulla ei ole edes lapsia, mutta varsinkin vanhempia Ipanapoja on tullut kuunneltua. Siiri Nordinin Hyväntuoksuinen ja Anna Järvisen Onnenpäivänen vaan ovat kertakaikkisen hienoja biisejä. Niin ja se Kuningas Ei.

  VastaaPoista
 4. Jep, nyt kyllä kannattaa paikata tämä musiikillinen aukko nopeasti!

  VastaaPoista
 5. Sama siis kun täälläkin, hauvalaulu :)

  VastaaPoista
 6. Mäkin olen kuunnellut jo ennen lasta noita levyjä, ne on niin kivoja.

  VastaaPoista
 7. Annabellat, hohoo! :DD

  Likan suosikit on "Koilakaveli ja se plinsessalaulu". Minä pidän Nukkumasasta, Elokuusta ja Redramasta. Teflon Brothersin Happohyökkäys taasen on snadisti pelottava satuttavine hammaslääkäreineen (kiitti vaan hei, kun me ollaan menossa ens viikolla tarkastukseen) ja Mikael Gabrielin biisi ei oikein ole auennut kummallekkaan. Vanhemmista Ipanapoista suosikit ovat tuo jo mainittu Tuure Kilpeläinen, Tuomari Nurmio ja Paleface. :)

  VastaaPoista
 8. Samuli Putron Ilta oopperassa, se on vallan mainio! Ne on kyllä kaikki levyt meidän soittolistalla laatunsa vuoksi, kiitosta vaan Lasse Kurki ja kumppanit ideasta ja toteutuksesta. Keikoille ei vielä olla uskaltauduttu.

  VastaaPoista
 9. Siis se Mikael Gabrielin biisi on sanomaltaan toooosi outo. Munkin lemppareita on Redrama tolta levyltä, samoin Siivouspäivälaulu ja JVG

  VastaaPoista
 10. Mäkään en oo mennyt keikoille,ehkä siksi ettei siellä voi olla kaikki juuri oikeat laulajat ja biisit perustuu paljon myös laulajan ääneen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images