HETKIÄ

Ennen yksityiskohtaisempia postauksia viikkoni kivoimmista asioista, ajattelin läntätä blogiin osan Instagram-kuvistani. Nämä eivät laadulla...

Ennen yksityiskohtaisempia postauksia viikkoni kivoimmista asioista, ajattelin läntätä blogiin osan Instagram-kuvistani. Nämä eivät laadulla kyllä hurmaa ketään, mutta havainnollistavat miten erilaisissa fiiliksissä viikkoa on vietetty niin loistoristeilijällä, lentokoneessa, Legomaassa, Hunajassa ja sitten vaan ihan muuten vaan maassa.


viikkokierros


Jos ei itkettäisi niin sitten varmaan naurattaisi, kun löysin tiskialtaasta tuon sydänmukinikin murusina :D Onneksi elämä on niin täynnä kaikkea hyvää, ettei pillittäminen pitemmän päälle ole edes mahdollista. Eilenkin sain ihanan meilin, missä minulle esiteltiin eräs itselleni uusi lasten neulemerkki. On niin mukavaa toimia sanansaattajana ja linkkinä ihanien käsityöläisten ja potentiaalisten asiakkaiden välillä, että palan jo halusta postata tästä merkistä! Muutenkin blogin sisällössä on kerrankin niin selkeät sävelet, että kun vain saisi näppäimistön laulamaan niin sisältöä ainakin on luvassa, myös muutaman ihan mahtavan arvonnan muodossa. Lego-päivästäkin saatte kuulla vielä lisää, samoin Bellan juhlista, mistä on kuhistu portaalissamme jo muutama päivä. Loistavia hetkiä on siis niin takana kuin edessäkin päin, kunhan tästä nykyhetkestä selvittäisiin. Onneksi ranteessani on Ideakorun rannerengas, mikä muistuttaa valinnastani:


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

0 kommenttia

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images