52 VIIKKOA: 37/52

Nämä viikon yhteiskuvat nappasi blogiystäväni Johanna Koo Helsingin vierailullaan. Kuvissa ei ole mitään kovin spesiaalia, mutta nämä on t...

viikonkuva1 viikonkuva2

Nämä viikon yhteiskuvat nappasi blogiystäväni Johanna Koo Helsingin vierailullaan. Kuvissa ei ole mitään kovin spesiaalia, mutta nämä on tärkeitä hetkiä kaikessa arkisuudessaan. Olimme torstaina kaupungilla koko päivän, ensin Helsinki Design Weekin tiedotustilaisuudessa Tulli- ja pakkahuoneella. Kun pientä seuralaista ei kiinnostanut design kuin Ikean METOD-keittiönäyttelyssä sijainneen junaradan verran, lähdimme kauppatorille hengailemaan kaksin ja Johanna juoksi meidät tilaisuuden loputtua kiinni. Minuuttipelillä selvisimme juuri lähtevään Suomenlinnan lauttaan ja vietimme välipalahetken Suokissa jätskiä ja Angry birds maitojuomaa nauttien. Illalla piipahdimme vielä Crocsin juhlissa, mistä nämä kuvat ovat.


Suomenlinnan jälkeen lapsi otti päiväunet rattaissa ja nämä kuvat on otettu juuri heräämisen jälkeen. 2-vuotiaskin on vielä ihan pikkuvauva välillä ja musta se on aika ihanaa. Äidin syli on tärkeä juttu ja varsinkin vieraassa paikassa sylin tarve usein korostuu. Sylistä lähdettiin kunnolla pois vasta kun tuttuja naamoja Kaapon ja Elviksen muodossa saapui krokotiilijuhliin. Mintun pojat on niin reippaita ja rohkeita, Elviskin halaili jo keväällä Hevisaurusristeilyllä hahmoja mutta mun lapsi pelkää vieläkin kaikkia maskotteja. Kavereiden esimerkki kuitenkin selvästi rohkaisee. Ja onneksi äidin syli on yleensä aina lähellä :)


Ps. Helsinki Design Weekillä esillä olevat Ikean METOD-keittiöt huutokaupataan Pelastakaa lapset ry:n hyväksi huutiksessa. Jos etsit edullista keittiöpakettia ja haluat auttaa, kannattaa tsekata keittiöt Tulli-ja Pakkahuoneelta ja huutaa omaksi täältä.


Seuraa blogiani FacebookissaBlogilistalla tai Bloglovinin kautta.

4 kommenttia

 1. Ja meillä oli niin kivaa! Te ootte ihania <3 Nois kuvis on spesiaalii, te ootte niis <3 snif

  VastaaPoista
 2. :D tunteellista tekstiä, mutta kivaa oli <3

  VastaaPoista
 3. en ole jaksanu seurata paljoa sinun blogia, kun sisko nukkui pois 3 päivä tätä kuuta munasarjan syövän seurauksena. vaikka olet blogituttu, niin lämmitti mieltä kun vastasit viestiini. olette niin suloisia pojan kans. ihanaa syksyä teille.

  VastaaPoista
 4. Voi ei :( Olen todella pahoillani ja blogit kaikkine hömppineen ei todellakaan ole ensisijainen asia tuollaisessa tilanteessa! Kiitos kuitenkin kommentista,lämmitti omaamieltäni ja samalla pisti ajattelemaan kuinka hyvin asiat onkaan itsellä. Voimia!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images