POTTA JA POIKA

Terkkuja Ruotsista! Säät suosivat ja matka oli jälleen kerran kiva, siitä lisää ensi viikolla. Nyt ajattelin kuitenkin esitellä teille yhden...


Terkkuja Ruotsista! Säät suosivat ja matka oli jälleen kerran kiva, siitä lisää ensi viikolla. Nyt ajattelin kuitenkin esitellä teille yhden kiinnostavan blogin kautta saadun testituotteen, mikä on ollut meillä kolmisen kuukautta. Se on matkapotta ja se on ollut ihan huippu juttu, vaikka aluksi ajattelin hieman skeptisesti, että kyseessä voisi olla suuremman luokan turhake. Tiedätte vanhempina varmaan, kuinka jokaiseen niksaukseen ja naksaukseen mitä lapsiperheessä kuuluu, on olemassa joku apukapistus, mikä pelastaa arjen ja on ihan must have...no tämä My Carry Potty taitaa oikeasti olla se meidän perheen tämän hetkinen must-juttu. Kerron alempana postauksessa miksi.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

My Carry Potty on todella kevyt pienen matkalaukun mallinen matkapotta, minkä erikoisuutena on vesitiivis kansimekanismi. Pottaa voi käyttää oikeastaan missä vain ja jos tyhjennys ei ole sillä hetkellä mahdollista, voi pissat ja kakat jättää odottamaan hetkeksi tyhjennystä, eikä mikään tule potasta läpi. Tätä pottaa on helppo kantaa mukana ja se on ainakin omasta lapsesta tosi hauska juttu myös kotosalla, pottaharjoittelun mielekkyys kasvoi paljon sen jälkeen kun iso selkänojallinen potta sai tämän virtaviivaisen kilpailijan viereensä. Oikeasti tähän on kyllä hankalampi istuuntua mitä peruspottaan (matkapotta on tosi matala ja taittuva kansi myös hankaloittaa omasta mielestäni menoa) mutta jostakin syystä huomattavasti kiinnostavampi tällä hetkellä - en ihan ymmärrä edes miksi. Vaihtelu virkistää?


Kuitenkin, koska tässä on aika erikoinen kevät takana sekä oman sairastelun että matkustelun määrän perusteella, on My Carry Potty ollut meille iso apu pottaharjoittelussa. Lapsi kun on päässyt kevään aikana moneen paikkaan yökylään mun jalkakipujen vuoksi, on ollut tosi helpottavaa että jokaiseen paikkaan on pystytty kuljettamaan simppelisti vaunujen korissa myös pikkupotta. Isompi potta olisi ollut hankala kuljettaa julkisissa ja opetteluvaiheessa oma (ja sama!) potta on ollut iso plussa. Yökyläilyiden lisäksi potta on kulkenut myös Pietarin reissun sekä kaksi Ruotsin reissua mukana, eli kyllä tätä on kannettu mukana paljon.


Ihmeitä tämäkään potta ei toki tee, pottaharjoittelu on harjoittelua myös matkapotalla eikä tämä potta laula kiitokseksi pissasta ;) Mutta tarkoituksensa ajaa enemmän kuin hyvin. Periaatteessa tämä voisi olla lapsen ainoa potta, mutta käytännössä pidän itse irroitettavan pottaosan pesemisestä enemmän ja yritän kotona käyttää tavallista selkänojapottaa. Matkoilla kuitenkin ihan loistohomma ja samoin tyypin omilla yökyläilyreissuilla. Testituote, mikä on todellakin nostopostauksensa arvoinen!


my-carry-potty-blue


ALENNUSKOODI OI MUTSI MUTSI-BLOGIN LUKIJOILLE!


Pikkukengurusta luvattiin teille kesälomatarjous My carry pottysta. Koodilla Matkapotta saat -20% alennusta tästä kesälomien pikkuhelpottajasta. Koodi on voimassa sunnuntaihin 9.6. saakka! Potat löydät TÄÄLTÄ.

12 kommenttia

 1. Ei vinde, mikä keksintö! :D Mä alan nyt oikeasti olla aika epätoivoinen tuon pottailun...siis vaippailun suhteen. Potta ei kiinnosta sitten yhtään. Osaa pidättää, tunnistaa tarpeenkin, mutta ei vain h-a-l-u-a. Arg! Vaikka heti mietin, että voiskohan tää olla ratkaisu, mut tuskin tuo olis yhtään sen kiinnostavampi, niihin laulavin kun en lähde. ;) (Kiva, potta-avautuminen...)

  VastaaPoista
 2. joo, kuten jo kirjoitin niin tämä tuskin on avain onneen jos se pottahomma ei muutenkaan kiinnosta. Mutta toisaalta, meillä toi tyyppi tänäänkin itse ilmoitti haluavansa matkapotalle (siis sormella osoitti, ei se vaatimalla vaatinut...) parvekkeelle ja ne pissat tosiaan tuli sinne.

  Meillä tän potan paras puoli on juurikin se, että se kiinnostaa lasta + sitä on niin helppo kantaa mukana joka paikkaan. Vaikka tämä tuli ilmaiseksi, just mietin et aika kova säästö on omassa perheessä kun toinen vaihtoehto olisi ostaa joka yökyläpaikkaan (isi, mummo, pappa, naapuri, kummi....) omat potat. Kun eihän me nyt rattailla voida yövaatteiden lisäksi mitään istuin baby björniä kantaa joka paikkaan!

  Jos matkustatte, meette paljon kesällä vaikka biitsille jne, niin suosittelen. Jos ootte enemmän kotosalla, niin ehkei se auta niin paljoa, että kannattas? Kun se kuitenkin on vain potta, ei mikään lapsen luonteen muuttava kones :D

  VastaaPoista
 3. Voi hitsi että bongasin tämän postauksen vasta nyt ja en tiennyt että tälläinen on olemassa. Kävin itse viime viikon lopulla kiertämässä kirpparit ja nyt on pottaa mökillä, mummoloissa sekä vielä yksi jota voidaan kesällä roudata mukana....
  Pottailu sujuu meillä juuri nyt hyvin eli lapsi ollut kohta 3pv vaipat kuivana. Pitää siis varmaan kohta siirtyä vaipattomiin kokeiluihin.....

  VastaaPoista
 4. No tää ois ollut hyvä ratkaisu joo! harmi, mutta mä en yksinkertaisesti ole ehtinyt kirjoittamaan tuosta potasta aiemmin. Toivottavasti useampi kuitenkin säästyy monen potan metsästykseltä tämän pottatekstin myötä, on meinaan kätevä kapistus liikkuessa paiaksta toiseen. Ja kesällä erityisesti ajankohtainen.

  VastaaPoista
 5. Niinpä, kyllä se vaatii pojalla itsellään sen klikin siellä pääkopassa. Juuri juttelin mammakamujen kans niin monella oli käynyt juuri niin, että yht äkkiä oli lapsi tajunnut, että se onkin paljon helpompaa ja miellyttävämpää käydä siellä potalla. Olisi ehkä helpompi suhtautua tähän, jos se olisi fysiologiasta kiinni. :D

  Joo tuskin on välttämätöntä tarvetta kun tosiaan on lomaa aika vähän ja ollaan pääsääntöisesti kotona tää kesä. Mutta se hyväpuoli tuossa on, että jos lapsi arastelee pottaa niin se on sitten ainakin joka paikassa se sama potta.

  VastaaPoista
 6. [...] lattioita ja lakkiaisissa isäntäväen terassilla. Mutta en mä silti ole enää hankkimassa tollaista kannettavaa pottaa, sen sijaan vaihtohousut voisin muistaa pakata kassiin, ettei lapsen tarttisi seisoa koko [...]

  VastaaPoista
 7. joo, hokasinkin sun jutun ja jo kommentoin. Ois ehkä pitänyt vielä itse linkata omaan juttuun et ois tosi probloggaaja ;)

  VastaaPoista
 8. Sellanen pottatarra kun tulee pissa on ollu meillä suksee... Isoveljen jäljiltä myös yksivuotias on innostunut kun pissaamisen jälkeen postassa on auto... Suht halpa se tarra ja ei vaadi niin paljoa lisäostoja kun lisäpotat vessannurkkaan... :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos vinkistä, mutta ei ainakaan pari kuukautta sitten toiminut meillä. Hänellä meni vaan hermot jos ei saanutkaan tarraa ja sitten kerran kun sai niin meni hermot kun ei saanut kuin yhden. (Mitenniin hemmoteltu? ;D) Voisihan tuota tietysti kokeilla uudestaan josko olisi kasvanut taas sen verran, että ymmärtäisi pointin. :)

  VastaaPoista
 10. Eikun Se tulee sinne potan pohjalle ja kun pissa on tullut niin tarraan tulee esim auton kuva. Saa esim baobab liikkeestä joskus. :)

  VastaaPoista
 11. Aijaaa! :O No nyt mä olin ihan pihalla. Tätä täytyy nyt tutkia! :D

  VastaaPoista
 12. […] lattioita ja lakkiaisissa isäntäväen terassilla. Mutta en mä silti ole enää hankkimassa tollaista kannettavaa pottaa, sen sijaan vaihtohousut voisin muistaa pakata kassiin, ettei lapsen tarttisi seisoa koko […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images