KAUPUNGIN KAUNEIN NÄYTEIKKUNA

Viime viikolla tein yksi yö päälle 4 tuntia leivontakilpailun äänestyspostausta , muokkasin, linkitin, tein äänestystä ja kiroilin kuvankäsi...

Viime viikolla tein yksi yö päälle 4 tuntia leivontakilpailun äänestyspostausta, muokkasin, linkitin, tein äänestystä ja kiroilin kuvankäsittelyn kanssa. Mietin samalla, että miksi itse olen niin huono osallistumaan arvontoihin ja kilpailuihin. Olen mielestäni ihan positiivinen tyyppi, mutta silti mut valtaa aina "en mä osaa" ja " en mä kuitenkaan voita" ajatukset.


Sain jo kesäkuun alussa kutsun Hewlett-Packardin valokuvauskilpailuun, missä valikoidut bloggaajat voisivat etsiä kesän kauneinta näyteikkunaa ja voittaa sitten HP:n uutta teknologiaa menestyttyään. Kuvat piti ottaa joko puhelimella tai tabletilla. Juhannus kesästadissa sai mut lopulta innostumaan kisasta niin, että lainasin kaupungilla ollessa kaverini puhelinta kuvan ottamiseen, oma puhelimenihan on vuodelta miekka ja kypärä ja sillä ei paljon kuvia oteta, saati siirretä nettiin. (Kyllä, olen maailman viimeinen ammattibloggaaja, jolla on edelleen antiikkipuhelin ja en voi käyttää sitä bloggaamiseen ollenkaan). Ja nyt, tadaa tadaa, esittelen omasta mielestäni parhaan kesäisen näyteikkunan Helsingistä!


SAMSUNG

SAMSUNG

Pohjois-Esplanadilla sijaitsevan Ombrellinon ikkuna on aina elämys. Liikettä pyörittävä Paola vaihtaa näyteikkunan somistusta usein ja monesti siinä on jokin teema. Nyt Ombrellinon ikkunassa oli näyttävimmin esillä Tintti, ja mikäpä sopisikaan paremmin kesään kuin sarjakuvat riippumatossa, kahvi tinttimukista ja päälle haaveilua moottoripyöräretkestä. Ikkunan sivua koristivat villieläimen päät ja katossa kukikkaat ja värikkäät lamput. Sopivan kreisi ikkuna mun makuun!


HP:n kisassa lähetän kuvat myös heidän meiliosoitteeseensa ja uudet  HP:n ePrint-teknologia-tulostimet tulostavat kuvan myös suoraan sähköpostiosoitteesta. Kätevä juttu, ja meille printteri olisi todellakin tarpeeseen (ankeampikin versio kävisi), koska...meillä ei ole printteriäkään ollenkaan! Terkkuja vaan naapuriin tässä samalla, tulen tulostamaan illalla huomiset junaliput teille :D


Syksyn tullen on muuten pakko alkaa päivittämään teknologiaa edes hiukan tässäkin taloudessa, on ihan sairaan rasittavaa tehdä töitä vanhana mulle tulleella miniläppärillä missä ei ole cd-pesää ja jonka muisti on ihan lopussa. Älypuhelimen hankintakin on ollut mielessä viimeisimmät pari vuotta, mutta aina on myös tärkeämpiä menoeriä. Nytkin arvon tiskikoneen, läppärin ja etelänmatkan välillä, mikä on tärkein syksyn investoinneista. Tähän asti nuo yhteiset hetket matkoilla ovat vieneet voiton. Skanneri-printteri olisi todella hieno voitto jo ihan bloginkin kannalta, saisi esimerkiksi välillä kirjapostauksiin myös skannattua pikkunäytteitä. Joten pitäkäähän peukkuja tämän mun kilpailukuvan suhteen!


Ja huomenna tosiaan lähdemme reissuun, joten postaustahti saattaa hiljetä hieman. Tosin tavoistani poiketen muutamia ajastettuja postauksia on luvassa, on niin ajankohtaisia aiheita ettei voi jättää muhumaan syksyyn!


Ps. Käykääpä katsomassa Ombrellinon facebook-sivuilta millaisia ikkunoita heillä on viime aikoina ollut! Ihanaa, kun niistä on monista otettu kuvat muistoksi.

3 kommenttia

  1. Tai sitten voit ottaa haluamastasi tekstipätkästä älypuhelimella kuvan ja liittää sen suoraan älypuhelimella kirjoitettuun blogitekstiin ;)

    VastaaPoista
  2. huh, aika hifiä :D Ei tällainen fossiili ole edes ajatellut tuollaista mahdollisuutta! Mut mullahan on samsungin galaxy tab 3, olettaisin et sen vois tehdä silläkin...mehän vaan pelataan sillä + luetaan blogeja. Mua ihan hävettää kuinka pihalla olen teknologiasta.

    VastaaPoista
  3. Ei muuta kokeilemaan tabilla :)

    VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images