FATBOY IN ACTION

Järvi, mökki, ei wlania, läppäri, piuha ja joku maailman paskin Saunalahden netti suoraa puhelimestani, mistä ihme kyllä voi saada nettiyhte...


Järvi, mökki, ei wlania, läppäri, piuha ja joku maailman paskin Saunalahden netti suoraa puhelimestani, mistä ihme kyllä voi saada nettiyhteyden aikaiseksi. Ei tarvinne avata enempää asiaa, jotta jo ymmärrätte kauanko näiden seuraavien kuvien lataus vei :D Muistin kuitenkin tänään rannalla uimapatjoilla leikkiviä lapsia katsellessani, että olen unohtanut täysin yhden aiheen, mistä lupasin kirjoittaa jo aikapäiviä sitten. Fatboy.


Kevättalvella muutaman kuukauden selällään maatessani muistin Fatboy-säkkituolin olemassaolon luultavasti 10 vuoden tauon jälkeen. Mietin olisiko se hieman liian millenniumia ja opiskeluaikani trendiä hankkia moinen säkkäri, mutta pienellä googlettelulla löysin niin mainioita kuvia Fatboyn säkkäristä sekä muista Fatboyn sisustustuotteista, että ymmärsin niiden olevan juuri mun juttu. Nyt ajattelin esitellä parit kuvat mistä ainakin itse innostuin kovasti, toivottavasti tekin tykkäätte!


Babousjka stapel geel DD

fatboy hotelli

cuscino deer DD

fatboy lapset fatboy lapsi fatboy original fatboy pari fatboy

BABOESJKA

Meillähän kävi sitten kevään edetessä ns.bloggaajan tuuri, eli fanitukseni oli noteerattu ja pääsin tutustumaan fatboyn mallistoihin oikein kunnolla ensin pr-toimistolle ja sitten valitsemaan 2 (!!!) tuotetta kotiimme. En taida olla vieläkään ihan toipunut tästä. Nakkasin siis sekä sohvan, että kärsineen futonpatjan mäkeen ja aloitimme uuden elon sekä jo monesti teksteissäni esiintyneen Babousjkan sekä fatboy Buggle-up:n kanssa. Ja herramunjee, jos olisin tajunnut näiden olevan näin mahtavia loikoilukapineita, meillä ois ollut nämä (tai no buggle-up vähintään) jo sieltä opiskeluajoista asti.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Superjämäkkä Babousjka-rahi on käytössä että tuolina, lattiatyynyinä että jalkojen lepuuttamisessa, kun joudun välillä vieläkin makoilemaan selällään hermopinteeni takia. Buggle-up taas toimii rehellisesti maailman toimivimpana sohvana meillä, yleensä köllöttelemme isolla tuolilla vierekkäin lukien tai telkkua katsellen. Siihen on kaatunut ainakin kymmenet mehut tai maidot ja saippuavedellä sen saa hetkessä puhtaaksi, asia mitä ei voi kuin arvostaa.


Sisustuskuvia meiltä on blogiin toivottu ja vaikka en harrasta sisustusta pätkääkään, lupaan kotiuduttuani ottaa kuvia miten kivasti nuo meidän huvikumpuun on sijoittunut. Joku varmaan muistaa, että ostin hetki sitten myös lukijaltani sen klassisimman pinkin unikkoverhon (luultavasti Fatboyn innoittamana), joten olkkarimme on kyllä oikein hauska omasta mielestäni. Tosin juhannusvieraani ilmoitti ensimmäistä kertaa meille tullessaan, että "sä oot kyllä maailman suurpiirteisin ihminen", mutta käsittääkseni hänkin viihtyi värien ja tavaroiden keskellä :)


Loma-aiheeseen palatakseni, kuvasato täältä Itä-Suomesta on jäämässä todella vähäiseksi, mutta palataan siihen kun palaamme! Pakko kuitenkin hieman elvistellä, että olen lukenut tällä viikolla jo 3 kirjaa! Se on rentouttavan loman merkki se.


tuotekuvat ja fiiliskuvat: fatboy, fatboy facebook.

9 kommenttia

 1. Sisustuskuvia huvikummusta odotellen.. Kolmen kirjan lukeminen kuulostaa mahtavalta!

  VastaaPoista
 2. Siis kolme kirjaa!
  Vau! Sain juuri ja juuri taisteltua yksinoloaikaa yhden lukemiselle juhannuksena. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos, että jaksoit ladata kuvat :) En tiennytkään niitä olevan noin montaa kuosia ja tuo babousjka rahi näyttää siltä mitä olen hakenut meille. Hemmetti, en osta mitään nojatulia vaan tuon! Ihan ehdottomasti!

  VastaaPoista
 4. Mua kiinnostas tietää, että onko sulla kokemusta semmosesta asiasta kuin original vastaan buggle-up? Onko jälkimmäinen hiostavampi / jotenkin muovisemman tuntuinen, kun se kerran sopii myös ulos? Toisaalta just nuo hihnat miellyttää, kun sen avulla sais säkin kivoihin asentoihin. Original on varmaan myös hyvä. Ääh, nen tiedä. Nää kun ei ole ihan ilmasia, niin haluais ostaa kerrasta sen oikean. :)

  VastaaPoista
 5. Tuolle babousjkalle kaikki kunnia! Se on superhyvä, ei painu kasaan kuin sohvatyynyt, monikäyttöinen ja varsinkin kun on 3 in 1-laatua! Värejäkin on paljon.

  VastaaPoista
 6. original ja buggle-up on ihan samaa materiaalia, kumpikin sopii oikein hyvin ulos. Ei ole ollut mitenkään häiritsevän hiostava ja toi pinta on loistava tällaiselle oho, se kaatui-tyypille :) Originaaliin on olemassa jacket-niminen kangaspäälinen, minkä voi laittaa päälle niin ei oo peffa kesällä kovemmassa kankaassa kiinni. Buggle upiin ei ole olemassa erikseen päällisiä, mutta sama päälinen menee siihenkin mutta remmejä ei voi sit käyttää.

  sitten on nää fatboy-kopiot, joissa päällinen voi olla kankainen ja ne ei sovellu ulos. Kaverillani on sellainen halvempi versio ja hän oli sattumalta samaan aikaan kylässä kun noi meidän fatboyt tuli. kertoi heti istuttuaan, että fatboy voittaa selkeästi. Ohuemmasta kankaasta tehdyn tuolin täyterakeet valuvat kuulemma hetkessä pois eli muoto ei pysy. Fatboyn pinta taas pitää rouheet hyvin paikoillaan eli asento on pitkään mukava. Kyllä originaalikin on tosi hyvä, mutta onhan se totta et noi hihnat pitää asennon paremmin ja yleensä meillä on hihnat aina, joskus loikoillaan ilman hihnoja niin et säkkäri on lattialla kokonaan auki.

  VastaaPoista
 7. lisäys: ajattelin ostaa meille toisen buggle upin joskus tulevaisuudessa. Yleensä sisustusblogeissa on säännöllisesti finnish design shopin affimainoksia, eli silloin niistä voi saada joku 15-20% pois hinnasta.

  VastaaPoista
 8. Meillä on Fatboy Junior lapsille turkoosina, ja kyllä tykkäävät. Vähän vaan tällä hetkellä vie liikaa tilaa pienessä asunnossa ja on milloin missäkin jemmassa. Hyppivät siihen mahahyppyjä, kiipeilevät, istuvat, makoilevat... Ja mukava se on aikuisenkin istua vaikka on se pienempi.

  VastaaPoista
 9. joo, se ei kyllä kovin pieneen tilaan mene piiloon. Mietin muuten että jos ja kun hankin toisen säkkituolin, yksi vaihtoehto voisikin olla juniortuoli, kun siihen kyllä mahtuu aikuinenkin :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images