PR-BEIBIEN PALUU

Olette varmaan joistain blogeista lukenutkin kevään olevan pr-toimistojen avoimien ovien päivien aikaa ja lehdistö sekä useat bloggaajat saa...


Olette varmaan joistain blogeista lukenutkin kevään olevan pr-toimistojen avoimien ovien päivien aikaa ja lehdistö sekä useat bloggaajat saavat kutsuja erilaisiin kemuihin tutustumaan seuraavan sesongin tuotteisiin sekä ihmisiin siellä yritysten ja tuotteiden takana. Mä oon nyt onnistunut skippaamaan tosi monet pressipäivät, mutta tänään repäistiin ja lähdettiin keskustaan mm. Fatboyta ja Weberiä edustavalle toimistolle, kun tiesin että sinne  voi ottaa lapsenkin mukaan ja koska tiesin siellä olevan iso kattoterassi, missä nauttia tästä ihanasta lämpimästä säästä.


Toinen hyvä syy lähdölle oli se, että lupasin puujunaradasta seonneelle pojalle, että mennäänkin metron sijaan oikealla junalla, vaikka jouduttiinkin menemään eka bussilla Malmille ja vasta siitä oikealla junalla. Ja se junamatka, se oli lapsesta ihan mahtavaa ja keskustan aseman junapaljous se vasta mahtavaa olikin! Siitä sitten bileisiin.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vähän pöhkösti nuo kuvat osoittavat, että poika olisi ollut juomassa Aperolia yksin, mutta kaikki varmaan arvaa mun maistaneen tuon yhden ihanan kesäisen drinkin ja lapsella oli hienossa lasissa vain omenamehua, soodaa ja appelsiinilohko. Mutta oli muuten hyvä drinksu mulla: 3 osaa kuivaa kuohuviinia, 2 osaa Aperolia ja 1 osa soodaa. (6cl+4cl+2cl). En ole vieläkään henkisesti selvinnyt tammikuisista Campari-bileistä, joten puolet miedompi (maulta sekä alkoholiprosenteilta) katkero oli kiva tuttavuus. Suoraan sanottuna en ole varma voinko enää ikinä juoda Camparia tai jos voin niin en ainakaan ennen ensi tammikuuta. Jos joku haluaa närkästyä siitä, että juon lapsen nähden silloin tällöin lasillisen, niin ihan vapaasti. En perusta yhtään suomalaisesta ajatusmallista, ettei lapset saisi nähdä alkoholia mutta sitten kun lapset on poissa, vanhemmat saavat olla kuinka perseet tahansa. Mä juon harvoin, mutta voin juoda lasillisen arkenakin, ihan vaikka keskiviikkoaamuna jos niikseen tulee ;)


Erääseen tulevaan (puutarha)projektiin liittyvistä asioista juteltuani ja masut herkuista täytettyämme lähdimme takaisin tänne east sideen päiväunille ja illalla olisi vuorossa ikkunanpesuhommia. Että se siitä glamourista sitten!


Ps. tyyppi sai oman pop phonen. Edelleenkään taloudessamme ei ole niin uutta kännyä, että sitä saataisiin kiinni. Hiljaa hyvää tulee :D

4 kommenttia

 1. OT kommetti . kävin sinun inspaamana sovittamassa magic farkkuja ja a. en arvannut että olen näin pullukka. koko 44 sopi juuri ja juuri kiinni. =( h&m alaosissa,lue leggareissa oikea koko on M. yläosa 34-38 eli olen päärynä. ja b, ei ne kyllä minua imarrelleet, ei litistystä ja liftausta. näytin tanakalle, jos edes olisi ollut pillit,niin eiolisi jalka ollut suora pölkky.. eli pakko pitäytyä mekoissa. olen maailman ainoa ihminen jolle ei sovi mitkään housut jalkaan. kyllä kyrpii olla aina mekossa ja leggareissa. sori angstaus. tulin juuri tuntikausien vaateostoksilta , vihaan sovittelua.

  VastaaPoista
 2. ja Malmillakin vielä! Hyvä ettei tultu samalla junalla sit ;)

  VastaaPoista
 3. ajattelin give it a go vielä uudelleen niitä magicejä. tiedätkö sen mielentilan kun tukka on huonosti, ja kaupan peilikuvista naamakin näyttää ihan kauhealle vaikka kotona näytti vielä ihmiselle.päällä olevat omat vaatteet on niin rumat että alkaa hävettää edes olla siellä kaupassa. mikään sovitettu vaate ei enää näytä hyvälle koska on niin saamarin läski ja ja ja... täytyy varmaan kokeilla mennä sinne uudestaan jonakin "kaunis olo" päivänä ihan vain varmistamaan että ne ei todellakaan istuneet.

  VastaaPoista
 4. mullekaan ei sovi mitkään maailman housut - paitsi espritin farkut. sieltä olen löytänyt jopa MONET. voihan sitä kokeilla jos ei ole jo sielläkin käynyt sovituskopissa hikoilemassa :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images