BLOGGAAJAN VAATEHUONE

Viikko sitten perjantaina mylläsimme Riikan kanssa pitkin Myyrmannia ja saimme kuin saimmekin kasaan oman näköisemme bloggaajan vaatehuonee...


Viikko sitten perjantaina mylläsimme Riikan kanssa pitkin Myyrmannia ja saimme kuin saimmekin kasaan oman näköisemme bloggaajan vaatehuoneet. Ja nyt olisi aika esitellä ne myös teille, jotka ette Myyrmanniin päässeet niitä livenä katselemaan.


OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2013-04-29 myyrmanni3 2013-04-030

elsa1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2013-04-29 myyrmanni2

glitter1

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma vaatekaappini koostui seuraavien liikkeiden valikoimista: KappAhl, Seppälä. Anttila, KooKenkä, Jesper Junior, Cubus, Moda Bronco, Pentik ja Glitter. Rekeiltä löytyi ketjujen omien merkkien lisäksi muun muassa Vagabondia, Tretornia, Ruskovillaa, Reimaa, Mexxiä ja Nansoa, eli samoja merkkejä mitä käytämme muutenkin.


Huomasin vaatekaappia kasatessa, kuinka samoja vanhoja ratoja menenkään omassa ympäristössä omien ja lastenvaatehankintojen kanssa. Tietyistä liikkeistä ostaa farkut, tietyistä alusvaatteet ja tietty liike on ekana listalla, kun lapsi tarvitsee kestävää ja edullista päällepantavaa. Esimerkiksi Jesper Juniorissa en ollut käynyt muistaakseni ikinä, vaikka siellähän oli vaikka mitä! Kuten niitä Espritin lasten t-paitoja, joista jo kirjoitin ja joista toinen (valaspaita) löytyy kuvastakin. Anttilasta saa Nansoa ja Tretornia ja Seppälässä oli tosi hienon värisiä kynsilakkoja. Meidän perheen vaatekaapin peruspilariksi muodostunut KappAhl taas yllätti, kun uskalsin sukeltaa myös miestenpuolelle. Tummansininen kanvasreppu on sieltä, kuten myös oma "päivän asuni", mistä lisään kuvaa myöhemmin!


Yksi päivän hauskimmista jutuista oli, kun sain käydä laitattamassa Glitterissä hiukseni ja sain tuollaisen feikkinutturan hiuksiini. Ei ehkä tyypillisintä minua, mutta luonnossa meni täydestä kuin väärä raha. Jos vielä omat hiukset olisivat hieman tasavärisemmät ja vaaleammat, kukaan ei kyllä huomaisi eroa, ellei itse käyttäisi juuri samaa feikkinutturaa. Glitteriin oli tullut juuri uusi ilmainen 15 kampauksen opaskirjanen, mistä tämä munkin kampaus on peräisin. Enkä muuten tiennyt, että Glitterissä kaikki myyjät ovat koulutettu opastamaan hiustenlaitossa eli sieltä vaan kysymään ja saamaan neuvoja.


Palataan siihen päivän asuun vielä myöhemmin!


omat pärstäkuvat sekä lainalapsi: Riikka/ Hunajaista

23 kommenttia

 1. Onpas aivan ihanan näköstä! Just tolalsta kaivataan,kivan näköstä pukeutumista nimenomaan arkeen! Hei onko nuo Vagabondin kengät ne Yowla-malliset? Oon meinannu ne hankkia mokkaisena mustana mutta tuohan on kanssa tosi kiva väri.

  VastaaPoista
 2. Hitsi, toi malli ei oo mun tiedossa (ainakaan vielä) mutta Vagabondin on ja mustanakin löytyi, sellainen simppeli wedge-pohja ja toi väri on tosi mukava. Sopii nyt kesään, mutta syksylläkin varmasti aivan ihana murrettujen sävyjen kanssa.

  Mun ajatus olikin juuri arkipukeutuminen ja äiti-pukeutuminen, missä käytännöllisyys menee huipputrendien edelle, asusteilla voi sit pelata vaikka muuten asu oiskin trikoota ja stretch-farkkua. Esim toi Nanson keltainen mekko menee ihan mihin tahansa ilaisuuteen, kumppareiden kanssa hiekkikselle mutta asustettuna myös siistimpiin menoihin, ei ehkä linnanjuhliin mutta vaikka synttäreille jne.

  VastaaPoista
 3. tarkistin mallin ja kyllä se oli Yowla :) KooKengästä löytyy tuossa värissä.

  VastaaPoista
 4. Toi sun otsis on kiva.

  VastaaPoista
 5. Hienoa kiitti. Oon punninnu pitkään ton Yowlan ja sitten sen Florence-mallin kanssa, se Florence on samanlainen mutta korkeammalla korolla. Mutta ehkä tuo Yowla on käytännöllisempi arkeen ja kun tosiaan ite aikamoinen kenkäkranttu mutta tuo olisi niin monikäyttöinen malli. Huomasin että värejä taitaa olla viininpunaisenakin...voi voi... ;)
  Joo noita sun kuvias tuijottelen nyt kyllä kieli pitkällä, on niin herkullisen näköstä. Ja oot itekin niin nättinä! Ei muuta kun mukavaa kesää!

  VastaaPoista
 6. Mistä toi ihana valas t-paita on? :) kivannäköisiä vaatteita oot keräillyt!

  VastaaPoista
 7. Hieno otsis. Ihastuin myös tuohon reppuun. Sehän on kuin Kånkenin reppu, jota olen katsellut jo pidemmän aikaa, mutta joka 130€:n hinnallaan on jäänyt kauppaan.

  VastaaPoista
 8. Voi mitä raitoja! Ihanan keväinen tuo keltainen eritoten! Ja tosi kivanmallinen otsatukka :) Pirteä look!

  VastaaPoista
 9. Kiitos, hyvää kesää myös! Ps. mulla taitaa olla sitä korkeampaa mallia itsellä yhdet kävelykengät, nekin on ihan mukavat kyllä jalassa!

  VastaaPoista
 10. Espritin, merkill' on muutamakin kiva meriaiheinen paita tänä keväänä/kesänä ja hintaa muistaakseni oli alle 10 eur Jesper Juniorissa

  VastaaPoista
 11. siis eikai kånkenit niin paljon maksa?! ehkä se sun mielitietty on fjällrävenin yks isompi (ja kalliimpi) malli?

  Toi oli ehkä n. 30 euroa, et tosiaankin edullisempi.

  VastaaPoista
 12. Kiitti :) Toi Nanson mekko olisi kyllä kiva piristys tällaiseen ei vielä' kuumaan kevätsäähän, kesällä sit aivan liian kuuma!

  VastaaPoista
 13. Tosi kivoja löytöjä! Mutta on se vaan kyllä hassua, että aina tulee käytyä niissä samoissa kaupoissa, mistä on ennenkin löytänyt jotain sopivaa... Tapojensa orja ilmeisesti! :)

  VastaaPoista
 14. No sanoppa muuta, tapojen orja. Ja se sama jatkuu niin ruokakaupassa kuin vaikka kirjastossakin. Mulle teki tosi hyvää tuo Myyrmannin keikka siinäkin mielessä, ettei siellä ollut niitä mun "peruspaikkoja", sai revitellä :D

  VastaaPoista
 15. saiko noita honeycomp paperipallojakin jostain myyrmannista?

  VastaaPoista
 16. Kiitos tiedosta! Miksi, oi miksi, asetin itelleni turhuuksien shoppailukiellon?! Mut jos mun mies maksaa mun ostokset niin sittenhän mä en periaatteessa retkahda ostamaan mitään "tarpeetonta, mutta niin ihanaa". Mut se miehen suostuttelu muiden kuin rokkikuteiden ostoon onkin ihan oma tarinansa... ;)

  VastaaPoista
 17. No onneksi kivannäköisiä paitoja luultavasti löytyy sen shoppailulakon jälkeenkin :) Noita muuten oli Espritin verkkokaupassakin baby-puolella, tsekkaile sieltä kun lakko loppuu

  VastaaPoista
 18. Joo, Fjällräveniä tarkoitin. Sekosin ajatuksissani :-)

  VastaaPoista
 19. Ihana nuttura :) Hyvin käy omiin hiuksiin, ku voihan sitä aatella niin, että latvat on vaaleammaksi sävytetyt ja nuttura on latvaosasta kasattu ;)

  Ja vaatekaapin olisin voinut ilman nimeäkin sinun kasaamaksesi tunnistaa, vaikken pitkään olekaan lukenut vielä blogiasi :)

  VastaaPoista
 20. mutta arvaas mitä? Meillä oli Hunajaista-blogin Riikan kanssa aikalailla samanlaiset vaatekaapit sisällöllisesti! Siis ihan samoja juttuja, ja silti ne erotti toisistaan helposti. Outoa!

  VastaaPoista
 21. Se on se tyyli mistä tunnistaa, sulla se on jotenkin niin vahvasti esillä ja ihanan värikästä ja kaikkee. Toista bloggaajaa en tunne lainkaan tosin.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images