VOIMARANNEKE

  Eilisen kirjoituksen jälkeen tuntui tämä aamu ainakin itsellä tavanomaista onnellisemmalta. Saattoi johtua myös siitä, että hetkeen en ol...

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilisen kirjoituksen jälkeen tuntui tämä aamu ainakin itsellä tavanomaista onnellisemmalta. Saattoi johtua myös siitä, että hetkeen en ole saanut juoda aamukahvia rauhassa omien ajatuksien kanssa. Päätin sitten kurkun ja leivän sijaan pistää leikkuulaudalle jotain muuta, nimittäin hopeisen voimarannekkeeni minkä olen saanut IDEAKORUN Maaritilta ja kuvata korun teillekin.


Maarit ehdotti aika lailla tasan vuosi takaperin, josko tekisi mulle rannekorun vapaavalintaisella tekstillä. Meni pitkään ennenkuin keksin millaista viestiä haluan ranteessani kantaa. Ensin mietin jotain lempibändieni lyriikoita, mutta mun lempibändit laulavat niin surkeista aiheista, ettei siitä olisi tullut mitään. Loppujen lopuksi valitsin pinterest-boardiltani löytyvästä keramiikkatyöstä tekstin " I have decided to be happy, because it is good for my health" . Teksti toimii muistutuksena sekä hyvinä että huonoina päivinä ja usein rannerenkaan huomatessa tai sen yöksi pois ottaessa automaattisesti tulee mietittyä niitä onnellisia asioita mitä päivän aikana on kokenut. Varsinainen voimaranneke siis.


Tälle päivälle onnellisuuden ja kiitollisuuden lisäksi trvitsen myös kunnon potkun persuksiin, sillä kodin siisteys sekä huomisien Nosh Organics-kutsujeni tarjoilupuoli ei valmistu onnellisuuspuheilla. Nyt siis toimeen, yksi kurkkuvoileipä vielä kahvin kanssa ja sitten sukellus kaaoksen keskelle.

9 kommenttia

 1. Onpa aivan ihana toi sun lause, tai kenen nyt alunperin olikaan. Niin totta.
  Harmi että yrityksen sivut ovat vähän kesken. Koska en ole tilaamassa tuotetta, en hirveästi viitsinyt etsiskellä, mutta muutaman minuutin pyörin joka tapauksessa ja en löytänyt hintoja mistään. Postimaksujen hinnat löysin ja tuskin tuotteita postimaksujen hinnalla saa.
  Hyvä vinkki aina yrittäjille jotka teettää sivuja, että antaa ne tavallisen blondin koekäytettäväksi. Sanoa teepä tilaus ja kerro miten sujui. Tässä tapauksessa ei sujunut. Olisi hyvä että olisi esim rehellinen hinnasto jossain, myynnistäkään ei löytynyt ja tilauslomakekaan ei kertonut hintoja, vaan oli normikaavakkeen näköinen.
  Näissä tuotteissa hinta on kuitenkin se joka ratkaisee.
  Kauniita, upeita tuotteita ja ns arkikoruja.

  VastaaPoista
 2. http://www.ideapaju.fi/ideakoru/yhteystiedot/lomake/ tuolla on myös tilauslomake. Tuon mun korun hinta on n.60 eur, tekstin kirjainmäärä hieman vaikuttaa hintaan. Koru on hopeinen.

  VastaaPoista
 3. Nyt löysin, mutta edelleen olen samaa mieltä että välttämättä kaikki eivät löydä. En ole ainoa blondi tässä maassa.
  Ilmainen kehitysidea yrittäjälle:
  Ehdottaisin itse erillistä hinnastoa, jossa olisi kerrottu listan muodossa hintoja. Siis niin minä tekisin jos olisin ko yrittäjä. Jokainen saa omat sivunsa tehdä ihan miten itse haluaa.

  VastaaPoista
 4. Kaunis koru <3 Tuota kantaa varmasti ilolla :) Lause on ihana. Minä voisin haluta samanlaisen, mutta sinun parhaimmalla lauseella ikinä: -Nyt on näin.

  Onnellista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Vaan eihän se mun lause edes ole, luin sen Jennyn blogista ja jenny oli kuullut sen Tanskasen Elinalta ;) vaan se on hyvä lause kyllä!

  VastaaPoista
 6. ihanan yksinkertainen, sopii oikeastaan aina käteen :)

  VastaaPoista
 7. Eiiiii! Mäkin haluun ja just tollasen!!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images