PUNK SHUI

huulirasva blogin kautta saatu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

huulirasva blogin kautta saatu.

46 kommenttia

 1. HAHAHA! Huulirasva - blogin kautta saatu...repesin! :D Ja kiitos, helpotti ;) <3

  VastaaPoista
 2. Tää tyylisuunta on niin tuttu! Joskus saatamme kokeilla jotain muuta, mutta tähän aina palataan.

  VastaaPoista
 3. Mahtava postaus, kiitos tästä! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavia ratkaisuja, olen itsekin muutamaa vastaavanlaista käyttänyt ;)

  VastaaPoista
 5. tarkennus: PURKKIhuulirasva on saatu. Toi tuubi on ostettu ite ;)

  VastaaPoista
 6. Juu, meilläkin tänään kyllä testattiin illalla muunlaista, mut luultavasti aamulla se näyttää tältä taas.

  VastaaPoista
 7. Joo, ole hyvä. sisustuspostauksia on toivottu aika paljon, kiva et miellytti :)

  VastaaPoista
 8. Tutulta näyttää, siis ajoittainen kaaos :)

  Pojan paita on ihana, onko se marimekon?

  VastaaPoista
 9. Nää on niin käteviä ratkaisuja. Ja mikäpä olisi kivempaa kuin että vaatteet saavat levätessään keinua. Varmasti mukavaa niistäkin.

  VastaaPoista
 10. Se on ostettu Villervallalta. Ei kannata hankkia kasvunvaralla, meidän 98/104 yltää polviin ja menee mekosta. En vain jaksanut alkaa vaihtamaan.

  VastaaPoista
 11. Vihdoinkin blogi, jossa on sama sisustusmaku kuin mulla! Tää on muotia! ;)

  VastaaPoista
 12. TIESIN!! Mut noista postauksen kategorioista selviää syykin aika hyvin :) Ei meillä (ihan) aina tällaista ole....

  VastaaPoista
 13. Jos sitä on monella. se on taatusti muotia! Tosin nyt meillä on vähän epämuodikkaampaa kun sain siivousapua iltapäivästä.

  VastaaPoista
 14. Ei ole mitään hajua, mitä otsikko tarkoittaa, mutta kivalta kuulostaa. :-D Ja hyvältä näyttää teillä! En kyllä löytänyt huulirasvaa mistään.. Ehkä se ei ollutkaan postauksen tarkoitus. ;-)

  VastaaPoista
 15. Ihanaa, kun joku näyttää näin julkisesti oman sen hetken totuudellisen sisustuksensa.;) Mulla on sairastelun vuoksi jo vuosikausia ollut enemmän tai vähemmän sama tyyli.Joskus ei huvittais päästää vähänkään vieraampia ihmisiä sisään, mut perjantaina mun piti olla rohkee ja päästää ihminen sisään vaikka täällä näytti aika boheemilta. Tuntui oikeastaan aika hyvältä,e ttei tarvinnut silotella asioita.

  VastaaPoista
 16. Vähän niinku feng shui :)

  Huulirasvapurkin bongaajalle mainetta ja kunniaa! En paljasta vielä :)

  VastaaPoista
 17. Mulla ei tuttujen kanssa oo mitään ongelmaa, mutta esim huutonet-pakettien hakijat...oh my god. Hirveen hankala siivoaminen kun jalat pettää tosi nopeesti, jos esim seisoo hetkenkin yhdessä paikassa (tiskaus, pyykkien laitto jne), pystyisin kävelemään pitkiäkin matkoja lääkkeillä mutta kotona on tosi hankala tehdä mitään. Tää on nyt tätä, oma rentoutensa tässäkin sisustustyylissä ;)

  VastaaPoista
 18. Eiikä, tää oli väsyneelle mielelle liikaa:DD Huulirasva saatu :DDD

  VastaaPoista
 19. Hei mulla tuli tuosta Huutonet-kommentista mieleen, että jos tarvitset/haluat apuja sen Nosh-jutun kanssa esim. Duplojen noukkimisen merkeissä, voin hyvin tulla terveselkäisenä jeesimään etukäteen, jos se ei kuulostaa creepyltä.

  VastaaPoista
 20. En oo vielä jaksanut lähettää tarkempia kutsuja, mutta ne ei ole meillä vaan läheisessä lähiötuvassa. Ei tänne mahtuis niin paljon poorukkaa :)

  VastaaPoista
 21. Ja mä kun luulin, ettei mulla ole sisustustyyliä - nyt sille löytyi nimikin. :D

  VastaaPoista
 22. No sehän on tuossa neljännessä kuvassa etualalla pohja kameraa kohti ;)

  VastaaPoista
 23. Ei juma! :D Vaikka tuo lapsi on tuossa vierellä kipeä kuin mikä, mua nauratti silti. Ihan parasta! Otin missioks etsiä huulirasvat kuvasta, löysin molemmat (kai). :-D

  VastaaPoista
 24. Kyllä, niin on! 10 pistettä ja papukaijan merkki ;)

  VastaaPoista
 25. Hihi, meilläkin tuli yöllä oksutauti pojalle mut nää teidän kommentit piristää kyllä muakin :D Ja onnea, kumpikin löytyi! Nyt on taas omatunto puhdas...

  VastaaPoista
 26. Ai teilläkin, meillä oksuttiin aamulla taas. Johan tässä olikin melkein kahden päivän tauko. Huoh. Toivottavasti teillä nopeammin ohi.

  VastaaPoista
 27. Ihan mahtava postaus:). Meilläkin muuten yrjötään, ihanaa yhteenkuuluvaisuutta...

  VastaaPoista
 28. lapsiperheen trendi 2011 sotku ja oksennus :)

  VastaaPoista
 29. yyh, toivottavasti. Mulla on ongelmia tosissaan kun oksu tulee milloin minnekin ja mä tietenkin joudun kantamaan lapsen suihkun alle/vessaan ja mulla on selkä ja jalka siis paskana ollu 2.5kk.

  Onneksi on muumien 4 boksia, ei auta siivoamisessa mutta edes mielekästä tekemistä Molemmilla .

  VastaaPoista
 30. Yksi parhaista postauksista ikinä, kiitos tästä! :) Punk shui siis olkoon myös mun tyylini nimi. Mahtavaa. Sulla on loistava huumorintaju. Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 31. Mahtava punks shui, tätä meilläkin on ollut nyt vallitsevana elementtinä ;D 3 viikkoa sairastamisputkessa, viimeisenä loogisesti minä kaaduin petiin ja sain pahimman version taudista, ei paljon joku siivoaminen voisi vähempää kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
 32. Haha, okei.
  Enivei, jos tarvitset apuja jossain sitten lähempänä, niin mulle voi huudella. :)

  VastaaPoista
 33. Kiitti! Luultavasti tarvinkin, joten kiitos jo etukäteen :)

  VastaaPoista
 34. Joo, no mulla ei oo onneksi itsellä ainakaan vielä oksutautia. Naapuri toi pojalle vatsarauhottavaa, niin rehevästi sanoin, et onneksi oon ite terve. Se meinas, et joo, niinpä oot joo, kun en kunnolla pysty sit käveleen. Mut nyt on näin :)

  VastaaPoista
 35. Aah.. ihana tietää että muillakin on koteja joissa tavaraa on hujan hajan röykkiöissä. Mä en pysty ollenkaan lukemaan sisustusblogeja ja sellaisia lifestyleblogeja joissa näkyy sellaisia aina tiptop -koteja, kun mulle tulee niistä kauhee ahdistus. Vapauttavaa nähdä tällaista! :D

  VastaaPoista
 36. Siihen on syynsä miksi mulla ei ole sisustusblogia :D Tosin tää on kyllä osaksi sen jalkavamman vikaa, mutta kyllä meillä ihan oikeastikin on aika erilaiset "kollaasit" mitä niissä fiineimmissä sisustusblogeissa.

  VastaaPoista
 37. Aiajaijaiajaiajai, huutonauru huulirasvalle! :'D Pelastit pitkän päivän.

  VastaaPoista
 38. Siis ihan oikeesti, se mitä nyt sanon saattaa olla ihan outoa ja hullua jne jne mutta.. olen niin huojentunut nähdessäni tällaisen "oikean sotkun" , siis sellaisen ihan oikean jollainen meilläkin on! Vaikka tiedän ettemme tosiaankaan ole ainoa lapsiperhe missä tämä sotku asuu silloinn tällöin niin jotenkin tämä postaus oli maanpinnalle palauttava! Eihän täällä niin sotkuista olekaan! Minähän siivoan oikeastaan aika usein!
  Jotenkin sitä ei vaan osaa suhteuttaa omaa maailmaansa (=kotiaan) ennenkuin näkee miten on muualla. Sitäpaitsi mulla on psykoottisen neuroottisen siisteydestä tarkka äiti, joten hänenkin "perintönsä" sotkee realistista silmääni siinä mikä on ihan tasapainossa kodin siisteydessä.
  Ihanaa olla tälleen vapaa tästä asiasta ja hyvää kevään jatkoa sinne! :D <3

  VastaaPoista
 39. Hieno homma! Tällaista meillä on nyt ollut jo aika kauan, eikä se siivous tunnu edes auttavan. Siivotaan sitten kun on aikaa, jaksamista ja terveyttä :) Ei tähän onneksi kuole. Kai.

  VastaaPoista
 40. […] Tavarat voisi tietenkin järjestää jotenkin nätisti, mutta meillä vallitsee enemmän tällainen Punk Shui (oli pakko lainata Oi mutsi mutsi -blogin Elsalta tuo käsite, kun se niin kuvaa näitä meidän […]

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images