HOITOLAUKKU (tule jo!)

Kiitos Lähiömutsin postauksen , sain vähän aikaa sitten ihan hirvittävän pakkomielteen Littlephantin hoitolaukusta. Mä en suoraa sanottuna o...

Kiitos Lähiömutsin postauksen, sain vähän aikaa sitten ihan hirvittävän pakkomielteen Littlephantin hoitolaukusta. Mä en suoraa sanottuna ole mikään pakko saada-ihminen, monesti ihania asioita on aivan yhtä kiva katsella vaikka netistä kuin pitää omana. Mutta Littlephant day bag oli selkeä poikkeus. Olen kirjoittanut Littlephantista paljonkin, mutta koska en ole uutuuksien metsästäjä, en ollut edes kuullut mallistoon kuuluvista hoitolaukuista.


Ja nyt kun kuulin, näin, ihastuin ja sain sen pakko saada-vision, oli asialle tehtävä jotain. Ja kun mä en oikeasti olisi tarvinnut isompaa kassia, päätin oikeuttaa ostoni myymällä jotain ihanaa pois saadakseni jotain ihanampaa. Niin sanottiin hei hei Lumin XXL supermarket bagille ja hello Littlephant day bagille. Välirahaksi jäi 30 euroa, joten ihan sallittu silmän ilo kaiken lisäksi.


littlephant7

 

littlephant1 littlephant8

Toisin kuin Lähiömutsi, mä friikkasin tuosta käsveskasta tavis-hoitolaukkumallia enemmän, koska se ei huuda äitiyttä niin selvästi. Ihana monikäyttöinen kassi "vain". Ja mulle tulee tuo musta/harmaa aaltokuosi keltaisilla yksityiskohdilla. Eikö ole ihana?! ON ON ON!


kuvat: littlephant.com

24 kommenttia

 1. Oi mitä laukkuja. <3 Teethän uuden postauksen laukun "sisuksista" kun ihanuus kotiutuu sinulle.. (?)
  Itse ajattelin kyseistä laukkua vain suuren suureksi shopperiksi kun käyttöä ei ole ns.hoitolaukulle. :)

  VastaaPoista
 2. Kukas sen villervallan jumppiksen voitti?

  VastaaPoista
 3. Joo, teen ehdottomasti postauksen sit kun tulee :) Itseänikin hieman jännittää millainen se on sisältä, vaikka kuulostaa kyllä tosi hyvälle!

  VastaaPoista
 4. Ilmoitan voittajat aina erillisessä postauksessa, nyt on käynnissä vielä 1 arvonta joten voittajat villervalla-arvontaan, go greenin arvontaan sekä Albababyjen voittajat tulevat samalla kertaa tämän viikon aikana.

  VastaaPoista
 5. On ihana! Pitää mennä pois, ennen kuin itsekin kehitän "pakko saada" -syndrooman. Vai mahtuskohan tuohon läppäri... Mun pitäs saada joku läppärilaukku duuniin, ei mitään hoitolaukkua. ;)

  VastaaPoista
 6. Ooohh! Ymmärrän kyllä pakkomielteesi!! :) Ja tuo musta-keltainen on noista ehdottomasti kaikkein hienoin. Jos budjetti antaisi periksi niin tilaisin itsellenikin, nyyh.

  VastaaPoista
 7. Superihana. Kai säkin pidät sitä sitten himassa tollai huolettomasti kauniilla pöydällä sisustuselementtinä. Saisko toivepostauksena sitten sellainen hoitolaukku eri paikoissa - jutun? Vähän niinkuin se puutarhatonttu.

  VastaaPoista
 8. No mullakaan ei kyllä antanut periksi, mutta onneksi mulla oli yksi nahkalaukku ilman käyttöä. Lumin laukku oli liian painava mulle päivittäistavaroita kuskaamaan joten pistin sen sit tosiaan huutikseen ja pois meiltä. Näin tein myös matkiksien suhteen viime keväänä, kamaa pois niin saattoi ostaa uutta tilalle.

  VastaaPoista
 9. Pidän! Tietenkin. Mulla on jo pari paikkaa katsottuna tosta legokasasta sekä pyykkikasan päällä se tekisi eri kivan viimeistellyn silauksen!

  Oon niin onnellinen tosta jo nyt!

  VastaaPoista
 10. Aivan ihana laukku tai oikeestaan kaikki nuo. Itse tykkäisin tuosta musta-keltaisesta, mutta taitaa jäädä haaveeksi. Tänään sorruin hulluilla päivillä niin hulluhin juttuihin että nyt pitää hulluutta vähentää ;)

  VastaaPoista
 11. Mä ajattelin mennä hullareille vasta lauantaina. Jos silloinkaan. Tangle teezer pitäis hankkia, ja vaikka mulla on kyllä burt's bees tuotteita, sellanen yks pakkaus himottas. Ehkä en sorru siihen kuitenkaan :)

  VastaaPoista
 12. Hiano! Tulee myös mieleen jollain tavalla Orla Kielyn printit, jotka ovat myös upeita..:)

  VastaaPoista
 13. totta muuten! ja paljon samaa mitä esim niissä printtilaukuissakin Orla Kielyllä!

  VastaaPoista
 14. Apua, kun on ihania! Kuosit ja värit houkuttelevat varsinkin kesän kynnyksellä. Oikein harmittaa, ettei tarvetta ole laukun varsinaisessa merkityksessä (hoitolaukun virkaa toimittaa edelleen sukupuolineutraali crossbody-kanvaasilaukku), mutta kävisiköhän ihan tavallisesta laukusta...:D

  VastaaPoista
 15. No hei, en mäkään käytä hoitolaukkuja :) Ihan tavislaukuksi mä ton tilasin.

  VastaaPoista
 16. On se komia tuokin malli! Vaikka mä edelleen himostelen sitä toista mallia, joka omaan makuuni kivasti rokimpi. Ja hihnan mahtuisi ymmärtäkseni pujottamaan olkapäälle roikkumaan, mutta ehkä tässäkin moinen onnistuu, en tiedä?

  VastaaPoista
 17. Mut mä oonkin niin ladylike...jossain kuvassa jou ruotsalaismamma oli ton olalleenki saanut, mut ei kyl onnistu mun sorjilla käsillä :) Mä vaan kuljen toi kädes niinku muumimamma. Ei silläkään ollu remmiä ;)

  VastaaPoista
 18. Oi mikä laukku! Itsellä tuli pakko saada-fiilis saman kuvioisesti, mutta se toinen malli. Oletko pitäny laukkua hoitolaukkuna? Mitenkä se toimii sellaisena? Olen yrittänyt etsiä netistä mielipiteitä näistä laukkujen käytännöllisyydestä, mutta silmiin ei ole sattunut tällaista vielä.

  VastaaPoista
 19. mun pitäisi tehdä tosta ehdottomasti oma postauksensa, mutta se toimii hoitolaukkuna tosi hyvin. Siellä oli jopa vaipanvaihtoalustakin mukana ja paljon taskuja!

  VastaaPoista
 20. Odotan innolla postausta! Kysyin jopa mieheltäni, että voisko hän kantaa tätä laukkua vaunujen kanssa ja vastaus oli myöntävä! Ehkä pitää pistää tilaukseen tämä laukku. Harmi, ku niitä ei ole missää liikkeessä myynnissä. Vaipanvaihtoalustasta ei ole mitään puhetta siinä kuvauksessa. Onks se myös joku supersöpö kuvioinen?

  VastaaPoista
 21. alunen oli ihan yksivärinen! näin jollakin miehellä sen olkalaukkumallin pari päivää sitten hkin keskustassa :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images