KENGÄT LOHDUTTAVAT AINA

Naapurin äiree: älä pliis lue tätä, koska luultavasti annat mulle tukkapöllyä. Ja ihan aiheesta vieläpä. Ollut vähän huono viikko kaikkiansa...

Naapurin äiree: älä pliis lue tätä, koska luultavasti annat mulle tukkapöllyä. Ja ihan aiheesta vieläpä.Ollut vähän huono viikko kaikkiansa eikä itkuilta ole säästytty. Jalkavaiva vain paheni ja paheni viikonloppua kohden ja eilen jouduin päivystyksen kautta röntgeniin epäilynä välilevyn pullistuma. Uudet lääkkeet, uudet ohjeet ja uusi tilanne taas kerran, ensi viikon loppupuolelle menee röntgenlääkärin lausunto ja fyssarille pääsee maanantaina. Lapsi lähti siis jo toistamiseen viikonlopuksi isälleen, mikä on tietenkin hyvä juttu muuten, mutta näissä kivuissa ei paljon omasta ajasta nautita.


Tai jos nautitaan niin nautitaan sitten netin kautta. Esimerkiksi Elloksen alesta, missä tämän viikonlopun aikana on kaikki aletuotteet -50% alehinnasta. Ja mitäpä sitä kinttuvammanen muuta kaipaisikaan kuin korkokenkiä...ku halavalla sai, pistin tilaukseen. En tiedä tuliko tästä edes parempi mieli, kun on muutenkin pennit tiukilla näin loppukuusta, mutta ehkä hieman helpotti. Sellainen kevyt ihana ajatus, että muutaman kuukauden päästä kävelisin aurinkoisena kevätpäivänä joillain noilla (edes noilla 6 euron tohveleilla!) bussipysäkille ja lähdettäisiin pojan kanssa käymään kaupungilla kävelemässä ja katselemassa. Vaikka vappuna.


Kengät on kyllä jännä juttu. Esimerkiksi nuo Espritin mokkatennarikorkkarit. Ihan hulluthan ne on, mutta ihanat silti. Ja nuo mustat nahkanilkkurit, ihanat varmasti mekon kanssa. Voi paranisimpa pian!


 

11 kommenttia

 1. Auts! Toivottavasti syy kipuihin selviää pian ja oikea hoito löytyisi ja auttaisi!

  Itse olen kärsinyt kivuista vasemmassa pakarassa (ja välillä koko jalassa) lasketusta-ajasta lähtien eli nyt jo pian 1v5kk, välillä pahempana, nyt onneksi jo vähän vähemmän. Nykyisin auttaa kun muistan olla istumatta liikaa ja otan yhden Panadol 1g joka ilta ennen nukkumaan menoa, vieläkin välillä pakarassa napsuu, mutta onneksi jalalla sentään pystyy sen jälkeen kävelemään lähes normaalisti. Pahimmillaan en pystynyt ollenkaan varaamaan painoa vasemmalle jalalle.

  Hengessä olen täällä siis koko ajan mukana vaikken viime aikoina ole kauheasti jaksanut kommentoidakaan.

  VastaaPoista
 2. Joo, ei sitä aina jaksa. Mäkään en oo kommentoinut aikoihin ku livekavereilleni, jotenki muka hankalaa...

  No eilen sain voltarenin nappeja syötäväksi ja ne on eka mikä vähä auttaa. Ja tää (julkinen) valitushan ei todellakaan ole se auttavin keino myöskään, sitä vaan lannistuu varsinkin yksin ja sit odottaa et koko maailma tulee ja säälii :D Ja valituksiin lisäisin, et niin paljon kun olen halunnut olla yksin kotona ja luukuttaa musaa jne, en saa mitään aikaseksi ja mulla on TYLSÄÄ ilman lasta! VOI PERSE!!

  No, nyt on korkkarit kohta oottamassa nii pakko parantua, oon mennyt viimeajat haisaappailla mikä ei varmaan paranna jalan asentoa yhtään. Tuskin korkkaritkaan mutta joo, valivalivali, kiitos kommentista. Hyvä et jotain on langoilla näin päivisinkin et on sosiaalista elämää meikälläki :D

  VastaaPoista
 3. Mulla meinas noista Voltarenin napeista kärähtää maha, seuraile sitä, ettei sit oo vatsahaavakin ;). Tsemppiä täältä häntäluuvammalasta ja kuumeen kourista!

  VastaaPoista
 4. mistä tietää et maha kärsii?

  (ja voisko joku sanoa, että oli maailman fiksuin ja ymmärrettävin teko ostaa 4 paria kenkiä kärsimykseen?!)

  VastaaPoista
 5. Joo kengät oli oikea ratkaisu :)! Mäkin shoppaan aina paskafiiliksiin... Kröhöm.

  Itse tiedän sen kipulääkkeen aiheuttaman vatsakorvennuksen, kun joskus poltin mahani Burana Capsilla. Tuntuu ensin vähän nälän tunteelta, mutta ei mene syömällä pois. Jos pahenee, niin kannattaa pyytää lekurilta mahansuojalääkkeet. Niitäkään ei sitten saa syödä kuukausitolkulla, toim. huom.

  VastaaPoista
 6. olen tarkkana, kiitos tästä vinkistä paljon!

  VastaaPoista
 7. Voi onneksi muistutit! Pitääkin tästä sännätä Elloksen sivuille. Paranemisia sinne! (Meinasin ensin kirjoittaa, että toivottavasti pääset pian kärsimyksistäsi, mutta sen voisi kyllä ymmärtää vähän toisellakin tavalla niin jätin väliin :D)

  VastaaPoista
 8. joo toivottavasti pääsen pian kärsimyksistäni elävänä ;)

  Löysitkö jotain? Mä en jaksanut katsoa koko valikoimaa, tsekkasin vaan noi naisten kengät. Kengät mahtuu aina ;)

  VastaaPoista
 9. Jep, kävin viikko sitten lauantaina osteopaatilla ja mulle on kokeiltu akupunktiotakin. Ei vain auttanut ainakaan vielä yhtään ja noi lääkkeet on ihan pakollisia siksi, että mua särkee ja sattuu tosi tosi paljon. Ma fyssarille, et jos jotain liikkeitä saisi avuksi, toivon toki itsekin iskiasta tms, mieluummin kuin pullistumaa. Mulla vaan on ollut selkävaivoja 1.5v, joten se on hyvä katsoa ja kuvata.

  VastaaPoista
 10. Ilman muuta kenkiä lohdutukseen, kävin toimimassa samoin, kiitos vinkistä siis ja kuumia kesäkatuja odotellessa!

  VastaaPoista
 11. no hyvä etten ole ainoa kenkätilaaja :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images