HESARI

  Tilasin uudistuneen tabloidkoon Hesarin kokeeksi helmikuun alusta alkaen (fiksuuntuakseni). Tänään tuli ensimmäinen lehti ja istahdin epäm...

 


Tilasin uudistuneen tabloidkoon Hesarin kokeeksi helmikuun alusta alkaen (fiksuuntuakseni). Tänään tuli ensimmäinen lehti ja istahdin epämuodikkaan espressoni kanssa sitä lukemaan. Mietin, että wau, ompa hyvä lehti! Liisa Jokisen kolumni ja juttua kahvilakulttuurista, että mahtavaa tällaista saa lukea joka päivä ja minä kun luulin sanomalehtien olevan tylsiä. Tajusin vasta jossain lehden lopussa, että luin Nyt-liitettä enkä sitä oikeaa Hesaria :D Nyt on vielä ne oikeat uutiset kahlaamatta, mutta voisiko joku perustaa sellaisen keveän Nyt-tyyppisen pikkusanomalehden päivittäiseksi meille, jotka emme pörssikursseista ymmärrä? Tilaan heti.

10 kommenttia

 1. Vitsi, mä en ole vieläkään saanut käsiini tabloid-hesaria... ehkä kohta ois korkea aika :)

  VastaaPoista
 2. Mä voisin kans tilata "hömppäsanomalehden". Ei murhia, ei katastrofeja!

  VastaaPoista
 3. Mä olen harmitellut aina sitä, että NYT-liitettä ei voi tilata pelkästään. Harmittelen edelleen, kaipaisin (n)espressoni seuraksi jotain aivottoman kepeää.

  VastaaPoista
 4. Mä oon mukana tilaamassa sellaista! Sen jälkeen, kun vauvat saapuivat taloon, en ole paljon sanomalehtien saati televisiouutisten sisällöstä perustanut. Luen kyllä joka aamu lehden, mutta oikeastaan mitään ei jää mieleen :)... Mulle ei tule Hesaria, ja nytkin litkin espressoa (vieläpä tuplana)...tihrustin tuosta kuvasta, että suodatinkahvia kauppaavat tänä vuonna. Mikäs siitä nyt niin trendikkään tekee?

  VastaaPoista
 5. no tarkemmin luettuani en tiedä suosittelenko...

  VastaaPoista
 6. joo, kaupunkikulttuuri-hömppä sanomalehti, missä haastateltaisiin ajankohtaisia ihmisiä mutta kivoista aiheista :D

  VastaaPoista
 7. mut eiks sen viikonloppupaketin voi? mäkin kyl tilaisin pelkän nytin + kk lehden, jos vois.

  VastaaPoista
 8. no varmaan se trendikkyys perustuu siihen et se on ollut epätrendikäs vielä eilen :)

  VastaaPoista
 9. Muistan sen vitutuksen määrän kun sitä lakanaa yritti lukea aamiaispöydässä (siis lattialla, koska ei mun keittiöön Helsingin aikoina edes mahtunut niin isoa pöytää että vanhan lehden olisi saanut siihen auki).

  VastaaPoista
 10. Josta tuli mieleen että Espoon Emmassa oli taidepajavetäjät ihan pahana jo vuos takaperin, et hesarin koko muuttuu - MISTÄ LAPSILLE ASKARTELUALUSTOJA? Siellä oli isot pinot hamstrattu Hesareita jo silloin, ettei lopu ASKARTELUALUSTAT.

  Mulla on ollut ihan sama ongelma, ettei se lehti oo koskaan mahtunu mihinkään järkevästi luettavaksi, nyt tän päivänen lojuu eteisen matolla. Luulen et kuukauden kokeilu jää kuukauteen.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images