UUTUKAISET

Kotiin tultuamme meitä odotti pienoinen remonttikaaoksen purku sekä muutama viikon aikana saapunut paketti. KappAhl oli ilahduttanut meitä ...
Kotiin tultuamme meitä odotti pienoinen remonttikaaoksen purku sekä muutama viikon aikana saapunut paketti. KappAhl oli ilahduttanut meitä paketilla, mistä kuoriutui keväisen raikas asu lapselle. Asu sekä mukana saapunut viesti ilahdutti kovasti, sillä jo jonkin aikaa tiedossani ollut kokouudistus KappAhlin vauvamallisto Newbiessä on nyt totta. Ennen 86 cm (newbiessä ehkä jo 74?) loppuneet baby-koot saavat jatkossa entistä enemmän malleja, joissa koot yltävät 98 asti, mikä on ihan mahtava uutinen. En todellakaan ole ainoa vanhempi, joka on tuskaillut mitä sitten kasikutosen jälkeen päälle, kun useiden ketjuliikkeiden vaatteet muuttumat ratkaisevasti "isopoikamaisiksi".


Matkavaatteita pesukoneeseen lappaessa laitoin pojalle heti uudet kuteet niskaan, en yleensä nimittäin esipese luomupuuvillavaatteita ollenkaan. Samalla huomasin, että saamamme 92cm vaatteet ovat yllättävän väljiä KappAhlin yleensä niukkaan linjaan. Ei paha, ei ollenkaan. Nopealla vilaisulla uudet koot eivät ole vielä ehtineet päivittymään KappAhlin nettisivuille, mutta tulossa kuitenkin ovat. Tällaisesta vanhempien palautteeseen vastaamisesta voisi kyllä useampikin merkki ottaa esimerkkiä, on nimittäin todella kurjaa että aina kaikki kivoimmat, värikkäimmät ja reippaimmat vaatteet loppuvat (liian pieneen) kasikutoseen. Ja vaikka nuo saamamme vaatteet ovatkin aika hillittyjä, on KappAhlilla paljon ihanan värikkäitä vaatteita, minkä kokojen muutosta odotan erityisen innolla, sillä hinta-laatusuhteeltaan Kappiksen paidat ym ovat osoittautuneet tosi hyviksi.

12 kommenttia

 1. Kiva uutinen, Kappiksen vaatteita on meilläkin ollut paljon käytössä. Ja toi on kyllä niin mainion näköinen vesseli, että oksat pois :).

  Tervetuloa takaisin räntälään, toivottavasti on nyt akut ladattu toviksi!

  VastaaPoista
 2. Juu, hän on aika iloinen vesseli :) Ja meillä myös KappAhlia, ei mitenkään superpaljon mutta olen löytänyt useita suosikkeja sieltä uutena. Ja kappiksen haalarihan on ihan ehdoton talvella :)

  Mä oon tainnut hukata mun akut, ihan kauhee väsy koko päivän ja tippa linssissä kaaoksesta (mitä selvitämme koko ajan). Ehkä tää tästä, valo teki kyllä TOSI HYVÄÄ.

  VastaaPoista
 3. Pyörähdin aleaikaan Seppälässä ja saman iloisen jutun huomasin, näytti kivalta isommatakin vaatteet. Ei siis ihan samoja vaatteita ollut isompia kokoja mutta jotain samoja kuoseja ja samantyylisiä, rehellisesti lapsekkaita.

  VastaaPoista
 4. tosi kiva! en oo käynyt aikoihin seppälässä kun en osaa ostaa omia vaatteita sieltä ja ne baby-vaatteet loppui niin nopeasti aina isommissa koissa, nyt tuskin mahtuisi edes! tosin nyt on vaatetta tuon kappispaketin ja matkatuliaisten myötä, ettei heti tarvi mennä :)

  VastaaPoista
 5. Super suloinen tuo poika!! Ja noin ihanan punertava tukka!! Mää en kestä! Niin ja tervetuloa Suomeen! Tulemmeko näkemään kuvia uudesta keittiöstä? :) (tulipa paljon huutomerkkejä!!!)

  VastaaPoista
 6. Noi voih, suunnilleen vuoden meille myöhässä, mutta hyvä silti :) Kappiksen isojen (128cm->) poikien raitapaidat on aivan ehdottomia, ostan aina kun näen siellä uuden värin :D Ne kestää ja kestää ja kestää ja materiaali on ihanan pehmeä ja joustava. Nyt pojalla (ja äidillä!) on suosikkina musta-keltaraidallinen ja peruspunainen-harmaaraidallinen.
  Pienemmälle (nyt paidoissa 110, housut 104) en oikein Kappikselta muuta löydä kuin ulkovaatetta, joskus jonkun paidan, mutta Lindexin velourhousut ja trikoopaidat on taas Pienemmälle hyviä.

  VastaaPoista
 7. Juu, porkkanapää hurmaa aina naiset ;) En vielä tiedä keittiöesittelystä, mehän asutaan vuokra-asunnossa joten toi kööki on hyvin perus valkoinen, missä puupintaa. Nothing fancy, oikeastaan tykkäsin vanhasta enemmän. Mut kyl se varmasti kuvissa joskus tulee näkymään, mun inspiraatioksi siitä ei kyllä ole kenellekään :D

  VastaaPoista
 8. Mä taas itse oon löytänyt kivoja bodyja, jumpsuiteja ja muita kappiksesta. hyvä tietää noi raitapaidat! Ja ulkovaatteet tosiaan on nyt todettu tosi hyviksi siellä, mut nehän voitti ruotsissa jotain testejäkin.

  VastaaPoista
 9. Voih, leikkauta nyt tuon lapsen tukka, ettet joudu lastensuojelun kynsiin..

  VastaaPoista
 10. :D mä kasvatan sitä ja tää on sellanen kasvatusvaihe.

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images