KÖYHÄN TYTÖN HULLUT PÄIVÄT

Lähiöön avattiin uusi Uff ja heti tasarahapäivät! Kun oikein mönki hyllyjen välissä alkoi löytymään aarteita. 3 vintagelaukkua, joista 2 na...


Lähiöön avattiin uusi Uff ja heti tasarahapäivät! Kun oikein mönki hyllyjen välissä alkoi löytymään aarteita. 3 vintagelaukkua, joista 2 nahkaista (tuo muumimammalaukku tuskin on nahkaa) sekä yksi ihana, superpehmeä mustaharmaa villaneulejakku yhteensä 20 euroa. Jakun näette myöhemmin, nyt nämä laukut. Ihania.


Uffin Tasarahapäivät 31.12.2012-12.1.2013

TASARAHAPÄIVIEN OHJELMA:
MA 31.12. kaikki vaatteet max.7 euroa
KE 2.1. kaikki vaatteet max. 6 euroa
TO – PE 3. – 4.1. kaikki vaatteet max. 5 euroa
LA – MA 5. – 7.1. kaikki vaatteet max. 4 euroa
TI – KE 8. – 9.1. kaikki vaatteet max. 3 euroa
TO – PE 10. – 11.1. kaikki vaatteet max. 2 euroa
LA 12.1. kaikki vaatteet max. 1 euro
Lisäksi mahtavat satsitarjoukset:
7 euron päivinä 3 kpl = 20 euroa
6 euron päivinä 4 kpl = 20 euroa
5 euron päivinä 5 kpl = 20 euroa
4 euron päivinä 6 kpl = 20 euroa
3 euron päivinä 8 kpl = 20 euroa
2 euron päivinä 12 kpl = 20 euroa

Alusvaatteet, vyöt, solmiot, hatut, huivit ja kirjat tasarahaviikkojen ensimmäisellä viikolla 2 € ja viimeisellä viikolla 1 €.

9 kommenttia

 1. Hyvä asenne, mitä sitä turhaan tuhlaamaan vähiä rahojaan uuteen, kun vanhassa onvara parempi! Me ollaan kans tehty kirpparilöytöjä hullujen päivien sijasta :) Tosin näillä nurkilla ei olekaan kovin kummoisia alennusmyyntejä (oma mielipide), mutta huippukirppiksiä senkin edestä!

  VastaaPoista
 2. Kivat löydöt. :) Itekin täytyy vielä käydä penkomassa Tampereen keskustan myymälässä ja varmaan ens viikolla vielä oma lähimyymälä Hervannassa.

  Maanantaina käytiin jo ekaa kertaa. Mulla oli tavotteena ostaa mummomallin (kotimaiset)nahkanilkkurit, kun palaan Suomeen reippureissulta. Olin budjetoinu siihen satkun, mutta Uffille meni 14 euroa ja saaliina kahet kotimaiset kengät. Iskemättömät Pomarfinnit ja varsin mainiossa kunnossa olevat Ilvekset.

  Enkä yleensä käy tasarahapäivillä näin ajoissa. Nyt aattelin, että kenkien ja takkien takia vois poiketa. Kannatti poiketa. Puolisokin löysi villatakin ja Asosin villakangastakin.

  :)

  VastaaPoista
 3. Ihana toi ruskea! Just tollanen mielessä aina kattelen laukkuja. Yks läheltä liippaava on Saksasta punasen ristin kirpparilta löytynytkin jo.

  Pari edelliskertaa kun olen ollut tuolla niin ihan paskaa ollut myynnissä. 10v sitten ostin oikeasti tosi hyviä juttuja eurolla parilla, mut nyt törmää haaroista ratkenneisiin farkkuihin yms. :/

  VastaaPoista
 4. Mä en taas ole pitkiin aikoihin harrastanut kirppiksiä, nyt pitästä aikaa löysin jotain loistavaa ja tarpeellista + halvalla. Se on aina hieman sijainnista kiinni!

  VastaaPoista
 5. No toi oli hyvä diili sulla! Suomalaiset kengät on tosi kalliita, varsinkin nahkaisina. Yleensä en enää silloin euron päivinä löydä oikein mitään Uffeilta, nää kalliimmat päivät on parempia ellei eti vaikka materiaalia purettavaksi.

  VastaaPoista
 6. Joo, siis noi uffit ei enää oo mitään aarreaittoja. Toi oli juuri avattu uffi ja meilläpäin ei paljo hipsterit tappele vintagesta niin löyty just nappiin. Mut muuten noi vaatteet oli aika kamalia siellä(kin)

  VastaaPoista
 7. Ja ainakin mulle tulee niiiin voittaja -olo second hand-löydöistä jos vertaa normikauppa-ostoksiin / ale-löytöihin!

  VastaaPoista
 8. Hienoja löytöjä ja toi keltainen väri on lempparini :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images