HUONEISTO TENERIFFALLA

Viime viikkoisen lomamme majoitus herätti sen verran kiinnostusta sekä kommenttiboksissa että sähköpostin puolella, joten ajattelin postata ...


Viime viikkoisen lomamme majoitus herätti sen verran kiinnostusta sekä kommenttiboksissa että sähköpostin puolella, joten ajattelin postata muutamia kuvia huoneistohotellistamme. Meillä kävi kyllä hyvä tuuri, sillä Finnmatkoilla kuten muillakin matkajärjestäjillä äkkilähdöissä majoitus voi olla hyvinkin vaatimaton, mutta me päädyimme 4 tähden isoon Blue Star huoneistohotelliin. Jaoimme 3 huoneen huoneiston kahden suomalaisturisti(naisen) kanssa, eli meillä oli sekä oma makuuhuone että yhteinen keittiö/olohuoneyhdistelmä heidän kanssa. Sattumalta löysin netistä kuvia, missä sisustus ja kaikki vastaa täysin huoneistoamme, joten oman laajemman kuvakulman objektiivin jäätyä kotiin saatte sittenkin kuvia huoneestamme!


Gran Oasis Resort, toiselta nimeltään Oasis Golf, sijaitsee Teneriffalla Las Americas-kaupungin keskustasta hieman syrjässä. Huoneistoja hotellissa oli muistaakseni n. 160 kpl, pääasiassa yhdellä tai kahdella makuuhuoneella. Sijainti oli loistava ja kaupungilta ajoi taksilla hotellille n. 5 euron hintaan. Matka kaupungille ei ollut pitkä, mutta pitkä ylämäki hotellille sai aika usein ottamaan taksin. Huoneistoihin kuljettiin aina hotellin aulan kautta, mikä vähensi ulkopuolisten ihmisten määrää alueella paljon.


Hotellissa olisi ollut mahdollista hankkia ranneke, millä sai syödä kaikki päivän ateriat siellä, mutta päätin tehdä ruuat huoneistomme keittiössä. Kävimme sitten muutamaan otteeseen kaupungilla syömässä.


Lapsiperheitä alueella oli paljon ja sieltä löytyi paljon tekemistä lapsille. Oli baby-allas, aidattu leikkialue, isommille lapsille ohjattua toimintaa sekä isommille lapsille eräänlainen teiniluola videopeleineen. Muutenkin alue oli suunniteltu lapsiperheen kannalta hyvin, mutta muutama miinuskin löytyi. Yksi miinus rinnerakentamiseen liittyen oli pitkät portaat alueen keskellä niin, että ratasliuskat oli sijoitettu alueen sivuille. Kun meillä oli huoneisto kukkulan päällä, olisi ollut mukavampi jos ratas/pyörätuoliliuskat olisi olleet fiksummin sijoiteltu. Toinen miinus ei oikeastaan koskenut meidän yhdessä tasossa ollutta huoneistoa, mutta mainitsempa kuitenkin. Iso osa yhden makuuhuoneen huoneistoista oli kahdessa tasossa niin, että alakerrassa oli makuuhuone ja yläkerrassa keittiö/olohuone. Portaikoissa ei ollut lapsiportteja, joten ne olisivat olleet meillä todellinen riskitekijä. Kävi kuitenkin tosiaan tuuri, ettei jouduttu usean kerroksen huoneistoon!


Suosittelen kuitenkin Gran Oasis Resortia lapsiperheen majoituskohteeksi paljon ja eipä olisi mikään ihme, vaikka joskus palaisimme Teneriffalle samaan paikkaan, niin hyvä mieli palvelusta jäi.


2 kommenttia

 1. Heei, katsoin että onpas tutun näköisiä kuvia! 0limme juuri samassa hotellissa joulukuussa ja kehua voin minäkin! Me otettiin tuo all inclusive eli kaikki ruoat ja juomat kuuluivat hintaan. Olimme erittäin tyytyväisiä! Meillä on kouluikäiset lapset ja oli kätevää, kun he pystyivät hakemaan myös limua ja jätskiä silloin kun mieli teki. Allasbaarista sai myös hakea hedelmiä, voileipiä, kahvia ja vettä koko ajan. Paljon muutakin, mutta noita me kannettiin :)
  Meille aikuisille erityisesti mieleen olivat illallismenut, joissa oli sopivasti vaihtelua. Joka ilta oli eri teema, esim. aasialainen-, meksikolainen-, italialainen ruoka.. Jälkiruoat olivat myös taivaallisia ja vaihtoehtoja oli paljon! Aina oli myös lapsille mieluista ruokaa, kuten perus pastaa, kastiketta, ranskalaisia jne.

  Itse olin reissussa raskaana (rv28) ja alkoholijuomat jäivät testaamatta, mutta seurueen muut aikuiset kehuivat, että talon viinit ja drinkit olivat monipuolisia ja mieluisia.

  Meillä oli juurikin tuollainen kaksitasoinen huone, josta mainitsit ja pienempien lasten kanssa ne portaat olisivat tosiaan olleet katastrofi! Tosi jyrkät, kiviset portaat alakertaan lähtivät heti ulko-oven vierestä! Että siitä kyllä miinusta, vaikka ei meitä haitannutkaan mitenkään.

  Tuonne voisi kyllä suunnata uudestaankin ja luultavasti sen teemmekin, ehkäpä jo ensi talvena :)

  VastaaPoista
 2. Mä luulen kanssa, et voitaisiin mennä tonne uudestaan vaikka jo ensi talvena. Oli tosi kiva paikka! Tosin en aio ottaa ruokajuttuja jatkossakaan, koska musta oli kiva tehdä salaatteja ja muita siellä huoneistossa ja ottaa sit nokoset ruuan päälle. Pitäisi vaan saada sen verran seuraa, että saisi sen 2 makkarin huoneiston vuokrattua!

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images