STYLISTI NAAPURISTA PÄIVÄÄ

Emme olleet päässeet edes sängystä ylös, kun ulko-oveen jo koputettiin. Naapurista päivää ja joulukuusen koristelulla alkoi päivä. Meillä ky...
Emme olleet päässeet edes sängystä ylös, kun ulko-oveen jo koputettiin. Naapurista päivää ja joulukuusen koristelulla alkoi päivä. Meillä kyllä oli jo koristeet, mutta ilmeisesti liian tylsät, kun sain eilen muovipussillisen erivärisiä palloja naapurin tokaluokkalaiselta kotiinviemisiksi. Lupasin, että aamulla voidaan sitten koristella yhdessä vähän lisää ja niin teimme. Neiti naapuri oli kuulemma herännyt jo kuudelta ja meinannut lähteä samantein koristeluhommiin, taitaa joulu jännittää :)


Muuten päivä meni aikalailla suunnitellusti. Leivoin, kävin kaupassa, siivosin ja paketoin loput lahjat. Join Jaffa Palmaa ja söin mokkapaloja. Nyt on kinkku sulamassa, rusinat rommissa lillumassa ja perunalaatikon teon jätän suosiolla muille. Jääkaapissa odottaa kuitenkin 3 kiloa punajuuria, eli jotakin on syntymässä huomenissa!


Ja naapurin lapsille (ja äidille) sellaisia terveisiä, että täällä odottaa kassillinen pikkupaketteja ja puoli peltiä piirakkaa, jos niinku sattuu kiinnostamaan...Sodastreamin tiiviste on loppu.


Mites siellä jouluvalmistelut, stressiä vai lepoa? Täällä hieman paniikinomaista vielä...

11 kommenttia

 1. To do-listalla 11 kohtaa huomisella, maanantai-aamulle vielä yksi leipomus :) Ja sit en tee mitään, eikä onneksi tarvikaan. Paitsi ojentaa kättä suklaarasiaa kohti!

  VastaaPoista
 2. Ei mulla muuta, kun oon vieläkin katkera että ehdit ostaa ton kitaran ennen mua. Sielusta viilsi kun näin kuvan ja muistui mieleen se kesäinen aamu ;-D

  VastaaPoista
 3. Meillä valmista jouluun ja ollut jo oikeastaan pe aamupäivästä saakka. Jonkun mielestä meillä olisi vielä paljon tekemistä mutta meille on jo nyt hyvä. Meillä siivottu, leivottu ja kuusi sisällä :) Tänään suklaisen isoilla synttäreillä, huomenna muutama ystäväperhe meille joulukahveille ja lahjan vaihtoa ja aattona heti aamusta vielä tulee lapsen kummitäti lapsensa kera glögeilemään ennen kuin vanhempieni luokse menemme joulua viettämään. Paljon ihania hetkiä läheisten parissa tulossa. Ja joulun jälkeen menemme omalla pienellä perheellämme mökille pariksi yöksi vain olemaan :) Ihana loma ja rentous. Mukavaa joulua teille ja ihanilta näyttivät mokkapalat ja kuusi!

  VastaaPoista
 4. Kun stylisti aamulla seitsemän pintaan kymmenettä kertaa töni mua hereille ja ruikutti "...joko saan mennä ne herää aina kuudelta...", teki mieli todeta, jotta tervemenoa vaan ja tervetuloa takaisin vasta viikon päästä. Lepyin kyllä nyt kun näin kuusenne, onneksi stailasi teillä eikä meillä :D

  Kiinnostaa joo, mua piirakkapalat ja penskoja paketit. Jos ootte kotosalla huomenissa, tullaan kylille kaupan kautta. Colako se parhaiten maistuu?

  VastaaPoista
 5. Näin sut eilen ostarilla, olit tosi onnellisen näköinen - olin itse juoksemassa Postiin (hakemaan risoja Crocseja, argh!) ja huomasin vaan että onpa onnellisen näköinen ihminen ja sitten vasta kun olin ohi, tajusin että se olit varmaan SINÄ. :)

  Ihanasti jouluvalmistelut teillä mallillaan, täälläkin aletaan olemaan loppusuoralla. :) Tänään vielä poitsun kanssa Itikseen viime hetken touhuihin, heeeeeelp...

  VastaaPoista
 6. Mun pitäs käydä vielä uudelleen kaupassa ja hankkia muutama paketti...ei jaksa!

  VastaaPoista
 7. Haha, se on kyllä hyvä kitara mut eiköhän ebaysta löytys teillekin?

  VastaaPoista
 8. Hyvällä mallilla siis teilläkin, meillä hieman vielä kesken hommat...

  VastaaPoista
 9. Ollaan illalla kotona ja toi sodastream ei ollut vihje et tuokaa sitä! Se siis vaan on edelleen loppu kun ne muksut aina kinuaa...mut jos ne haluu oman makupullon meille niin mikä tahansa käy :)

  VastaaPoista
 10. Heh, no oon mä ostarilla käynyt eilen hakemassa Eestikaupasta nameja ja rommia toisaalta :) Hauskaa et tunnistit, nyt on ostarilla muutama muukin mut nähnyt. Pitäis vissiin alkaa laittautumaan sinnekin siis ;)

  VastaaPoista
 11. Nääh, sä olit just hyvä. :)

  VastaaPoista

Kommenttien valvonta päällä.

Flickr Images